סקר חשוב מאד! נא להכנס!

../images/Emo88.gif סקר חשוב מאד! נא להכנס! ../images/Emo26.gif

טוב, עכשיו אחרי שנכנסתם, אספר לכם שבסה"כ רציתי לשאול את כו-לכם, מה הסיכוי שלי לראות אתכם אצלי ביומולדת, בביתי שבדרום, ביום חמישי הבא 20/12 (היומולדת חל ביום שאחרי, אבל יש לי חברה דתיה, אז מתחשבים) אם אני אעשה מסיבה בערב? כדי שלא תעשו לי פרצופים: 1. "הסעות" יצאו מתחנת אוטובוס\רכבת קרובה שאליה יש אוטובוסים תדיר\ רכבות לפי לו"ז לב"ש. 2. המסיבה לא תחל לפני 20:00 3. לא מובטחת הופעה, אבל יש סיכוי סביר לכזו, אם הביקוש יעלה מפני השטח 4. לינה אפשרית בביתי, ב"מחנה" שיוקם לצורך העניין בחדר הנוסף... הסעות חזרה לתחנה הקרובה יצאו למחרת בבוקר... כמו שהצהיר האגס- זהו יומולדת, ולא מפגש פורום, ולכן לא חלים עליו התנאים של מפגש פורום. כל מי שאי פעם ראיתי, או שהבעתי רצון חד משמעי לראות, או שאני הולכת לראות עד אז, או שאני מכירה כבר המון זמן אבל מכורח נסיבות לא נתראינו- מוזמן. אנא שרשרו, שאדע מה עשויה להיות הנוכחות במידה ואיזום כזה מיזם... תודות יקיריי.

Barvazoom

New member
../images/Emo45.gif

אבל נראה לי שאצטרך להשאר לישון כי אין אוטובוסים למושב (קדש) בערב.... אז אם יהיה אפשרי - אבוא.. :)

magenta73

New member
אני לא יכולה להבטיח

אבל אני ממש אשמח... אם תתארגן קבוצה של כמה אנשים - יש לי פורד פיאסטה קטנה אך חביבה שיכולה לעזור, אבל שוב, זה ממש תלוי, התחיל לחץ היסטרי בעבודה... אני מסיימת שם די מאוחר כל יום, ומגיעה לחמישי חסרת כוחות.... אז אני לא מבטיחה.

magenta73

New member
החוק הראשון הוא: לא מדברים על סינגלס קלאב

2. לא מדברים על סינגלס קלאב 3. לא מדברים על סינגלס קלאב

שמת לב שברגע שבכלל...

אמרת שיש חוק שני הפרת את החוק הראשון? (וזה צריך להיות, אגב, "החוק הראשון של "סינגלס קלאב": "לא מדברים על סינגלס קלאב!"" וכן הלאה, ואין חוק שלישי, וכן אני נודניק נוקדני, אוהב להיות כזה, לא מתכוון להפסיק ובהחלט מתכונן לשבת לכם על הוריד על השטויות האלו. נה! :) :) :)).

purplegiraff

New member
אבל הרוב במפגש כזה שייכים לפורום?

אז מה? הם לא מדברים אחד עם השני? טוב- לא מדברים על המתרחש בפורום? ובמפגש לא-פורום, מותר? בעצם בשביל מה... על כל זה אפשר לדבר כאן, טוב בערך עניתי לעצמי...

היענות חיננית...

כמובן שה
\ ה|ג'ירף| וה|בבון| (אבשלומט) יהיו שם. אם יש מי שזה משנה לו משהו... אני מחכה לעוד כמה הסכמות (וואססספפפפ? גונבה השמועה שהחלמת! למ"מ? נו, תעשה לי כבוד, בקטנות... אפילו המנהלת מוכנה להסיע אותך...) מג'נטה- אם לא יתארגנו אנשים מהפורום- יש לי זוג חברים (לא זוג... אבל שניים...) שנראה לי שאתם תסתדרו לא רע ביחד, אפילו די טוב- שאשמח שתביאי בפורד פיאסטה הקטנה שלך

aviavram

New member
../images/Emo24.gifיש מצב כשאדע פרטים נוספים -אבל בכל

מקרה המון מזל טוב אולי אפילו הציעה היי 007 גימס בונד בפוטנציה שתצטרף

purplegiraff

New member
יא! וגם אני

אשמח לפגוש את שניכם, תדרימו תדרימו! אתה כבר יודע מה הדעות שלי בעניני גיאוגרפיה...

1Shir

New member
אם יהיה מי שיוצא מתל אביב רק בשבע וחצי ../images/Emo4.gif

אני מאוד אשמח להצטרף

למעלה