- עזרו לפתח את הפורום!

../images/Emo88.gif - עזרו לפתח את הפורום!

אני בקרוב אעלה לפורום כל מיני דברים בסיסיים כמו חוקים וכו', אבל גם כתבות וקישורים ותמונות הם דברים חשובים! עזרו לנו לפתח את הפורום שלנו, ופרסמו קישורים, מאמרים אם יש לכך (אפשר לכתוב, או שאפשר לתרגם), סיפורים, הצעות לסקרים, וכמובן גם הצעות לשיפורים! אני רוצה שלכולנו יהיה חלק בתכנים של הפורום, כי רק ככה נוכל ליצור קהילה ולא סתם לוח מודעות. אם יש לכם רעיונות, בקשות, וכו' - שרשרו אותם לכאן, להודעות מנהלתיות אחרות (שלי, לא של הנהלתה
), או שלחו לי בהודעה פרטית. תודה, ותמשיכו להנות
-אלעד

../images/Emo124.gif גלריות - נפתחה גלרית דיוויד

אוקי, התחלתי לעבוד על הגלריות. נפתחה ראשונה היא גלריית דיוויד ג'יימס אליוט (הארם). אם אתם רוצים להוסיף קובץ לגלריה, אתם יכולים לעשות את זה באמצעות הקישור "הוסף קובץ" בגלריה למטה, ותרגישו חופשי לקחת קרדיט על ההעלאה. העלתי את התמונות ששורשרו למטה בינתיים. כשאני אחזור מהעבודה אני אתחיל לעבוד על גלריית קתרין בל, בינתיים אתם יכולים לשרשר תמונות שלה למטה בשרשור תמונות
תהנו, -אלעד

mooma16

New member
../images/Emo13.gif

אתה אחלה!
אגב.. הפרק של אתמול.. ב11 וחצי סיימתי עבודה במחשב כיביתי הכל ונכנסתי לחדר לראות ג'אג איזה רבע שעה אני מסתכלת ומסתכלת ולא רואה לא את הארם לא את מאק.. חשבתי לעצמי שזה נורא מוזר אבל המשכתי לראות.. אחרי איזה חצי שעה פתאום אני קולטת שזה בכלל ערוץ 2! (אוו הטימטום!! - לזכותי יאמר שהייתי מאוד עייפה) העברתי מהר לערוץ 3 והחזקתי מעמד 3 שניות בדיוק עד שנרדמתי בקיצור לא ראיתי כלום! אתה יכול אולי לתמצת לי קצת קצת מהפרק של אתמול? ( שממה שהבנתי מחברה הוא היה יפה מאוד ) אני אודה לך מאוד!

מתי יש בצהרים../images/Emo35.gif ב12:25../images/Emo35.gif

בעעעעעעעעעעעעע
אני לא בבית
דאם דה סיסטם..
בום טרח תותח
ואווווווו משעמם
ואני חולההההההההההה תעזרו לי *אפצ'י* אני לא יכולה לנשוםםםם *אפצ'י* פאקקקקקקקקקק
הגלילים בקומה העליונה נגמרו
אמאאאאאאאאאאאאא.. אמממאאאאאאאאאאאאאא אממממאאאאאאאאאאאאאאאאא היא יושנת
לאאאאאאאא
מישהו נכנס..
ניר
"זה גיל, היי הדר מה קורה?" "גיל אתה למטה" "כן.." "תביא לי נייר!"
הממזר הקטן (טוב טוב גדול, אבל רק ב5 דקות!) לא הביא לי בסוף נייר
היי הנה מחשבה
מחר אולי אני לא אלך לבי"ס..
כן כן, סיפור אמיתי שהיום קרה בצהריים תאמינו או לא.. (ואני דואגת להפיץץ
) הנה עוד מחשבה
בא לי ברוך רופא חולים.. אוי.. נוסטלגיה.. חעוי!

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

תודה לך מוומה שלי..
מוומה
מומינים
סנורקה
חחחח סתם
.. נטלייייייייושקה, או נטלילי.. איך את רוצה שאני אביא את זה

mooma16

New member
חח תאמת

שהכינוי בכלל היה אמור להיות מומה עם o אחת כמו החנות.. לא יודעת מאיפה ה o השניה באה.. אין לי מושג מה הכינוי הזה בכלל
נטלי יהיה נהדר, תודה

../images/Emo32.gifנ"ש../images/Emo70.gif

אני וחברה שלי גילינו את תורת האבולוציה של החחים
הכל התחיל מ
חחחחחחחחח
(פרימיטבי) אח"כ התפתח ל
חיחיחיחיחיח או חהחהחהחהחה או חוחוחוחוחוחו
אח"כ התפתח ל
חחחחחחחחחעעעעעעע
אח"כ ל
חחחחחחוווחעעעעעעע
אח"כ ל
חחחחחעעעעעעוווווו
ולבסוף ל
חעוייי!
זה כל מה שיש לי להגיד..
(ד"א תפיצו כרצונכם
) הזכויות שמורות לS h a k s h u k A ול'השם הזה תפוס' בע"מ

cjharm

New member
התחלתי!

אני כמעט מסיימת את הכתבה הראשונה, אבל אני חייבת לרוץ לפעולת קורס, אני אני אסיים את זה יותר מאוחר. תכתוב לי בדיוק לאן לעלות את זהה (קורס יסעור שולט - אני חייבת!)

למעלה