נתח את העטיפה

TheImpactBoy

New member
../images/Emo88.gif נתח את העטיפה

Ice Queen, אחד השירים! 1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? 4. מה העטיפה באה להביע? 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד 5 כוכבים.

אייס קווין!!../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית?>> וואו שרון מדהימה פה
. ממבט שני דווקא ראיתי שיש לה אגן קצת רחב
. אבל היא עדיין מושלמת
למרות זה ולמרות המידלדל (הדמיוני שלכם!! אתם המצאתם אותו!*משלב ידיים*) 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו?>> הממ.. שרון היא אייס קווין
(הם לא היו הכי מקוריים בתקופה הזאת
שרון היא אמא אדמה, שרון היא מלכת הקרח, שרון היא האמא מאוור פארוול
) 3. מה הכי משך את תצומת לבכם?>> העץ מאחורה
ברור ששרון
4. מה העטיפה באה להביע?>> כמה ששרון מדהימה? 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה?>> אולי משהו כמו העטיפה של דה דיביין קונספירסי?
סתם!
שרון לא תצטלם ככה
6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים?>> הממ אני מניח שהעטיפה נראית לא רע ודי מושכת את העין. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד 5 כוכבים>> הממ אני אוהב אותה..

אזירפאל

New member
האמת היא שהעטיפה של TDC עדיפה על כל התמונות

החדשות של שרון. לפחות בה יש עוד מסר כלשהו, לעומת התמונות של שרון שמשדרות דבר אחד בלבד - פרחה.

"כל התמונות החדשות".. הגזמת../images/Emo3.gif

בגלל תמונה-שתיים (שלוש
) עם חצאית קצרה וקצת פחות.. שרונית, אתה הורג אותה?
יש להם המון תמונות פרומו חדשות וממש מגניבות

אזירפאל

New member
אני ../images/Emo26.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? צפוי מדי.
2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? אני מניח. 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? כלום. עטיפה די משעממת. :X 4. מה העטיפה באה להביע? מלכת הקרח?
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? היה יכול להיות מעניין... 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? יש מצב - שם מסקרן ותמונה יפה, מה רע
7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד 5 כוכבים -

עונה.

. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? נחמד 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? שארון היא אייס קווין
3. מה הכי משך את תצומת לבכם? נראה לי ששארון
4. מה העטיפה באה להביע? שארון היא אייס קווין
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? שארון לבושה כמו אייסקווין עם גרזן. אוקיי לא XD 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? לא נראה לי, אין שם ציצים
7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד 5 כוכבים.
באמת צפוי מידי כמו שאלעד אמר ולא מיוחד בכלל P:

danduuu

New member
המ

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית?וואו
2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו?נרהא לי שכן, זה ממש משקף את הקטע של האייס קווין מן הסתם. 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? אומרים תשומת**
ואמ, שארון(?)
אבל הנוף ברקע מדהים גם
4. מה העטיפה באה להביע?נראה לי את הקור, השמלה הלבנה מדגישה את הקטע של מלכת הקרח, והנוף מזכיר חורף. 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? המ אולי שלג וכו'. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? נראה לי שכן 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד 5 כוכבים.

נמ

מהפלאפון אז רק משהו אחד-הפוזה ששארון עומדת בה מזכירה את התיאור של מלכת הקרח בשיר, מהבחינה של השליטה וזה. ~סותמת~

למעלה