מבחן-רמת הערצה שלי לאליסה!!!!

spelling

New member
../images/Emo88.gifמבחן-רמת הערצה שלי לאליסה!!!!

להוציא דפים כולםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!בוחן פתע!!!!!!!! אז ככה לפניכם יופיעו מספר שאלות עליכם לבחור את התשובה המתאימה והנכונה ביותר בשבילכם ולאחר מכן לשכלל את הממוצע לפי ההוראות ותקבלו את התשובה!אז שקט ולענות! 1)כמה פעמים אני חושב על אליסה ביום?
א)כל רגע נתון ב)לעיתים קרובות אבל לא בהגזמה ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתריםש ל אליסה?
א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם! ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום.. 3)עיצוב המחשב שלי
א)כל הזמן רק רקעיםש ל אליסה ומכושפות מה שעדכני! ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך.. ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה.. 4)אליסה מגיעה לארץ
א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה.. ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי? 5)אליסה ותרומתה לעולם..
א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור.. ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות
א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות! ב)רק מכושפות מעניין אותי... ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר
א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!! ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר?? 8)הסדרה החדשה של אליסה
א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם.. ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי
א)לוקח ממנה המון דברים ב)לוקח כמה שעוזרים לי ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1
א)ספרי לי על עצמך הכל! ב)את מרוצה לאיפה שהגעת? ג)אז באמת רוז מצחיקה כמו שאמרת? 11)אליסה וקו האופנה שלה
א)כל בגד רק תביאו לייייייייייי ב)אם זה יפה אז סבבה ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגותש ל אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..)
א)אימצתי..שיהיה עוד רק! ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה 13)אליסה והילדות
א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם.. ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה! 14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה
א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות.. (הלשון מדבר בלשון זכר אך פונה לשני המינים כאחד-לא היה לי כול לכל ה\ האלה) אם יצא לכם הרוב א'-כדי שתחשבו על עוד דברים חוץ מאליסה ותפסיקו כי זה אובססיבי מידי! אם יצא לכם הרוב ב'-מעריצים נאמנים,לוקחים דברים מאליסה,עוקבים הרבה אחרי מה שהיא עושה אבל בצורה מאוזנת וסבירה! אם יצא לכם הרוב ג'-מה אתם עושים פה?????????יש לה מספיק מעריצים!

עונה

1)כמה פעמים אני חושב על אליסה ביום? א)כל רגע נתון ב)לעיתים קרובות אבל לא בהגזמה
ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתריםש ל אליסה? א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם! ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן
ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום.. 3)עיצוב המחשב שלי א)כל הזמן רק רקעיםש ל אליסה ומכושפות מה שעדכני! ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך..
ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה.. 4)אליסה מגיעה לארץ א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה..
ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי? 5)אליסה ותרומתה לעולם.. א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות
ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור.. ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות!
ב)רק מכושפות מעניין אותי... ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!! ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר??
8)הסדרה החדשה של אליסה א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים
ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם.. ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי א)לוקח ממנה המון דברים
ב)לוקח כמה שעוזרים לי ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1 א)ספרי לי על עצמך הכל! ב)את מרוצה לאיפה שהגעת?
ג)אז באמת רוז מצחיקה כמו שאמרת? 11)אליסה וקו האופנה שלה א)כל בגד רק תביאו לייייייייייי ב)אם זה יפה אז סבבה
ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגותש ל אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..) א)אימצתי..שיהיה עוד רק!
ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה 13)אליסה והילדות א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם.. ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה!
14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות

spelling

New member
עונה!

)כמה פעמים אני חושב על אליסה ביום? א)כל רגע נתון
ב)לעיתים קרובות אבל לא בהגזמה ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתריםש ל אליסה? א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם! ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום..
3)עיצוב המחשב שלי א)כל הזמן רק רקעיםש ל אליסה ומכושפות מה שעדכני! ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך..
ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה.. 4)אליסה מגיעה לארץ א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה..
ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי? 5)אליסה ותרומתה לעולם.. א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור..
ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות!
ב)רק מכושפות מעניין אותי... ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!!
ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר?? 8)הסדרה החדשה של אליסה א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים
ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם.. ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי א)לוקח ממנה המון דברים ב)לוקח כמה שעוזרים לי
ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1 א)ספרי לי על עצמך הכל!
ב)את מרוצה לאיפה שהגעת? ג)אז באמת רוז מצחיקה כמו שאמרת? 11)אליסה וקו האופנה שלה א)כל בגד רק תביאו לייייייייייי ב)אם זה יפה אז סבבה
ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגותש ל אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..) א)אימצתי..שיהיה עוד רק! ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה
13)אליסה והילדות א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם..
ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה! 14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות
חח יצא לי מאוזן

always be me mc

New member
משהו מוזר קרה לי..

בהתחלה יצא א ואז ב אני מניחה שיש ימים ופעמים שאני ממש קיצונית באהבתי לאליסה
(כמו בטיול לגולן היה כתוב מילאנו על המייבש ידיים וחשבתי על אליסה!
ראיתי טיטאניק באוטובוס ולא שנאתי את הדמות של בילי זיין בגלל שהוא היה עם אליסה במכושפות
והיו ימים שחשבתי אליסה כל היום כמו ביום הולדת שלה חח) ומסוגלת לענות הכול א ויש ימים שאני יותר מתונה
ויוצא לי יותר ב. בקיצור לא חד משמעי חח אבל היה היה ממש נחמד הרעיון!
(יאללה פעם הבאה בוחן פתע על עובדות
) ואז על פיבי חח)

always be me mc

New member
טוב נו תראו בעצמכם.. יצא תיקו!:

(אבל לפעמים זה בהגזמה! אוף! חח) ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתרים של אליסה? א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם!
(עד שהמחשב שלי התקלקל אבל אני נחושה לעדכן אותו מחדש) ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום.. 3)עיצוב המחשב שלי א)כל הזמן רק רקעים של אליסה ומכושפות מה שעדכני!
(לפני שעברתי דירה למחשב של אמא שלי חח) ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך.. ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה.. 4)אליסה מגיעה לארץ א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה..
(לא טובה בהתנחלות בנמלי תעופה) ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי? 5)אליסה ותרומתה לעולם.. א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור..
(אנג'לינה היא היצור הכי טוב עלי אדמות לא?) ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות!
ב)רק מכושפות מעניין אותי... ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!! ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום
ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר?? 8)הסדרה החדשה של אליסה א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים
ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם.. ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי א)לוקח ממנה המון דברים ב)לוקח כמה שעוזרים לי
ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1 א)ספרי לי על עצמך הכל!
ב)את מרוצה לאיפה שהגעת? ג)אז באמת רוז מצחיקה כמו שאמרת? 11)אליסה וקו האופנה שלה א)כל בגד רק תביאו לייייייייייי
ב)אם זה יפה אז סבבה ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגותש ל אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..) א)אימצתי..שיהיה עוד רק! ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים
ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה 13)אליסה והילדות א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים
ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם.. ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה! 14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב
ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות.. יופי זה רשמי יש לי פיצול אישיות
למרות שנדמה לי שאני א - פשוט היום לא היה לי מספיק זמן כדי לחשוב עליה כל היום

עניתי

ואמ... אני מעריצה את אליסה
אבל בכל רגע נתון המחשבה שלי לא עליה
אני גם מעריצה אותה בטוח לא כמו כולכם
אני כן חושבת עליה ומעריצה אותה ברמה סבירה

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifגמאני ../images/Emo9.gif

ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתרים של אליסה? א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם! ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן
ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום.. 3)עיצוב המחשב שלי א)כל הזמן רק רקעים של אליסה ומכושפות מה שעדכני!
ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך.. ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה.. 4)אליסה מגיעה לארץ א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה..
ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי? 5)אליסה ותרומתה לעולם.. א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות
חייבת לציין, לא הכי טוב, אבל בטוח בין הטובים ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור.. ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות!
ב)רק מכושפות מעניין אותי... ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!!
ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר?? 8)הסדרה החדשה של אליסה א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים
ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם.. ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי א)לוקח ממנה המון דברים
ב)לוקח כמה שעוזרים לי ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1 א)ספרי לי על עצמך הכל! ב)את מרוצה לאיפה שהגעת?
ג)אז באמת רוז מצחיקה כמו שאמרת? 11)אליסה וקו האופנה שלה א)כל בגד רק תביאו לייייייייייי ב)אם זה יפה אז סבבה
ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגות של אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..) א)אימצתי..שיהיה עוד רק! ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים
ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה 13)אליסה והילדות א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים
בערך כן? ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם.. ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה! 14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב
ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות.. XD יצא לי תקו
טוב אז זה אומר שאני איפשהו בין זה לזה: אם יצא לכם הרוב א'-כדי שתחשבו על עוד דברים חוץ מאליסה ותפסיקו כי זה אובססיבי מידי! אם יצא לכם הרוב ב'-מעריצים נאמנים,לוקחים דברים מאליסה,עוקבים הרבה אחרי מה שהיא עושה אבל בצורה מאוזנת וסבירה!

West Doll

New member
אז אני ממוצעת כזאת נו...../images/Emo3.gif

ג)פעם ב..נו כמה אפשר? 2)כמה אני גולש לאתריםש ל אליסה? א)כל הזמן כל המועדפים שלי עמוסים בהם! ב)יחסית הרבה אני אוהב להתעדכן
ג)פעם בחודש אולי שנה גם ככה שומעים הכל בכל מקום.. 3)עיצוב המחשב שלי א)כל הזמן רק רקעים של אליסה ומכושפות מה שעדכני! ב)שמעו לעיתים קרובות נחמד לראות את אליסה על המסך.. ג)לפעמים..יש תמונות יותר יפות לא כל הזמן צריך לראות אותה..
4)אליסה מגיעה לארץ א)שבוע לפני אני מקים אוהל בנתב"ג רק בכוח יזיזו אותי! ב)מגיע לפחות שעה שעתיים מראש ומחכה בסבלנות אולי נצלם תמונה יפה.. ג)אז מה?גם אני נחתתי שלשום מחו"ל מישהו חיכה לי?
5)אליסה ותרומתה לעולם.. א)עבודת קודש..הייצור הכי טוב עליי אדמות
ב)יפה מצידה משתמשת במה שיש לה לעזור.. ג)כולם חייבים אז מה עם זאת אליסה? 6)לאחר שהכרתי את אליסה במכושפות א)מנסה לחפש כל פרוייקט שהשתתפה בו ולראות! ב)רק מכושפות מעניין אותי...
(ניסוח קצת אחר..) ג)פעם בשבוע וגם זה מספיק לי...אני בכלל באתי בשביל הולי.. 7)אליסה עושה צאט ב 4 בבוקר א)קם ובטח שקם זה פעם בחיים נו!!!!!!!
(לא קמתי, נשארתי ערה
) ב)נקוון שעון נשתדל לקום מקסימום אדם יעשה עוד סיכום ג)אליסה וזה אחלה אבל שאני אקום ב 4 בבוקר?? 8)הסדרה החדשה של אליסה א)שניה אחרי הפיילוט אני חורש באינטרנט לחפש כל מיני פרטים ב)נראה איך הסדרה יש מצב יהיה משעמם..
ג)כולה סידרה מה נסגר כולנו בני אדםםםםםם 9)אליסה כמודל לחיקוי א)לוקח ממנה המון דברים ב)לוקח כמה שעוזרים לי
ג)אפשר לחשובבבבבבבבב 10)נותנים לי לשאול את אליסה שאלה 1 א)ספרי לי על עצמך הכל! ב)את מרוצה לאיפה שהגעת
ג)לא...אני רק ברשת__ 12)מאז שהכרתי דפוסי התנהגות של אליסה (יציאות למיניהן סגנון לבוש וכו..) א)אימצתי..שיהיה עוד רק! ב)אוהב ומשתדל לעשות הרבה דברים דומים ג)פה ושם כי היא יודעת להתלבש ואפילו מצחיקה
(לפעמים נו..) 13)אליסה והילדות א)יודע הכללל איך היא נראיתה,איפה היא שיחקה,עם מי שיחקה וכל הפרוייקטים ב)וואלה זוכר שהיתה חמודה במי הבוס פעם..
ג)עזבו,ממכושפות היא הכי שווה! 14)אליסה והתוכניות והסרטים שעשתה א)יש לי רשימה תעירו אותי ב 5 בבוקר זוכר הכל ב)זוכר תרוב
ג)אממ מי בוס..אולי מלרוז פלייס ומכושפות..

למעלה