סקס לפני או אחרי החתונה

../images/Emo88.gifסקס לפני או אחרי החתונה../images/Emo29.gif

בהמשך לפרק של היום שבו סיימון וססיליה החליטו לקיים יחסי מין (מה שלא יצא לפועל וגם לא ייצא
) מה דעתכם- סקס לפני או אחרי חתונה
ברגע שאתם עם מישהו שאתם אוהבים אתם תקיימו איתו יחסי מין למרות שהוא בעצם לא הבעל/אישה שלכם
או שאתם מחכים ל"מיסטר רייט" ורק אחרי החתונה מתכוונים לקיים יחסי מין

Crazzzzzy Girl

New member
לפני החתונה

זסה כמו לקנות מכונית בלי נסיעת ניסיון . תארי לך את מתחתנת עם מישהו ומגלה שאתם לא מתאימים מינים בגרוש אני בעת לפני החתונה

Ripelll

New member
שאלה

את משווה את בעלך לעתיד למכונית או נדמה לי...??? אהבה בין גבר לאישה זה לא כמו אהבה בין מכונית לקונה... אהבה בין גבר לאישה זה משהו יפה, טהור וקדוש ואם הגבר לא יודע לעשות סקס כמו שצריך זה לא אומר שאני פתאום אשנה את דעתי ואפרד ממנו, או לא?!?!?

איזה שטיות במיץ!!!

ברור שסקס לפני החתונה... זה הכי גרוע לעשות אחרי החתונה, כי ככה עושים את זה רק עם מישו אחד וזהו.. צריך להתנסות... וחוץ מזה, אי אפשר (וגם לא ממש צריך) לשלוט ביצרים כשנמצאים עם משיו שאוהבים והוא מחזיר אהבה

אני דווקא בעד אחרי..../images/Emo29.gif

כלומר-ברור זה אישי לחלוטין תמיד אמרתי שאני אעשה רק אחרי החתונה (לצערי זה כבר לא יצא לפועל
) אבל גם עכשיו אני לא רואה את עצמי עושה סקס עד שאני מתחתנת. זו גישה מעט (הרבה
) פרימטיבית אבל זו דעתי. נו סקס עד החתונה!!!

SoldieRonit

New member
בקצב שלי אז ............. ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אבל אני לא שומרת את זה לחתונה (
מה אני נזירה??! ) אבל מצד שני אני מחכה לחבר שיוכיח לי שהוא אוהב אותי - ובואו נגיד שבנתיים הם לא עמדו (..... ת"מ *למבוגרים בלבד*
) במשימה ביתרה רבה ונשארו מיובשים למדיי
הכי חשוב זה לעשות אהבה ולא סקס ובאנגלית ההבדל ברור ( MAKINF LOVE & SEX) וחבל שהרבה בני נוער שוכחים את זה ורק רוצים לגמור (שוב ..... ת"מ *למבוגרים בלבד*
) עם זה כבר

Question markit

New member
הלווו

למה את שואלת את השאלה המטומטמת הזאת בפורום!? אולי זה קצת קשור, אבל יש פה ילדים (כולל אותי!) שהם מתחת לגיל שלך! אז תחשבי בהיגיון לפני שאת שואלת שאלות כאלה מפגרות! (זה לא אישי פשוט זה דיי מעצבן!) ולמה אף אחד לא מעיר לך! בגלל שאת מנהלת?

מה זה קשור?

הגיל לא קשור חמודע.. בכל גיל אמורה להיות לך דעה בנושא.. ותתפלאי יש מלא בני נוער בכל העולם שמקיימים יחסי מין גם בגיל שלך.. אבל זאת לא באמת הנקודה פה

גם טיפה קטנה לזה ../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif אבלל ....

שאלות כאלה לא מפריעות לי כי בכל זה זה מופנה לכולם ומי שלא רוצה לענות על זה שלא יענה !!! ומי שכן רוצה אזז שיענה !!!

Question markit

New member
האמת כן.... (כולם לקרא!)

מצטערת על אתמול.... פשוט רבתי עם חברה.... והוצאתי הכל על שאלה.... מצטערת עם פגעתי במישהו.....

../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

לא התווכנתי לפגוע באף אחד זה קודם כל אז אם נפגעת סליחה דבר שני אין פה חובה על כל משתתף לקרוא ולהשתתף בכל דיום שעולה בפורום דבר שלישי אף אחד לא העיר לי כי חוץ ממך לאף אחד זה לא מפריע.. אני לא מבינה למה את מתנפלת עלי...

archer girl

New member
אוקיייי.......

לי אישית אין בעיה עם השאלה אבל אפשר לבין את חן כי אכן יש ילדים בפורום והשאלה שהועלתה נוגעת רק לבוגרים... אבל מצד שני אני מבינה את אפרת, היא העלתה שאלה שנוגעת לגיל שלה, ולא כולם חייבים לענות! גם אין צורך להתנפל
אני חושבת שכדאי לעזוב את זה ולא להמשיך לפתח... בסך הכל שום דבר לא קרה...

למעלה