לחותמים בלישכה

get well

New member
../images/Emo88.gifלחותמים בלישכה../images/Emo70.gif

הציעו לכם עבודות? עשו לכם בעיות? אני זוכרת שרק אחרי חודשיים הוא הציע לי משהו כי אמר שלא הציע לי הרבה זמן שאל אם אני רוצה להיות תופרת..
אני
תופרת
... אמרתי לו ממש לא
חחחחחחחחח ומאז הוא לא הציק לי...

Jany

New member
תגידי, מה נסגר איתך שאת ערה בשעות

האלו?! שתהיי בריאה... הממ.. לי לא הציעו עבודה כי אני מתחילה ללמוד באוקטובר אז אסור להם להציע לי שום דבר... וטוב שכך!

get well

New member
שנייה שאני אבין...

גם אני מתחילה ללמוד באוקטובר והם בכל זאת הציעו לי.. מתי בידיוק חתמת??

יוֹאב

New member
לכו לעבוד! תפסיקו לחתום בלשכה

ולרושש את משלמי המיסים

Jany

New member
חחחח זה לא לרושש את משלמי המיסים

זה לקבל את מה שמגיע לנו מהצבא עכשיו במקום בעוד 5 שנים :)

יוֹאב

New member
את מבלבלת בין שני דברים שונים

הכסף של הדמי אבטלה שאת מקבלת יורדים לך מהמענק של העבודה המועדפת ולא מהפקדון.

marysia

New member
מה קשור../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שום דבר לא יורד לא מפיקדון ולא ממענק עבודה מעודפת . אחד לא קשור לשני. אם מישהו ישב את 70 יום שמגיע לו אבטלה ולאחר מכן יעשה עבודה מעודפת הוא יקבל את מלוא הפיקדון. הכסף של האבטלה מגיע מהמדינה מהמיסים של כולנו. ולא משום מקום אחר.

PooKiPsiT

New member
תיקון קטן לדברים שלך..

אחד התנאים להתחיל עבודה מועדפת היא זכאות לדמי אבטלה. כלומר, אסור להתחיל עבודה מועדפת אם קיבלת דמי אבטלה. (טוב בעצם אולי מותר...פשוט לא מקבלים על זה את המענק...)

marysia

New member
עדיין אין קשר

זה זכות וזה זכות של כל חייל משוחרר. אחד לא תלוי בשני. רק חשוב להתחיל עבודה מעודפת בחצי השנה הראשונה מהשחרור. ולסיים שנתיים מאז השחרור.

PooKiPsiT

New member
מה שכתבתי לא היה מכוון ל"ויכוחון"

שלך עם יואב, אלא רק לתוכן של ההודעה שלך. את כתבת שאפשר לקבל דמי אבטלה ואח"כ לעשות עבודה מועדפת וזה לא נכון. מי שקיבל דמי אבטלה, אין לו זכות לקבל אח"כ גם מענק על עבודה מועדפת. זה הכול. (מה שכן, אפשר לעבוד בעבודה מועדפת ואח"כ לקבל דמי אבטלה..)

MOTYP

New member
תדייקו בבקשה...

אפשר לקבל דמי אבטלה ואח"כ לעבוד בעבודה מעודפת אבל..... כל סכום שקיבלת כדמי אבטלה ירד ממענק העבודה מעודפת..

כשחתמתי ,

רק אחרי איזה חודש , הפקידה שאלה אותי "את רוצה לעבוד "? אז אמרתי לה שלא כי אני מתכננת ללמוד וזה דבילי שאני אעבוד תקופה של חודש - חודשיים כולה. אז היא עזבה אותי ולא אמרה מילה... אני חושבת שלפעמיים הם מתחשבים בזה שחיילים משוחררים בד"כ הולכים ללמוד או טסים לח"ול ובטח שהם מעדיפים לתת לאימא חד הורית עם ילדים עבודה מאשר לבחור צעיר שכל החיים עוד לפניו. אבל חברה שלי (מנתניה) סיפרה לי שהפקידה אצלה שיגעה אותה בכל פעם ושלחה אותה לאיזה 4 מקומות עבודה מגעילים ... אז ניראה לי שזה תלוי באיזור המגורים שלך ( יש מקומות שיש עבודה יותר ויש פחות) וגם תלוי בבפקידה שלך ...

פרח משי

New member
סטודנטים לא יכולים לחתום בלישכה

כך אמר לי פקיד לשכת התעסוקה, משום שהם לא זמינים לעבודה. לידיעת כולם.

MOTYP

New member
בקשר לסטודנטים....

סטודנטים זכאים בצורה מסויימת לדמי הבטחת הכנסה.... חלק צריכים לחתום בלישכה וחלק לא... כאן יש פרטים על הבטחת הכנסה..

למעלה