סכמ"ש! אט דה דיסקו

fat lip

New member
../images/Emo88.gifסכמ"ש! אט דה דיסקו../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

יש עכשיו את השטיח האדום של ה-VMA של השנה ובטח עוד מעט פאניק יהיו.. :) אבל..בלע. היה סתם חרא של VMA השנה. |= מעניין אם יראו תהופעות גם שהם הופיעו עם nine in the afternoon וכל זה.. בקיצור. שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: סופ"ש טובבבבב. סקסי ספנסר במיוחד לחנה\יערה

chen010189

New member
חח היה טקס משעמם..

שיר השבוע של פאניק?Lying Is The Most Fun שיר השבוע לא של פאניק?Britney Spears - Piece Of Me אמן\אלבום השבוע?Blink 182 סרט\סדרת השבוע?נחשים על המטוס משהו שעשה לך את השבוע?זה שעשיתי סוף סוף נזם והשופינג עם אמא היום :] תוכניות לשבוע הבא?כנראה ישנה אצל חברה שלי מהוד השרון ואנחנו הולכות יחד ל"ציפורלה" בירושלים בסילבסטר+יומולדת 19 ב1.1. תמונת השבוע:http://www.photosalaquang.com/bands/nate.html

DarkRomance

New member
מסכמת...

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק? Hannah Montana - Nobody's Perfect Hanson - If Only אמן\אלבום השבוע?אמממ Hanson סרט\סדרת השבוע? אמממ הישרדות משהו שעשה לך את השבוע?שעברתי כיתה תוכניות לשבוע הבא?לא יודעת... תמונת השבוע:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאניאניאני

שיר השבוע שלי פאניק: but its better if you do
שיר השבוע לא של פאניק: מממ... tnks fr th mmrs
אמן/אלבום השבוע: פאניק ופוב
סרט/סדרת השבוע: נמלטים ו-VMA
משהו שעשה לך את השבוע-מסיבת הפתעה לאחותי
תוכניות לשבוע הבא: לקנות מגפיים, לקנות מפרטים, לקנות חולצות בצפר
תמונת השבוע: אין לי כוח...
סופ"ש נעים

DontWakeMeUp

New member
אוו פאניק היו בטקס../images/Emo99.gif

ס'קמצן ריאן חסכנו כסף למלון ולטיסות חחח סתם אני אוהבת אותו! הם כאלה חמודים ומושלמים
וקלטי הזונה למה לא אמרת לאנשים שם להכניס את ברנדון וספנסר אה?! חכו אני יפוצץ אותה! )^%^*&$ שיר השבוע של פאניק? ליינג
שיר השבוע לא של פאניק? מכר פארמור גרין דיי ו...סאם 41
אמן\אלבום השבוע?My Chemical Romance-Three Cheers For Sweet Revenge סרט\סדרת השבוע? גיבורים, פרק הבא יש שיר של פאניק כולם לראות משהו שעשה לך את השבוע? אלכס [מקוברה
] לא תבינו תוכניות לשבוע הבא? מממ בית ספר?! תמונת השבוע:
תמונה חדשה
ס'קשוחים ~הולכת לראות TRL~

fat lip

New member
כי היא זונה!

בלעע אני מתגעגעת לשיחות שלנו }}}}: [על מה מתערבים שהיא שונאת אותם ובגלל זה גם לא היה זכר אליהם ביומולדת שלו. ובטח הקיו קלאב האלה חברים שלה. ועכשיו הוא תקוע עם הקעקוע הזה לכל החיים.]

DontWakeMeUp

New member
גם אני אבל המסנג'ר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מתה לדעת יותר על הקיו קלאב
זה מעצבן אותי שאני לא יודעת על זה כלום

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif

"ס'קמצן ריאן חסכנו כסף למלון ולטיסות חחח סתם אני אוהבת אותו! הם כאלה חמודים ומושלמים וקלטי הזונה למה לא אמרת לאנשים שם להכניס את ברנדון וספנסר אה?! חכו אני יפוצץ אותה! )^%^*&$" את יכולה בבקשה להסביר? לא הבנתי לאן ברנדון וספנסר לא נכנסו... תנק'ס=]

DontWakeMeUp

New member
אוקי חח

היה שוב פעם את טקס VMA 2007 בלאסוגאס ופאניק התראיינו על השטיח האדום. אז שאלו אותם איך זה שטקס בעיר שלהם וזה כ"כ קרוב לשם? אז ריאן ענה שזה חסך להם כסף לטיסות בתי מלון. ושאלו אותם אחרי זה עוד שאלה על היומולדת שלו כי היא הייתה שבוע שבועיים לפני הטקס וקלטי ארגנה לי מסיבת הפתעה, אז ברנדון וספנסר לא היו כי לא נתנו להם להכנס. אז קלטי [הז***] יכלה לתת להם להכנס אבל היא לא נתנה, אז קיצר ברנדון וספנסר לא היו במסיבת הפתעה שלו
שזה חבל כי הם החברים הכי טובים לא?!

BrsJ

New member
זה בגלל שזה היה בפאב והם בני פחות מ21 אז הם

לא יכלו להכנס. אני אוהבת את קלטי...

DontWakeMeUp

New member
אבל זו מסיבה פרטית... אפשר להכניס אותם!

אם היא הייתה אומרת להכניס אותם היו מכניסים אני בטוחה בזה!

BrsJ

New member
כל פעם שריאן רואה אותה הוא מחייך

מספיק בשבילי

fat lip

New member
ולא מפריע לך שהיא שינתה את כל מי שהוא היה?

כי לי זה מאוד.

למעלה