מוניקה קלאש - השלב המוקדם|פט

../images/Emo88.gifמוניקה קלאש - השלב המוקדם|פט

אוקיי,מתחילים עם השלב המוקדם, בו משתתפים כל השירים של מוניקה... המשימה עכשיו נשמעת פשוטה כביכול, אך היא דורשת לא מעט חשיבה והתלבטויות יש לבחור 5 שירים שאתם הכי אוהבים מכל דיסק,סה"כ 15 שירים. לשלב שמינית הגמר יעלו 16 שירים: 5 הנבחרים מכל דיסק והשיר במקום ה-6 בעל אחוז ההצבעה הגבוה ביותר אגב,מכיוון שבדיסק "יחסים פתוחים" יש רק 12 שירים בעוד לשניים האחרים יש 13,שיטת הניקוד תיעשה עפ"י אחוזים,ולא עפ"י מספר הקולות. למי ששכח או שסתם אין לו כוח להסתכל באחורי הדיסקים (חיחי) ,הנה הרשימה המלאה. להזכירכם,5 שירים מכל דיסק,כן? פצעים ונשיקות מכה אפורה סן חוזה עוד פעם אחר כך כל החברה 180 פצעים ונשיקות עיניים טובות אני יודע הר של בייגלך פרפר על הרצפה רקוויאם לבלונדינית יחסים פתוחים כביש מהיר איש קש מילי מוצ"ש בקניון הסרט נמשך הפוך בשמש מסך זהב מצעד גשם חזק מלכת היופי זאב יחסים פתוחים חיות מחמד שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת הרעב מספיק בנאדם למה את הולכת לבד שומר אריות טרף קל דם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת לא מתבייש באהבה שלי חיות מחמד ורק להזכיר שוב את דרכי ההצבעה: 1.מסרים פרטיים לכרטיס שלי 2.מסרים לאייסיקיו שלי שמספרו 116946702 ניתן להצביע עד יום שישי,ה-23/8. הצבעות שיישלחו לאחר מכן לא יתקבלו,כי כבר נתחיל בשלב הבא. הצבעה נעימה

Cat in a hat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

אפשר להצביע גם אם אין לי את יחסים פתוחים?..

למעלה