נאבקים ומסייעים בתפוז

../images/Emo88.gif נאבקים ומסייעים בתפוז

הערב בשעה 19:30 תתקיים בפורום היאבקות WWE טריווית היאבקות שתעסוק באחד האירועים הגדולים של השנה בהיאבקות - הרואיל ראמבל. אתם מוזמנים להשתתף
נרתמים לסיוע, למשפחת הילדים שננטשו. אתם מוזמנים לבוא ולתת כתף (ולפעמים יותר מזה)
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifכל מה שהספקתי לראות............

היום בבוקר בחטף, בטלביזייה בקופ"ח. שויקטורייה נדחפת ל
של אבא שלה.. ושזו בכלל ניקי שמתחבאת שם
איך זה קרה

קרנון2

New member
הודעה!!!!

אני יודעת שזה לא המקום אבל לדעתי זה חשוב... בדרום קוריאה כיום מתבצע רצח עם ע"י צפון קוריאה, כלומר, הצפון והדרום במלחמה, והצפון רוצח מאות אלפי חפים מפשע בדרום בשביל לבדוק כלי נשק וגזים רעילים. ואם להיות יותר קיצונית... כן מתבצעת שואה נוספת. הדבר שזעזע אותי זה שמסיבות לא ידועות משרד החוץ שלנו החליט כי ישראל לא תביע התנגדות- כלומר, לא תתערב. אני חושבת שזוהי חובתנו המוסרית בתור עם שאיבד שישה מיליון אנשים תמימים, לנסות ולהביע תמיכה ולהציע את עזרתנו. לשם כך ביום ג' (אני חושבת) בשעה ארבע אחרי-הצהריים (אני לא סגורה על השעה) בירושלים (אני כמעט בטוחה) תתנהל הפגנה עם מאות אנשים (אני מקווה).חשוב לציין שיש גופים שכן נתרמו לעזור כמו "יד ושם", אבל אני חושבת שזה לא מספיק. אז בבקשה מי שחושב כמוני שיבוא להפגנה או לפחות יפרסם זאת בקרב חבריו כדי שכמה שיותר יבואו. תודה...

למעלה