עידכונים

מ א י י ק

New member
../images/Emo88.gifעידכונים../images/Emo88.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אוקיי סליחה שאני פותח הודעה חדשה פשוט אני רוצה שכולם יראו =] יש לי החודש 8 מבחנים ויש מלא לחץ של לימודים ובגלל זה אני לא כ"כ בפורום ואני כבר לא יכול לראות מחברות
עכשיו,כניראה שכבר ממחר,אני יתחיל להכניס את הפינות שלי לפעילות שוב: פינת תמונות חדשה - בפינה הזאת בכל שבוע אני יבחר זמר/ת או להקה ואני יעלה תמונות שלהם לפורום. צחוק הגורל - פינה חדשה שנעלה בה כל פעם זמר/ת או להקה מז'אנר אחר,וניראה מה אתם חושבים עליו,כל אחד יגיד משהו ונפתח דיונים ועוד. משחקים כמו: זה או זה?,מי שמעליי,ועוד,יפחתו מידי פעם. ואני מפנה שאלה קטנה לסמדר: אם אני אוכל לעשות את הסיכום השבועי במקומך? כי את הפסקת
זהו,תודה לכולם

sonaku

New member
וואהוואהוואה!! קיצר החודש יהיה פאן~

כל הכבוד על כל ההשקעה עם המשחקים והסיקורים וזה אנחנו מאוד מעריכים את זה שאתה מקדיש לנו את טיפת הזמן האחרונה שנותרה לך ^_^ באמת~! ^___^ וכל הכבוד ס_ס כי לי אין כח לזה XDD

Nora Shu

New member
מנצל"שת! תמיכה בינלאומית ל-K_T-TUN!

כפי שרובנו [חלקנו? אחדים מאיתנו?] יודעים, להקת הבנים KAT-TUN של Johnny's Entertainment נקלעה לביש מזל עכשיו שג'ין נשלח ללמוד שפות בחו"ל לאיזה 6+ חודשים. [נדלג כאן על הקללות והאנגסט ונעבור הלאה לעיקר ההודעה הזו-] ברגעים אלו מתארגנות שתי עצומות; אחת כדי לספק תמיכה בשביל ג'ין, והשנייה בשביל לעודד את המשך הקריירה של K_T-TUN כלהקה: אפילו אם זה בלי ג'ין, אנחנו עדיין צריכים להראות נוכחות ואהבה ושאר שטויות; יש לכל הבנים פוטנציאל נהדר ביחד, ולמרות שג'ין עכשיו מחוץ לתמונה עדיין נשאר לנו חמישה בנים לעודד ולאהוב. אם אתם מעוניינים להצטרף ולעזור אז בבקשה תפנו להודעות הבאות באתר livejournal. ההודעות באנגלית, אז נא לקרוא היטב לפני שאתם מגיבים [אם אתם צריכים עזרה אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות ואני אעזור לכם בכיף D:]. * פרוייקט תמיכה לג'ין. * פרוייקט תמיכה ל-K_T-TUN +הודעה נוספת לנ"ל. תודה רבה על כל העזרה, ובואו נעודד את הבנים הלאה ביחד~ < /הודעת פאנגירל נואשת> [אני מקווה שההודעה הזו תקפוץ, פפטפפט. XD]

Nora Shu

New member
לינקים אף פעם לא יוצאים לי נכון ;;

כמו הדקדוק שלי בעברית. אני כזאת קולית שהם מפחדים ממני. XD XD XD > הלינק לפרוייקט של ג'ין. > ההודעה הנוספת לתמיכת K_T-TUN. בבקשה, תצטרפו ותראו נוכחות עולמית [וישראלית!] בשביל הבנים שלנו!~ *דימעה*

Nora Shu

New member
רציני. @@;

תפוז שונא אותי אישית. *דמוי!אימו* פעם אחרונה לפני שאני אתפוצץ--

למעלה