נאבקים ומסייעים בתפוז

../images/Emo88.gif נאבקים ומסייעים בתפוז

הערב בשעה 19:30 תתקיים בפורום היאבקות WWE טריווית היאבקות שתעסוק באחד האירועים הגדולים של השנה בהיאבקות - הרואיל ראמבל. אתם מוזמנים להשתתף
נרתמים לסיוע, למשפחת הילדים שננטשו. אתם מוזמנים לבוא ולתת כתף (ולפעמים יותר מזה)
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

Dawson girl

New member
שאלה לי אליכם..

לפני איזה שבוע דיברתי עם המד''נית בביצפר, ושאלתי אותה מה אני צריכה לעשות כדי שישלחו לי מיונים שאני רוצה (אמרתי לה שאני מתנדבת והכל, מן הסתם). וזה לא מיונים לביטאון אלא כלל ארציים שיש שני סבבים בשנה וזה.. אז זה לא משהו שאני יכולה לסדר לבד כמו את המיונים של הביטאון. היא אמרה לי לכתוב מכתב ללשכ''ג ולבקש שהם יסדרו לי את המיונים האלה.. אני בכלל חשבתי שאני צריכה רק להרים טלפון לאחראית מתנדבים בלשכת גיוס ולבקש ממנה להכניס אותי למיונים האלה (בסבב מרץ-אפריל)..אני פשוט רוצה להגיד עכשיו כדי שזה יהיה מוקדם ככל האפשר ויכניסו אותי. מה לעשות?

סיונתו

New member
אה-הא../images/Emo70.gif בדיוק על זה...

רציתי לדבר איתך
היום נתנו לי בין השאר את הטלפון של האחראית מתנדבים בלשכ"ג שלי ואמרו לי שאם אני רוצה מיונים לכל מיני מקומות זה נעשה רק דרכה... אז תפני אליה...

סיונתו

New member
../images/Emo62.gif *טינג* (רעיון)

נתנו לי דף כזה עם הסברים על הזכויות בלה בלה למתנדבים.... אתם רוצים שכשהמחשב הראשי פה יעבוד אני אסרוק אותו ונשים אותו בפורום
או שמחר אני פשוט יעתיק לכם אותו...ואז יתבעו אותנו על זכויות או משו כזה..... נו מילא..

למעלה