עובדים עלינו בעיניים , הכל מכור!

רותי167

Well-known member
../images/Emo88.gif עובדים עלינו בעיניים , הכל מכור!../images/Emo88.gif

נכנסתי לאתר וואלהבחרתי באופציית " הדור הבא" ,בחרתי באופציית הרווקות,קיבלתי סרט נע עם תמונות כל הרווקות לחיצה על התמונה מעבירה למיידע עליה, חיפשתי את התמונה של תרצה שץ,התמונה הוסרה ולא נמצאת!!!!!!!! חשבתי שיש לי תקלה,סגרתי את המחשב,ריסטטתי ושוב לא מתאתי את התמונה של תרצה !! מה בדבר האס אם אסים שנשלחו? מישהו עובד עלינו?

רותי167

Well-known member
דידוש,אצלי אין,משמאל מסתיים בליאן ומימין

מסתיים בעדי ,הסרט הנע מימין לשמאל ומשמאל לימין וחוזר חלילה. אין את התמונה של תרצה !

didush100

New member
איזה מוזר

תיכנסי לרווקות היא שם תלחצי על החץ מימין בכל מקרה נראה לי שתרצה הולכת היום

רותי167

Well-known member
סתם? אצלי אין! לא ברור לי מדוע.

התוכנית משעממת ,אני מנסה לצפות מידי פעם ועד כמה שראיתי מי שצריכה להיות מודחת היא לירון. יש בלירון הרבה בכיינות,תככנות ואיזה אי אמון בה. אני דווקא מקווה שתרצה האינטלגנטית ,כך גם יונתן אמר לה,לא תודח.

קשקשה9

New member
JAS תבקר פה יותר

לפחות שבפורום יהיה שוויון מספרי בין המינים

didush100

New member
כי הרווקים משעממים ברמות אחרות

וכל הקונספט לא ברור ותמוה.

היו צריכים להביא יותר מ 4 בנים

הבעיה בתוכנית גם, שיש להם תקציב, ושהם לר צריכים לעשות בשביל זה משימות. מזל שהגבילו אותם בטייק אווי, חושבים שהגיעו לבית מלון, לשבת כל היום בבריכה ולהזמין טייק אווי

קשקשה9

New member
מיצי ,אם כבר מספר גברים מצומצם אז לפחות

שהאיכות תכפר כל הכמות לטעמי מיציתי לפחות חצי מהם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם לא היו מביאים גם את חברים שלו, אז יכול להיות שזה היה יותר מעניין. גם אני לא אוהבת את יוני, כל הזמן חופר לבנות ומנסה למצוא חן בעניהם.

didush100

New member
מיצי../images/Emo140.gif

הם חייבים להכניס עוד בנים אחרת התכנית תגמר עוד שבוע בערך לא מבינה איך הם חלמו להחזיק את התכנית על ה-4 האלה כל אחד יותר הזוי מהשני

קשקשה9

New member
ושוב המסקנה המתבקשת

ליהוק ליהוק ליהוק למה לא לומדים לקח
הפורמט(מתייחסת גם לאח) מעולה ומבטיח ,חבל שהורסים ......

למעלה