ס ק ר

5743789

New member
../images/Emo88.gifס ק ר../images/Emo88.gif

עשיתי מחקר קטן
וגיליתי שהרבה מסמלי המין
של עולמנו הן נשים נמוכות קומה שגובהן נע בין 155 ס"מ ל165 ס"מ. וזאת למרות שגובה נחשב לסטנדרט יופי. בין הנשים- מדונה,בריטני ספירס,קיילי מינוג,כריסטינה אגילרה,אליסה מילאנו,מרילין מונרו,בר רפאלי,יב"ז,אודרי הפבורן,נטלי ווד,נטלי פורטמן,לואיסנה לופליטו,אגם רודברג,האלי בארי,ג'ניפר לופז ועוד ועוד... השאלה שלי היא,האם גובה הוא באמת פונקציה חשובה ביופי של אישה? בהנחה שאישה מסויימת היא יפייפיה שלא מהעולם הזה- באיזה גובה תרצו שהאישה הזו תהיה?

fishey

New member
אני ראשון ....לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

5743789

New member
../images/Emo178.gifה../images/Emo177.gifק../images/Emo175.gifפ../images/Emo180.gifצ../images/Emo135.gif

תענו

Lancelot99

New member
כריסטינה אגילרה סמל מין../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif לא

עלינו... ואם כבר אז כבר - אגם רודבר היא לא משהו כמו מטר עשרים?
ולשאלה עצמה - אני מעדיף בנות באזור ה-165.. נראה לי הכי הגיוני ונורמלי

Cobe1982

New member
אני מעדיף בנות בגובה שלי.

יופי.. אני גם מעדיף אותן בלונדיניות, כחולות עיניים, C75, עם בטן שטוחה, ואופי חופשי... אז מה?! יש כאלה ויש כאלה... הגובה פה הוא קריטי בערך כמו צבע שיער.. כמו שכל דבר בין בלונד לשחור הולך, ובתנאי שזה לא ירוק או ורוד זרחני, ככה גם בנות מגובה, נניח, ממטר וחצי עד שניים, הן בסדר גמור, כשכמובן לכל אחד יש את האידאל שלו... כבר הייתי עם נמוכות, וזה לא גרע מהן בעיני, פשוט כשהייתי עם מישהי גבוהה זה היה משהו. זהו.

Cobe1982

New member
אני מעדיף בנות בגובה שלי.

יופי.. אני גם מעדיף אותן בלונדיניות, כחולות עיניים, C75, עם בטן שטוחה, ואופי חופשי... אז מה?! יש כאלה ויש כאלה... הגובה פה הוא קריטי בערך כמו צבע שיער.. כמו שכל דבר בין בלונד לשחור הולך, ובתנאי שזה לא ירוק או ורוד זרחני, ככה גם בנות מגובה, נניח, ממטר וחצי עד שניים, הן בסדר גמור, כשכמובן לכל אחד יש את האידאל שלו... כבר הייתי עם נמוכות, וזה לא גרע מהן בעיני, פשוט כשהייתי עם מישהי גבוהה זה היה משהו. זהו.

לטעמי לא

אבל חשוב לי שבן זוגי יהיה גבוה ממני זה נותן לי תחושת עטיפה וביטחון שכזו ... בתור 1.70 אני אומרת שלהיות גבוהה זה אחלה!

מ ס ט י ק

New member
מסכימה עם מה שאמרת...

אני גם רוצה שהבן זוג שלי היה גבוה ממני זה באמת נותן תחושת עטיפה וביטחון.. ואני טיפה יותר גבוהה, לפי החוגר: 175 לא יודעת עד כמה זה מדוייק...

yardenj

New member
אם יש לה תחת יפה,גוף יפה ופנים יפות

אז הגובה זה לא עניין.אחרת,זה לא ילך יהיה זה גם אם היא תהיה 1.75,מצד שני החבילה המושלמת יכולה להיות לא יעילה ל 150,לדעתי גוף מעולה+פנים יפות-165-180.

כבחורה ממוצעת בגובהה (1.65)

אני חושבת שגם, מרבית הבחורות שנראות טוב בעיני (מפרגנת..
), אלו לא בחורות גבוהות. אומרים שדברים טובים באים באריזות קטנות. אולי זה נכון. בחורים, דווקא אוהבת אותם חסונים וגבוהים (
מתגעגעת לגבר שלי) אבל יוצא לי לראות הרבה בחורות שנראות קומפקטיות שאני אוהבת את הסגנון שלהן. שיהיה.

s h i r k u s h

New member
גובה...

אם לומר את האמת, אם בחור שאני אצא איתו יהיה נמוך ממני זה יפריע לי, כי אני די נמוכה (1.63) ואם מישהו יותר נמוך ממני... הממ... לא יודעת, זה לא מתאים כזה וזה לא מושך אותי במיוחד- אוהבת בחורים גבוהים מה לעשות

למעלה