King Of Kromags
New member
../images/Emo88.gifנדב VS אתי - ראש בראש../images/Emo103.gif
אני ואתי הכנו מין פינה שבועית כזו, שכל פעם בוחרים נושא חדש ואחד מאיתנו בעד והשני נגד. מין "הוא והיא" שכזה. הפעם הנושא הוא -
מייקל ומריה - כן או לא.
נדב - טוב, תראו, הפעם זה יהיה קצר וקולע, זה לא שיש באמת מאבק ביני ובין אתי – כי כולנו יודעים שאני צודק. אפשר פשוט להגיד עליהם "ומצא מין את מינו", שני הממ, זה יהיה לא נכון להגיד אנשים, לכן אני אומר בני נוער, אימפולסיבים שפועלים לפי דחף רגעי, ושמונה פעמים בפרק קרוב לקיים יחסי מין כאילו אין מחר (וזה שמייקל חייזר זה פרט שולי נורא אחרי הכל, לא?). הם לא אחראים, לא יודעים מה יהיו ההשלכות של מעשיהם ולחשוב צעד אחד קדימה לא נמצא בלקסיקון שלהם. אז לתת לשני אלו להיות זוג? טעות גדולה. חוץ מזה, חבל לי על מריה, מסכנה. המערכת יחסים של מייקל היא בערך כזו: "ידידים-מתמזמזים-רבים-מייקל מנצל את מריה-ידידים-מתמזמזים-רבים-מייקל נכנס דרך החלון ושוב משלים עם מריה אחרי שהם רבים- ידידים-מתמזמזים" וחוזר חלילה. לא חבל על הילדה המסכנה? נכון שהיא אמורה לדאוג לעצמה, אבל...היא פשוט לא עושה את זה. אולי זה בגלל שמייקל הוא פשוט לא בוגר, ואולי זה בגלל שמריה סתם טיפשה שהיא חוזרת אליו כל פעם מחדש. לדעתי, הטעות הגדולה שלהם היא שהם לא מצליחים להתגבר אחד על השני, והם נשארים יחד כי ידוע לכולם שסקס מעלה את הרייטינג. [:
אתי - עמיתי מהטור הסמוך בטוח שהוא צודק אבל אני כאן כדי לשנות את הגישה המעניינת הזו.. תשכחו מסיפור האהבה האסור והנמרח של מקס וליז עם כל ה"אנחנו משני כוכבים שונים, אסור לנו להיות ביחד אבל אנחנו מאוהבים" - מייקל ומריה הם הדבר האמיתי ברוזוול היי.. מייקל הקר והאדיש מול מריה הרגישה והלחוצה הם שני הפכים שמשלימים זה את זו מצויין, ומספקים רגעים מעניינים ומשעשעים מאוד בסידרה, בעיקר לעומת מערכת היחסים המשעממת והנמרחת של מקס וליז. אז אולי יחסים שמבוססים על התמזמזות הם לא בדיוק הקשר המושלם, אבל שניהם בני נוער, שניהם מבולבלים והם מאוהבים זה בזו – למה ציפית, נדב יקירי, שידקלמו זה לזו שירי אהבה שייקספיריים? מייקל ומריה הם שני האנשים (/חייזר ואישה..) הכי שפויים וריאליסטיים בסידרה, וזה נראה גם במערכת היחסים המאוד אמיתית ולא מצועצעת שלהם, בלי יותר מדי שיחות נפש משתפכות ובכייניות, בלי למרוח יותר מדי. סקס אולי מעלה את הרייטינג, אבל יש אנשים שזה לא הדבר היחיד עליו הם מסתכלים בסדרת טלוויזיה.. - - - - - - - - - - - - - עם מי אתם מסכימים
ולמה
מי צודק
אני או אתי
תשובות ונימוקים, יאללה! [BTW, אני ואתי כבר הגבנו אחד לשני, ואחרי שכולם יגיבו, אנחנו נפרסם את התגובות שלאחר קריאת הטור של השני.
]
אני ואתי הכנו מין פינה שבועית כזו, שכל פעם בוחרים נושא חדש ואחד מאיתנו בעד והשני נגד. מין "הוא והיא" שכזה. הפעם הנושא הוא -