מצא את ההבדלים

yoooni

New member
../images/Emo88.gif מצא את ההבדלים ../images/Emo153.gif../images/Emo163.gif

יאללה, מי מנחש ראשון ?!

סשה25

New member
הבדלים הם:

1.בתמונה אחת יש לה מין נקודה שחורה קטנה כזו ובשניה אין. 2. בתמונה אחת העיגול הזה שבמים יותר בצבע זהר והשני בכסף יותר. 3. בתמונה המזוייפת יש כזה מין פס אפור איפה שהמיכנס שלה. 4. בתמונה המקורית יש 3 פסים בצמיד שלה ובתמונה המזויפת 2. 5. בתמונה המקורית בחולצה יש מין פס שחור כזה בין השדיים:/ שלה. 6. בתמונה המקורית האודם שלה יותר אדום ובתמונה המזוייפת יותר ורוד. 7. בתמונה המזוייפת על השיער שלה בקו הזה הוא יותר אדום כזה מאשר במקורית כאילו יש לה דם או משהו. 8. בתמונה המזוייפת בצד ימין של השיער חסר קצת שיערות על הראש. זה בינתיים מה שמצאתי...

סשה25

New member
שאר ההבדלים:

9. הדבר השחור הזה של החולצה בצד ימין בתמונה המזוייפת נוטה יותר לצד ימין מאשר בתמונה המקורית. 10. בתמונה המקורית ישנם מין כמו שעונים קטנים כאלו=/ איפה שהחוטים השחורים האלו ניגמרים ובתמונה המזוייפת אין. 11. בתמונה המקורית יש בדברים שעל הידיים שלה מין חוטים שחורים כאלו ובתמונה המזוייפת חסר חוט אחד. נו קדימה עוד 1 רק עוד אחד:) אממ אני לא מצליחה למצוא אותו:(

brunu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפני כמה שבועות עשינו את המשחק ובדיוק עם התמונה הזאת

yoooni

New member
אווופסי :)אבל חיפשתי בגוגל תמונות

וזאת התמונה היחידה שחשבתי שטובה למשחק

brunu

New member
גם אני../images/Emo6.gif

כל הכבוד בכל מקרה אחי ותמשיך כך

yoooni

New member
סיכומון

עד כה סשה עלתה על 10 הבדלים. לגבי ההבדל שרשמת על ה"שעונים" - התכוונת לתופסנים של השלייקעס
אני בטעות העלמתי את האפור הזה - לא התכוונתי אז זה לא נחשב יאללה חסרים 2 הבדלים ורמז - הם נמצאים בשמיים :)

סשה25

New member
שובות המשך:

1. ענן אחד ליד הראש שלך שאקירה חסר. 2. חסרה מין חתיכת ענן קטנה כזו בצד ימין

למעלה