על הכוונת

NanuLita

New member
../images/Emo88.gifעל הכוונת../images/Emo59.gif

אוקי אחרי ששבוע שעבר חקרנו את המנהלת שלנו (מואהאהאהאה) אתן יכולות להתחיל לחקור את ... |אווירתמתח| |דרמתיות| טא טא טא טאםםם נופרר המוכרת בכנוי נופ18

תמרוש5

New member
נופר../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

מה קורה? איפה את גרה? מי הזמר\ת האהובה עלייך? איזה שחקן\ית חוץ מורד את עוד אוהבת? באיזה עוד פורומים את?
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד?
שמחה לחזור לבצפר? והממ אין לי עוד שאלות

נופ18

New member
ויי היי../images/Emo221.gif

אני מקווה שהתמונה תעלה..... מה קורה?הכול טוסט עם גבינה צהובה משלומך מותק? איפה את גרה?חדרע מי הזמר\ת האהובה עלייך?תשמעי, זה קשה משום מה אני לא שומעת זמרות אלא רק זמרים אבל אם כבר אז....מממממ.....איה כורם [?!] טוב.....שתהיה איה כורם. איזה שחקן\ית חוץ מורד את עוד אוהבת?את עפר, יוסף, ובתור דמויות את אבי טובה ואשלי הם הורגים אותי מצחוק באיזה עוד פורומים את?חדרע, תיכוניסטים, עברי לידר, טלי שרון
,מוקי
,טלנובלה בע"מ
,ופה ושם אני מבקרת בפורום הפועל ת"א [בארור שאוהדת שרופה]
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד?אממ....זה דיי מטומטם להגיד מחשב טלויזיה וכל זה כי אין חשמל באי בודד חיחי....אז......תגיטרה שלי, תאלבום תמונות [משום מה] ו.....עוד מישהו שלא ניתן להזכיר את שמו פה
אהמ
שמחה לחזור לבצפר? חיחיחיחיחי ממש אבל ממש לא!

Redemption Song

New member
נופנופ../images/Emo9.gif

איך עבר עלייך החופש? עשית משהו מיוחד? לאיזו כתה את עולה? מה המשקה האהוב עלייך? והמאכל? מה הדבר שאת לא תעשי בחיים? מתי גילית את הפורמים בתפוז? אם אני אחשוב על עוד אני אוסיף..

נופ18

New member
יו יו יו וואטס אפ

איך עבר עלייך החופש?עבר?? עבר?? למה עבר? מה עשיתי שהוא עבר? אני לא אשמה!!
למהההההה!!!!!
עשית משהו מיוחד?אילת נחשב?....מממ.....מה עם לישון? כמו שקייזרמן אומר....איףףףףף לאיזו כתה את עולה?י"א מה המשקה האהוב עלייך?נס טי אפרסק והמאכל?אמממ.....קוסקוס וגם קובה [טריפולטאית או לא?!] מה הדבר שאת לא תעשי בחיים?ואוו...שאלה נחמדה.....אני לא יצעק למישהו שיעשה לי ילד כי אני יתבייש מידיי ו....אממ.....אני לא יקלל או ירים יד על אחד מההורים שלי [כןכן יש כאלה] ואמ....אני לא יבריז משיעור [אני לא מאלו המעפנים אבל פשוט המצפון לא נותן לי] ו......אני בחיים לא יגנוב משהו ויתנהג באנוכיות ושחצנות ואני גם שונאת לשקר ושונאת שקרנים אלו הדברים הכי מגעילים שבנאדם יכול להיות מתי גילית את הפורמים בתפוז?אם אני לא טועה בשנת 2005.....יש מצב זה לא הדבר הכי יפה שיש???!!!! >>>>>>

mikmikonet

New member
נופריק ../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif

אז מה ניש? מה את אומרת על השילוב של
ו
כאייקונים הרשמיים של ורד בתפוז? האם את מרגישה בחסרונה של דמות אדומה בפורומנו? סתם, נו
באילו עוד פורומים את כותבת מלבד פורומנו הקט? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? יש לך תכניות לעתיד? כלומר, מה תעשי כשתהיי גדולה? תתארי בשלוש מילים את ורד פלדמן:

נופ18

New member
מוהאהאהאה../images/Emo221.gif

אז מה ניש?ניש סבבה עם פירה ובמבה [?! אל תשאלי אותי למה כי אני לא יודעת] מה את אומרת על השילוב של
ו
כאייקונים הרשמיים של ורד בתפוז?שילוב מנצח! האם את מרגישה בחסרונה של דמות אדומה בפורומנו? סתם, נו האממ תאמת שכן.....האממ *שיעול*שיעול* אני תוהה לאן היא נעלמה....אהמ אהמ באילו עוד פורומים את כותבת מלבד פורומנו הקט?יש את חדרה והסביבה ויש את האלופה [שיט!! נפל לי קטשופ על האות ק] ויש אתתתתתתת.......נו בקיצור פה ושם וגם בהוא ובהיא איזה סוג מוזיקה את אוהבת?הכול חוץ מדיכאון והרוק מטאל או איך שלא קוראים לזה מצידי קוראים לזה בעע יש לך תכניות לעתיד? כלומר, מה תעשי כשתהיי גדולה?בארווווווווווווווור שיש לי תוכניות!!! הרבההה! אני רוצה להיות במאיייית מפורסמת ולהיות עשירההההההההה ושיהיו לי הרבה הרבה ילדים למרות הקריירה המצליחה שלי
[אני חייה בחלומות אני יודעת תתארי בשלוש מילים את ורד פלדמן:מושלמת מהממת מדהימה >>>>>>>>>>>>>>הלוואי שתהייה לי ילדה כמו זאת! ב"ה....>>>>>

../images/Emo214.gifשאאאלום../images/Emo98.gif

מה קורה? מה את חושבת על טלי שרון? מה את חושבת על ורד? היית עושה את טלי? ואת דרור נובלמן? איך היה היום הראשון בבצפר? איך היה החופש? מה עשית בו? תספרי קצת על עצמך- מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? יש לך כישרון מיוחד שאת רוצה לספר לנו עליו? [
] תחביב מסויים שאת לא יכולה בלעדיו? אובססיה מטורפת למשהו? [כמו האובססיה של ניג ושלי לת"א
?] זהו בנתיים.

נופ18

New member
לה לה לה לה לה לה../images/Emo221.gif

מה קורה?וואלה...דיי בסדר.... מה את חושבת על טלי שרון?שתעשה לי אפרת כבררר!! כמה זמן אפשר לחכות!! מה את חושבת על ורד?מסביר את הכול>>>
היית עושה את טלי?10 פעמים רצוףףףף חיחיחיחי ואת דרור נובלמן?תני לי לחזור אלייך עם זה איך היה היום הראשון בבצפר?בסדר....לחוץ....חזרתי הביתה בשעה 2....\: איך היה החופש?איזה חופש? למה היה חופש בכלל? מה עשית בו?
תספרי קצת על עצמך-האמממ....אני נופרעעעע אני בת 16 כיתה י"א לומדת ביולוגיה תקשורת [שולתתתת!!11] ואממממ....המחנכת שלי מטורללת על כל הראש.....ומה יש עוד? אה...אין לי אף ילד כוסון בכיתה, חיים קשים אכן כן! מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה?במאיייייתתתתתתתתת כמו שייייייי!!!!!! יש לך כישרון מיוחד שאת רוצה לספר לנו עליו?אני שורקת דרך האוזן...סתם סתם!! אמאלה! יש כזה דבר בכלל?! אממממ....לא נראה לי שיש לי כישרון....אני ילדה ממוצעת עם הרבה שיעמום בחיים וסטלה רצינית לאללה תחביב מסויים שאת לא יכולה בלעדיו?תחביב??? ממממ....יציאות לא קשורות...לאלא....זה לא שלי....אמממ.... אני יהיה יום אחד בלי אייסי אני יתחרפןןןןןןןן!! הקופסא תידפק לי! אבל אני אוהבת לגרום לאנשים לחייך....זה דיי תחביב! זה כייפ! אובססיה מטורפת למשהו? [כמו האובססיה של ניג ושלי לת"א?]ממ....לי יש גם אובססיות מהסוג הזה....יש לי אובססיה לעזריאלי....אבללללללללל יש לי עוד יותר אובססיה למיקלחות.....כןכן....אפילו בחורף 3 פעמים ביום אם לא אני לא יצא מהבית..... פיכסה.....נראה לי שאני עפה להתקלח....! וגםםםםם! יש לי אובססיה לחייל הים והאויר...יותר לחייל היםם!!
שייטת הצוללות שליטעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועוד לא עשיתי שיעוריםםם.......אוףףף דיי כבר עם הבצפררר הזהההה!!!!!! שיחנקקקק!!

NanuLita

New member
../images/Emo98.gif

נופר...כל מה שתגידי כאן ישמש נגדך... מואהאהא אז.. מה שלומך?
מה את חושבת על הפורום? מה את חושבת על הגולשים בפורום? מה את חושבת עלי??
את סובלת מהשאלות? אוהבת עגבניות? וחסה? מה המאכל האהוב אליך ? מה את רוצה לעשות בעתיד? זהו .. תעני!

נופ18

New member
חיל היםם שולתתת!!1

מה שלומך?סבבה לגמריי השעה 8 וקצת והרגע קמתי משנת צהריים מה את חושבת על הפורום?הכי מווווושי מושלם בעולם מה את חושבת על הגולשים בפורום?כפרות עלייהם מה את חושבת עלי??אתת....אוו הווו....שאני לא יתחיל בכלל! נראה לי שאני צריכה להתחיל לאיים עלייך שתעשי לי גדוד! למה בטוב זה לא עוזר איתך! איףף את סובלת מהשאלות?מממ לא ממש דווקא אנשים התקמצנו \: אוהבת עגבניות?הם בסדר גמור, עגולות ואדומות....כמוני בשמש חיחיחי וחסה?עם עבנייה ומלפפון+רוטב אלף האיים זה הכי טעים שיש מה המאכל האהוב אליך ?גם קוסקוס של טריפולטאים וגם קוסקוס דל מרוקאים [אני חצי חצי] ו.....יש לי קרובת משפחה אשכנזייה שמכינה גפילטע פיש ורק בגללו כולם קוראים לי מרוקאית מזוייפת.... מה את רוצה לעשות בעתיד?פעם ה200ש שאני עונה על זה.....אז ככה אני וצה להיות במאית כמו שיייי!!! בואנה תתחילו להריץ שאלות....מה יש?! שייטת צוללות חיייייייייייים!!!11

shubee

New member
טוב אממ...

אולי אני לא מוכרת כל כך בפורום, ואני פה רק משהו כמו שבועיים, אבל אני בכל זאת רוצה :)

shubee

New member
התכוונתי שאני רוצה

להיות "על הכוונת"...חעח... בעצם לא חעח, אני עצובה :( אני חולה בערך..:S

mikmikonet

New member
ובדיוק בשביל זה את צריכה לשלוח מסר

לנעמה (NanuLita
) שמארגנת את המשחק תגידי לה שאת רוצה להיות ברשימה ומתישהו גם תורך יגיע ונפציץ אותך בשאלות
ותרגישי טוב

למעלה