מזוזעים

מוגג

New member
../images/Emo88.gifמזוזעים

לכל מנשקי המזוזות מזועזעי נשיקות מזבדי אורז ואורזי המזוודות נפל דבר בישראל. היועץ המשפטי אמר דברו ואנו מזוזעים כולנו. מה זו המילהזו? דיוּת ? וזו ההזדמנות לברר מה המילה העורכדינית האהובה עליכם (לכאורה)? ואולי יש בפנכתכם מילה שעוד לא מושפטה? כאן המקום לחשוף אותה בפני ציבור הדיינים והמ(ת)דיינים. בית המשפט!

צימעס

New member
דיות (טרנספירציה) - כמו התאדות

מונח מביולוגיה שמתאר את המים שמתאדים מעלי הצמח.

giba70

New member
דיות ראיות

Sufficiency, כלומר יש מספיק (די) ראיות על מנת לקבוע X או Y

מוגג

New member
../images/Emo127.gifדי! טוב, זה די ברורק שלא נתקלתי

במילהזו אפעם. אבל אפשר לדעת מדוע יש כאן רק תשובות חלקיות? המשימה לא הייתה ברורה דיה? מהמילהמשפטית החביבה עליכם? איזה מונח הייתמוסיפים ללקסיקון העורכדיני? אז, שנסו קלידיכם ו--דיו!
.

giba70

New member
אוקיי, אני מחפש מילה קצרה

עבור המשפט: "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה" (כל החבר'ה, מוניקה סקס)

מוגג

New member
בטח לא התכוונתי ל

ערכדי דוכין. עכרת יחסיי עם המנהלת היו נעכרים.

יש לי מתנה בשבילך../images/Emo77.gif

לכבוד החודש המתחדש
ולכבוד השבוע הנפתח
פתחת? ראית? כאן, כאן בדיוק שתי שורות מפה יש שורה שלמה של רווחים (backspace בלעז). דנידינים כאלה שמאז המצאת הדפוס נהוג לשים בין המילים. כן, אניודעת שזה בכוונה, אבל הרבה כוונוטובות במקום כל כך צר? קצת צפוף. לא? אה, רצית גם תשובה. רגע, תיכף.

פעם שמעתי

צירוף שהצחיק אותי : ראָיה לכאורית ומילה משפטית שמוצאת חן בעיני: נַפְקוּת. למה? אולי כי אוצר המילים המשפטי המוכר לי די מצומצם.

אוֹחַ

New member
האמת? יש לי חולשה למרשי.

זה מאוד מרשים: מרשי טוען, מרשי לא מודה, מרשי משלם לי בוחטיה מרשימה על כל רשימה ממנה אני מוציא אותו. גם מארשים מאוד מרשימים אותי. רק בשביל קניתי חצוצרה.

גנגי

New member
אויש! הזכרת לי לכאורה

שלא מצאתי עוד את מה שהבטחתי למרשי! ווט א וונדרפול וורלד...

עִידן

New member
באמת היה לנו

בבגרות בביולוגיה משפט נימוק, בו היינו צריכים להסביר למה חסימה בחצוצרה יכולה עשויה להביא לעקרות.

sailor

New member
דיות הן העופות

שמני ניסה למנות לתקיפת קורבנו על מזבח טיהור רה"מ.

למעלה