ניתוח הדמויות

../images/Emo88.gif ניתוח הדמויות ../images/Emo88.gif../images/Emo187.gif

שבוע שעבר ניתחתנו את טס.. והשבוע נעבור למין הזכרי .. אלכס מרווין ראיין אלכס הוא בנם של ליז ושל בריס . רק שאת העובדה על אביו האמיתי הוא גילה קצת מאוחר.. הוא גדל כל השנים כבנו של הארי ראיין . הקשר שלו עם הוריו הוא די מורכב - עם אביו הוא אוהב להתכסח ולריב המון!! הם לא מסכימים על כלום! עם אמא שלו הוא דווקא בסדר עד שהוא מגלה שהיא שיקרה לו כל הזמן בקשר לאביו האמיתי. חיי האהבה של אלכס הם פוריים ומענינים ביותר ,הבחורות המרכזיות בחייו הן כמובן האחיות לבית מקלאוד, קודם הוא היה עם טס ולבסוף הוא מצא את אהבת חייו דווקא באחותה הגדולה והמקסימה קלייר. הוא עזר לקלייר במהלך כל ההריון שלה ואפילו לקח על עצמו את מעמד האבא, אחרי לידתה של שארלוט . לבסוף אלכס התכוון להציע נישואין לקלייר רק שהיא נהרגה בתאונת דרכים, דבר ששבר לחלוטין את אלכס :( ועכשיו לניתוח : מה אתם הכי אוהבים באלכס
מה אתם הכי לא אוהבים בו
סיצנה / פרק שהוא בלט לכם במיוחד
<לטובה ולרעה> אם הייתם יכולים לשנות בו משו , מה זה היה אם בכלל
מי הבת זוג הכי מושלמת לאלכס
אם לא בבנות מקלאוד איפה הייתם רוצות לראות אותו משחק ובתור מי
וכמובן אתן מוזמנות להוסיף תמונות שלו

אלכס

מה אני הכי אוהבת באלכס? הכל!!!!!!!! הפרק שבו הכי הוא הכי בלט לי זה בפרק שקלייר מתה קלייר הכי מתאימה לו ולא הייתי משנה בו כלום

אמממ בא לי גם להגיב../images/Emo187.gif

מה אני הכי אוהבת באלכס
את הכל , את העקשנות שלו את זה שהוא מצליח לראות את הצד החיובי , את זה שהוא לא מרים ידיים , אל הלב הענקי שלו..
מה אתם הכי לא אוהבים בו
שכשיש משהו שלא מוצא חן בעיניו הוא ישר שובר את הכלים,ובורח! ומתנהג כמו ילד קטן..
סיצנה או פרק בולט במיוחד <לטובה ולרעה>
אמממ לטובה: יש כמה הראשון כמובן זה ההוליה של קלייר הוא היה מדהים שם. השני הוא בפרק עם הבי"ס לרודיאו שהוא עמד לצידה של סטיבי לרעה: לא עולה לי בראש עכשיו..
אם הייתי יכולה לשנות בו משו מה זה היה אם בכלל
אמממ הייתי נותנת לו להתמודד יותר עם דברים ופחות ברוזגים של ילד קטן..
בת זוג הכי מושלמת לאלכס
קלייר ללא שום צל של ספק!!
אם לא בבנות מקלאוד איפה הייתי רוצה לראות אותו משחק ובתור מי
וואלה אין לי מושג קשה לי לראות אותו במקום אחר.. אולי הייתי שמה אותו בבנות גילמור

אלכס ...

הייתי משנה את הפרק שבו קלייר מתה ... במקום זה לראות חתונה שלהם ואיך ואיפה הם יגורו בעתיד

בסופו של דבר .....

אחרי כמה מריבות ופרידות )כמו במלורדמה טובה( כן בסופו של דבר הם היו נשארים ביחד

נועה167

New member
אלכס ../images/Emo99.gif

מה אתם הכי אוהבים באלכס? הכל!! הוא פשוט בןאדם טוב כזה, בכל דבר... יש לו לב טוב כזה וגם בכלל תמיד כיף איתו ולא משעמם. מה אתם הכי לא אוהבים בו? אוהבת בו הכל סיצנה / פרק שהוא בלט לכם במיוחד <לטובה ולרעה>: בפרק של ההכנות לחתונה של טס וניק שהוא וסטיבי היו צריכים לכתוב משו בשבילהם וסטיבי הייתה עצבנית עליו בגלל הסיפור עם קיין... אז אח"כ איך שהוא התנצל הוא היה ממש חמוד! וגם תכלס מה שהוא עשה היה לטובתה.. חוץ מזה, בפרקים שלו ושל קלייר כשהיו בעיר... היה מושלם. אם הייתם יכולים לשנות בו משו , מה זה היה אם בכלל? כמו שאמרתי מקודם... כלום... מי הבת זוג הכי מושלמת לאלכס? קלייר! אם לא בבנות מקלאוד איפה הייתם רוצות לראות אותו משחק ובתור מי? אממ שאלה טובה.. יהיה מוזר לי לדמיין אותו במקום אחר ובמיוחד לא במראה הזה שיש לו עכשיו.. אבל בכל סידרה זה יהיה נחמד לראות אותו חח :)

Nira22

New member
אלכס...

אהבתי: טוב לב, נאמן, חברותי, מצחיק, עומד על שלו, יודע מה הוא רוצה ולא משחק משחקים, כשהוא טועה הוא מודה בכך, תומך לאורך כל הדרך באנשים שחשובים לו. סצינה חיובית: עונות 2-3 התמיכה בקלייר, לאורך כל הפרקים שבהם פיטר הופיע. העזרה לפני ואחרי הלידה. בעונה הרביעית, כל הפרקים שנתנו לו יותר מזמן מסך של 10 דק', ושבהם הוא בלט במיוחד. סצינה שלילית: בעונה 2 (פרק לפני אחרון) ההתגרות המיותרת בניק והריב ביניהם. בעונה 3 (לא זוכרת איזה פרקים) ההתרועעות עם סנדרע. הייתי משנה בו: טוב לב והתמימות במידה מסוימת (לדוג' עם קיין, סנדרע) בת זוג מושלמת: קלייר ללא ספק, משלימה אותו. רואה אותו משחק (חוץ מ"בנות מקלאוד"): מנסה את מזלו בארה"ב, בסרטים ובסדרות.

sibonishani

New member
השם שלו הוא אלכס מריון../images/Emo20.gif

נכון. זה שם של בת וזה עצוב אבל הם צחקו עליו באיזה שהוא פרק

yaelelele

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif חחחח ../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים באלכס? הכל.. הוא מצחיק , אוהב , דואג , חמוד חתיך...!!! ויש לו ירידות וצחוקים חלב על הזמן!
מה אתם הכי לא אוהבים בו? וואלה לא מוצאת משהו...
סיצנה / פרק שהוא בלט לכם במיוחד <לטובה ולרעה>: שהוא בכה על הקבר של קלייר , זה הראה עד כמה הוא אהב אותה ועד כמה הוא רגיש. אם הייתם יכולים לשנות בו משו , מה זה היה אם בכלל: לא צריך! הוא מושלם
... מי הבת זוג הכי מושלמת לאלכס: אין על מה להתווכח!! רק קלייר!! אם לא בבנות מקלאוד איפה הייתם רוצות לראות אותו משחק ובתור מי: יאאא לא עולה לי כלום!!!! אין , בשבילי אלכס זה אלכס.. לא רואה מקום אחר..

moriants

New member
הניתוח שלי

מממ אלכס ראיין!
מה אתם הכי אוהבים באלכס: את החוזק שלו, הבנאדם עבר הרבה (התאונה של אח שלו, הגילוי על אבא שלו וכמובן מות אהובתו) ועדיין נשאר חזק ואופטימי ולא ממורמר
מה אתם הכי לא אוהבים בו אין משהו ספציפי, יש לו חולשות כמו לכל אחד והוא מאוד אבל מאוד אימפולסיבי אבל מצד שני זה גם מה שעושה אותו כ"כ מקסים!
סיצנה / פרק שהוא בלט לכם במיוחד <לטובה ולרעה>: כמובן כשקלייר מתה אבל גם כששרלוט נולדה וגם הפרק שבו מצא את אביו הביולוגי היו נהדרים
אם הייתם יכולים לשנות בו משו, מה זה היה אם בכלל: מותק של בחור לא הייתי משנה כלום :)
מי הבת זוג הכי מושלמת לאלכס: כמובן שקלייר
אם לא בבנות מקלאוד איפה הייתם רוצות לראות אותו משחק ובתור מי: האמת היא שראיתי אותו בסרט האוסטרלי שהוזכר כאן בפורום קודם "מתחת לכוכבים" והוא היה רגיש מדי אז דווקא אהבתי את הדמות המחוספסת שלו כאן ולא הייתי רוצה להוציא אותו מהסצנה החוואית אוסטרלית שהוא תפור לה, רק שלא יעזוב לנו!

../images/Emo108.gifאלכס אצלי.....

לדעתיהוא הדמות המרכזית בסדרה הוא חמוד, מצחיק, עדין, קשוח כשצריך, וג'נטלמן אמיתי!!! אהבתי את הסצנה בפרק בו הוא מגלה את אהבתו לקלייר אהבתי את העצב שלו כשגילה שהוא לא הבן של ראין ובמותה של קלייר מקווה שבפרקים הבאים "מסדרים" לו אהבה חדשה

למעלה