כלים... מישהו פה מנגן על איזה כלי... אם כן - על מה..?????!!! {{*אני מנגן על }}
A A m 0 s New member 26/3/08 #1 ../images/Emo88.gifכלים... מישהו פה מנגן על איזה כלי... אם כן - על מה..?????!!! {{*אני מנגן על }}
O O f r i s h New member 26/3/08 #2 ../images/Emo168.gif../images/Emo3.gif 5 שנים. 5 מורים. [כולם נטשו את האיזור, מה ] 3 גיטרות.
ה הילי ילדת ירח1 New member 26/3/08 #5 אני מנגנת על פסנתר../images/Emo9.gif ניגנתי 4 שנים מכיתה ו' עד ט' ואז זנחתי את זה קצת אבל עכשיו חזרתי לזה.. =] וזה הכלי אני הכי אוהבת בעולם..
אני מנגנת על פסנתר../images/Emo9.gif ניגנתי 4 שנים מכיתה ו' עד ט' ואז זנחתי את זה קצת אבל עכשיו חזרתי לזה.. =] וזה הכלי אני הכי אוהבת בעולם..
א אחת שתדבר הרבה New member 27/3/08 #7 הוא אפילו יותר יפה מטרומבון(../images/Emo99.gif)../images/Emo70.gif
A amitshilo New member 27/3/08 #6 אני מנגנת על תוף מרים!../images/Emo6.gif האמת שלמדתי פיתוח קול שנתיים ושרתי במקהלה. תוך כדי הפיתוח קול למדתי גם פסנתר. גם למדתי בכיתה א' גיטרה! קיצור, נגינה זה לא בדיוק התחום שלי
אני מנגנת על תוף מרים!../images/Emo6.gif האמת שלמדתי פיתוח קול שנתיים ושרתי במקהלה. תוך כדי הפיתוח קול למדתי גם פסנתר. גם למדתי בכיתה א' גיטרה! קיצור, נגינה זה לא בדיוק התחום שלי