משטרת האופנה!

mk and ap

New member
../images/Emo88.gifמשטרת האופנה!../images/Emo190.gif

...אשלי...: תדרגו מ-1 עד- 10 גופייה- חולצה ארוכה- זקט- מכנס- מגפיים- תיק- שרשראת- טבעות- לסיכום-

tamar112

New member
עונה

גופייה (הכוונה לשחורה? אם כן, אז)- 6 וחצי חולצה ארוכה (בהתחשב בעובדה שהיא לבנה)-8 זקט-8 וחצי מכנס-7 מגפיים-6 תיק-6 וחצי שרשראת-6 וחצי (יפה אבל זה צלב..) טבעות-8 לסיכום-9 אהבתי ממש את האאוטפיט הזאת!!!
ממש! כל הדברים לחוד לא משהו (רובם), אבל ביחד הם יוצרים תלבושת מעולה, לדעתי.

mk and ap

New member
חח למה אף אחד לא עושה?

טוב אז אני גם יעשה..=] גופייה- 5 לא ממש רואים.. חולצה ארוכה- 7 נחמדה.. זקט- 9!! ממש אהבתי אותו!! מכנס- 3 קצת מזוויעה מגפיים- 7 וחצי.. תיק- 7..קצת מוזר אבל חמוד שרשראת- 2..לא ממש אהבתי טבעות- 8 לסיכום- 7 וחצי, אני גם חושבת שלחוד הבגדים לא משהו, אבל ביחד הם יוצרים תלבושת ממש יפה!.

Miss Ocean

New member
../images/Emo205.gifמדרגת....

גופייה- 5 רגילה כזאת חולצה ארוכה- 4 היא צריכה להיות צמודה יותר זקט- 9 מהמם מכנס- 3 זה טייץ פיכס מגפיים- 6 נחמד אבל לא הייתי הולכת עם זה תיק- 1 לא אוהבת. שרשראת- 1 זה צלב! טבעות- לא רואים..

R o c h a1

New member
../images/Emo20.gifחדשה אגב..

הפעם איכזבה אותי טיפה. גופייה-10 חולצה ארוכה-9 טיפה גדולה מדי ז'קט-10!! מכנס-10.. מגפיים-אוי לא.. תיק-10 שרשראת-10 טבעות-לא רואים טוב. לסיכום-המגפיים הרסו לגמרי.

ט i ל י

New member
עונה../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

גופייה- 8 חולצה ארוכה- 8 זקט- 9 מכנס- 7 מגפיים- 8 תיק- 6 שרשראת- 6 טבעות- 7 לסיכום- 7

למעלה