כמה עניינים אדמינ'

../images/Emo88.gif כמה עניינים אדמינ' ../images/Emo150.gif

התחלתי לעבור באופן שיטתי על כל השרשורים בפורום מראשיתו, במטרה "לדוג" דברים שכדאי לשמור אותם ב"מאמרים" או ב"שאלות נפוצות" וכיו"ב. יחד עם זאת, לאחר ששניים מחברי הפורום כבר שלחו לי לינקים לשרשורים כאלו, אני מבקשת גם מכם, אם אתם נתקלים בהודעה שנראית לכם שווה שמירה, שלחו אותה אלי (או העלו אותה בשרשור כאן, איך שתרצו). זה יחסוך לי עבודה רבה.
כל מי שרוצים לכתוב מאמר או סקירה, על כל דבר שהוא, מוזמנים לעשות זאת. אם אתם זקוקים ליעוץ/הכוונה/עזרה וכו', אנא פנו אלי, ואסייע לכם.
בהזדמנות זו, אבקש משני החברים שהתנדבו לכתוב את הביוגרפיות של ווטרס ובארט (בהתאמה) ליצור קשר איתי, כדי שנוכל לקדם את העניינים.
סיימנו את ליגת השירים של הפורום, ועתה אנו יכולים להתפנות לליגת האלבומים. חישבו במשך השבוע על 10 אלבומים האהובים עליכם ביותר, כאלו שהייתם משמיעים לחבר/ה חדש/ה, ושילחו את הרשימה אלי. נתחיל את הסיבוב הראשון של הליגה ביום א' הבא (רק תזכירו לי מתי יום השואה/זכרון/ יום עצבנות, כדי שלא ניפול על זה. אין לי כאן לוח שנה, למרבית ההפתעה). מה שכחתי?

עידכון ../images/Emo55.gif

הרשימות לליגת האלבומים החלו לזרום, ואני מאוד שמחה על כך. מה ששכחתי לציין מקודם זה שאת הבחירות שלכם אתם צריכים לגבות בלפחות 3 שורות של נימוקים. היינו, בלי בחירות לקוניות. גם אלו ששלחו אלי כבר רשימות, בלי נימוקים - אנא שילחו אותן שוב, עם נימוקים. דבר שני: המטרה האמיתית של הליגה היא לחשוף אנשים למוסיקה חדשה, או להביא לדיון על אלבומים מוכרים - ולאו דווקא בחירת בעל/ת הטעם הכי טוב בפורום. לכן, גם אם אתם חושבים שאין לכם סיכוי "לזכות", הייתי ממליצה לשלוח רשימה בכ"ז. זה כל הכיף... אני גם מצפה להשתתפות ערה בקרב כלל הגולשים-מצביעים, גם אלו שאינם שולחים רשימות. שלישית: החלטתי שהפעם אני כן מצביעה, למרות שאני יודעת את זהות המתמודדים. כל עוד זה ברור שאין כאן הצבעה אישית, מצדי; גם אני אצביע עפ"י הטעם שלי, כמו כולכם. ובקשה אחרונה: אנא בידקו ששמות האלבומים/להקות שאתם מוסרים הם מדוייקים. זה יחסוך לי את התיקונים. תודה

thezanani

New member
התמונה הטובה ביותר

קמתי עכשיו,אני מאחר ב-4 שעות ליום עיון של מורה שניסה לדרוס אותי פעם, אבל.. יש זמן להראות לכם משהו! מנפלאות החיפוש שלא מחפש וגם קורא לעצמו מתקדם! ("ישנה טעות בדף שאליו הגעת")
San Tropez
ילדים!
מצאו בתמונה את מלאך המוות,פליקס חלפון,איש מוזר עם זקן וישו.
אה,וגם את נעמי ווטס. עפתי לעתיד בוא אמכור בוטלאגים של טיפקס כדי לממן אותי ואת החתולים שלי בסמטה סרוחה באלנבי.

ליגת האלבומים של פורום פינק פלויד

מכיוון שלא כולם יודעים במה מדובר, להלן ההנחיות המפורטות: מדובר ב"תחרות" לבחירת רשימת האלבומים האהובה של הפורום. המשתתפים בתחרות המשתתפים מציגים, כל אחד, את האלבומים שלדעתם הם "הכי", כאשר כל שני משתתפים מתחרים ביניהם על עליה לשלב הבא, עד בחירת הזוכה בפרס הגדול (תמונה של חתול, לפי בחירתי). וביתר פירוט: בשלב ראשון, אתם מתבקשים לשלוח רשימה של 10 אלבומים, כאשר אחד מהם (לפחות) הוא של פינק פלויד. הרשימה תשלח במסר אלי, ע"מ שהתחרות עצמה תהיה אנונימית, וההצבעה לא תושפע מזהות המתחרים. ביום א' הבא, ה-8.5, לאחר שיגיעו אלי כל הרשימות, אתחיל להציג את המתחרים, בצמדים, כאשר כל יום יוצגו לבחירתכם 2 רשימות של שני מתמודדים. יינתנו לכם כ-24 שעות להצביע ולהשפיע, במהלכן יהיה ניתן לקיים דיון (סוער) על הרשימות ותוכנן. בסוף ההצבעה אודיע על הזוכה, העולה לשלב הבא. בתום השלב הראשון, אודיע על המתחרים שלא עלו לשלב השני, ואבקש מהמתמודדים שכן עלו, לשלוח אלי רשימה של עוד 5 אלבומים. וכך בכל הסיבובים הבאים, עד הסיבוב הסופי. נכון, מדובר בהרבה אלבומים, וצריך גם להשקיע מחשבה בבחירה ובנימוקים - אבל מי אמר שהחיים קלים? התחרות פתוחה לכל דכפין, היינו גם לאנשים שעד היום לא השתתפו בפורום. ובבניין ציון ננוחם.

deePink

New member
אז ככה:

יום חמישי הזה 5.5- יום השואה יום רביעי הבא 11.5- אם אני לא טועה...- יום הזיכרון ומיד אחרי יום העצמאות כלומר ב12 יום ה'. ב18 בגרות בכימיה... ל"ג בעומר ה27 (יום ו'). אתם באמת לא רוצים לדעת איך אני זוכרת את כל התאריכים האלו... זהו. שבוע טוב לכולם
והשבוע ביום שבת הזה סוף סוף יהיה לי זמן לכתוב המלצה שאני רוצה כבר הרבה זמן לכתוב ואין לי מספיק זמן....

למעלה