מרגישים את זה? שבת מתקרבת

helush716

New member
../images/Emo88.gif מרגישים את זה? שבת מתקרבת ../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן?
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה אחלה סופ"ש ח'ברה

פלופי פלופי פלופי ../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסיעה לירושלים משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את ליאב היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: Dude (I Totally Miss You) של Tenacious D סרט השבוע: Tenacious D ומפרט הגורל סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: קולה זירו מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דלישס!
הדבר הכי יפה שאמרו לכם השבוע: את יודעת בחיים לא חשבתי שאני אתאהב במישהי רק מדיבורים ולא מיצר פיסי אבל את הראת לי שטעיתי!
התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ירושלים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסוע לדלישס!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אההה היא דג מדבר
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שלהיות מאוהב זאת ההרגשה ההכי טובה בעולם?! כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? ת'אמת לא
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע

יערולה13

New member
יום ראשון טיול שנתי!!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אמממ הכנה לטיול
משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בהיסטוריה
היום הכי הכי של השבוע:שני- כי הוא היה קצר
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:letters to you- finch אבל הגרסה האקוסטית
סרט השבוע:תזיזו ת'רגליים סדרת השבוע:חוק וסדר ספר השבוע: מאכל השבוע:ספגי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ההכנות לטיול השנתי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע:צעיף ומשקפי שמש
יציאת/בילוי השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיול שנתי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אוי זה היה בהכנה לטיול, התחלנו לדבר על קומקומים וככה זה הלך: המדריך לשל"ח "ובסופו של דבר מה שיקרה זה שמיצי תרצה מנה חמה אז פיצי ישפוך בטעות מים חמים על ציצי" הוא ניסה ללכת על שמות דומים ולא הבין שהוא אמר ציצי
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :- כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? ברור אני פתחתי אותה
תמונת השבוע:אין
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצוין
שיהיה אחלה סופ"ש ח'ברה גם לך

ליעתע

New member
הפסקה קטנה מספרות ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את המבחן בתנ"ך! והמועד ב' לקודם הלך לי ממש טוב:)
משהו רע שקרה לך השבוע: צריך ללמוד לספרות >:
היום הכי הכי של השבוע: אתמול 3>
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69: לבן בחלום שחור של איפה הילד
סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: לא ראיתי כלום
ספר השבוע: מיקוד בספרות קיץ 2008... סתתתםםם איכ
מאכל השבוע: חצילים ברוטב עגבניות יאמייי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
התחדשות השבוע: חולצה יפה כזאת חח
יציאת/בילוי השבוע: אממ כלום. >:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את המתכונת בספרות! וחופשש
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת נוו מציקים
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שאנטיגונה חטאה בחטא ההיבריס??!
כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? ישמצב
תמונת השבוע: אין לי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה סופ"ס נעים <:

Maddie

New member
Weekend time../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:85 במתמטיקה
פתיחת הביג החדש D: משהו רע שקרה לך השבוע:נמננמ אחת הבנות בחוג ממש עיצבנה אותי שכמעט החטפתי לה >< היום הכי הכי של השבוע:שלישי!!!! חעחע "טוטוטוגדר ביחדד!" שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69:לא חרשתי על שום שיר. השירים הרגילים. סרט השבוע:בי"ס לשוטרים מתחילים
סדרת השבוע:בניחוש חוקר - כרגיל ספר השבוע:הספקתי שניים השבוע. "אני כריסטיאנה פ." "משחק האמת והשקר" שניהם מצויינים ומומלצים בחום
מאכל השבוע:ברגר קינג! LOL מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:פיסטטוווווק החמדמד הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:"הייתי אוהב אותך בכל מצב..אבל עדיין היית מכוערת"
מפגריישן התחדשות השבוע:4 גופיות בתמנון
יציאת/בילוי השבוע:היו הרבה השבוע! נמנמ אני חושבת שזאתי בשלישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ספר חדש! יש הצעות? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אנחנו נשמעות כמו הילדים המפגרים האלה שלא באמת מבינים מה הפירוש של המילה לא ובכל זאת מתלהבים.. 'רוצים לשמוע את גיא שר?!' *מתלהבים*'לא!!!!!!!!!'"XDD אני:"מחר אנחנו נבוא לאיריס ונגיד לה, חשבנו עלייך" סיגל:"והיא תגיד, 'רק דברים טובים אני מקווה'" אני:"ואנחנו נגיד 'כן...היה טעים'"
המורה שלי לאנגלית, איריס, צבעה את השיער וכעת הוא נראה כמו שילוב של קטשופ ומיונז במקדולנדס/ברגר קינג. אז אכלנו בברגר קינג, שילבנו את הקטשופ והמיונז ונזכרנו באיריס
"הו לעזאזל!"
זה היה נשמע מצחיק באותו הרגע
*סיגל אומרת שלום למישהו שעבר* סיגל:"לא אמר שלום הכלב!" *כלב עובר* אני:"בגללך נהיה לי מבטא רוסי!" סיגל:"את חייבת להפסיק להסתובב איתי"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :אין לי חשק כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן?הא? תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Xx MaayaN xX

New member
Living Well Is The Best Revenge

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלמיני =] משהו רע שקרה לך השבוע: ההשלמות המסריחות האלה על חופש פסח בגלל השביתה היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: חי בתוך בועה- של קו-X ולוקאץ' סרט השבוע: --- סדרת השבוע: האוס ספר השבוע: הסוד מאכל השבוע: במבההה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ניב הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: דיסק יציאת/בילוי השבוע: ההופעה אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חליק פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : --- כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? נע תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifהיה לי את אותו הטיול

והיה סבבה לגמרי בלילה השני ישנתם באכסניה היפה?:]

יערולה13

New member
ישנו בשני הלילות באכסניית יהודה ../images/Emo9.gif

או כמו שהמורים לשל"ח קראו לה- בית הארחה XD הייתה לנו אכסנייה כ"כ טובה! היה לנו שם מחשבים חינם טלוויזיות עם ממיר בחלק מהחדרים ולחדרים אחרים היה מרפסת ענקית שמחוברת לכל הקומה [לי היה מרפסת] החדרים היו כ"כ גדולים ומפוארים בקיצור אחלה של אכסניה
והכי טוב זה שהיה שם מלא אמריקאים
למרות שאני היחידה שדיברה איתם אבל עדיין זה שווה

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifכה נראהלי שזה אותו המקום

לא זוכרת את המקום אבל אלוהים, כל המרפסות פשוט ענקיות!@# הכיתה שלי קיבלה את כל החדרים עם המרפסות גן [דשא ועוד דשא ועוד דשא, וכמה דקלים שמשמשים בתור ספסל] והיה אחלה, היינו בחוץ והכוכבים שם היו פשוט ענקיים, היה ענק! *היה איזה קטע שהירח היה ממש מאחורי איזה הר, ולהר הייתה הילה לבנה-ירוקה[!!] זה היה כאילו נחתו שם חייזרים! D: כה בתכלס האכסניה הכי טובה שהייתי בה עד היום!

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: -- היום הכי הכי של השבוע: ניראלי רביעי
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: היו הרבה
סרט השבוע: -- סדרת השבוע: האנטומייה, מרפאה פרטית, איך פגשתי את אמא ספר השבוע: -- מאכל השבוע: -- מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אממ.. הפעולה ביום רביעי? הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שובל והגיטרה
התחדשות השבוע: כלום ניראלי
יציאת/בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ.. בגדים, סוויני טוד, ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - "הילדים של ראם שוחים במים האלה" - נרל"טים - "עשית אותו קוקסינל?" - *אלון מחקה את אביב גפן* - נטע:"תיראי איזה מפגרת הזונה.. היא נכנסה למים עם חולצה לבנה!!" אני: "בסדר היא רגילה.. היא זונה" - "איזה שרמוט הוא.." והיו עוד הרבה=]=] היה שבוע מצחיק=] פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אממ.. אין
תמונת השבוע: -- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע סבבה לגמריי=]

S p r i n g B

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול
+ הפקה ממש ממש מצחיקהההה משהו רע שקרה לך השבוע: כל מיני.... היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69:השיר רוקסן מהסרט מולאן רוז'
סרט השבוע:מולאן רוז' סדרת השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: הארי פוטר הראשון. הגירסה האמריקאית. מאכל השבוע: סוכריות על מקל בטעם קולה של מאסט. הן באמת טעימות
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:יויו, רונקי, ענבליייי 3> ופופי 3> הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:--- התחדשות השבוע:--- יציאת/בילוי השבוע:טיול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ פסח? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זכור. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת? מאוד כיף לשגע אנשים בעזרת המשחק: "מהו הדבר הבא?" כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? מיד אלך לשם
תמונת השבוע:--- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פאנן

ברלץ

New member
סיכומיישן...!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:טיול שנתי וטיול פסח שבטי משהו רע שקרה לך השבוע: אין היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: אין שיר השבוע לא של ביט 69:SKY IS OVER- SERJE סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אפקט הפחד ספר השבוע: אין מאכל השבוע: זיתים מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אסף וחברות שלי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אין התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: טיול טיול טיול טיול טיול טיול טיול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אין כבר ביקרתם בהודעה שמתחת של הקורבן? עוד לא תמונת השבוע: זה יבוא בהמשך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי

למעלה