מפגש פורום!

• פותח הנושא MuK3
  • פורסם בתאריך

MuK3

New member
../images/Emo88.gifמפגש פורום!

MuK, הבטא טסטר שלכם, יגיע בתור Digitamp ביום שישי(מחר) לסרבר בובסלד(Bobsled, עמוד שלישי בסרברים של ארה"ב) בשעה 17:00. המפגש יתחיל בראש ההר(בשכונת הסקי פנו שמאלה), ומשם נצא לציד הביצים! יש לשים לב, שאם לא תתפקדו למפגש, תוכלו לאסוף את הפרס רק ביום שבת! כלומר רק מי שיבוא יוכל לקבל את החפץ שמחולק ביום שישי, השאר - ביום שבת. במקביל, כדי למנוע אי נוחיות ובלבול, אני אהיה מחובר גם בצ'אט הפורום כדי ליצור אתכם קשר בעברית. ניתן להגיע לצ'אט דרך לחיצה על ChatTV בראש הפורום. לאחר ציד הביצים נוכל להפגש באחד הבתים שלכם! אולי המנהל יואיל בטובו לפתוח את האיגלו שלו עבורנו? אלו שיגיעו למפגש יתווספו אוטומטית לרשימת החברים של Digitamp! אז לסיכום: *יום שישי. *סרבר Bobsled. *17:00. *ראש ההר. *ציד ביצים. *תוכלו להיות חברים שלי! אשרו הגעתכם! MuK.

MuK3

New member
השעה../images/Emo118.gif

17:00 - 5 בצהריים שעון ישראל.

DOLLS GIRL

New member
אני כמעט בטוחה שאני אבוא

השם של הפינגוונית שלי הוא LOSYP

כן גמאני מצאתי כבר את כל הביצים..

אם אתם רוצים אני אבוא לעזור.. זה סתם דפוק.. אחרי שמוצאים את כל הביצים מקבלים רק את הראש של הארנב ולא את התחפושת כולה!

MuK3

New member
|פשיט|../images/Emo118.gif

קיבלתי כמה פניות במסר על שעה לא נוחה... אז אני דוחה את המפגש לשעה 20:00, ערב שישי, כולם בבית, לא? שימו לב! זה היום, שמונה בערב, שעון ישראל. בנוסף, מי שכבר אסף את הביצים עדיין יוכל לבוא ולהיות חבר שלי!

MuK3

New member
...../images/Emo118.gif

הרשימה של MuK מלאה, אז של Digitamp... אם זה לא מספיק טוב בשבילך אז אל תבוא...

עזרה

כשמעמידים את העכבר על אחת הביצים יש רמז. ומי שעדיין לא מצליח למצוא, שיפנה אליי במסר ואעזור לו.

סומסום22

New member
אתם לא מבינים????!!!!!!!!!!

אתם לא מבינים????????!!!!!!! זה כל הקטע, לימצוא את הביצים לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה