פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo88.gifפינת השבוע../images/Emo88.gif

נו אז איך החופש? נהנים? שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ציטוט השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבת שלום

לאלי פופ

שיר השבוע: ציפור גן עדן-איפה הילד אלבום השבוע:שדים-איפה הילד ציטוט השבוע: אני: "אם זו הבריכה שהלכנו אליה שנה הקודמת, אז למה אמא היתה צריכה להסביר לך איך מגיעים לשם?" אבא: "היא לא היתה צריכה, פשוט אתמול היא הלכה לשם פעם ראשונה אז היא חושבת שהיא יכולה ללמד אותי" אני: "אחח נשים.." אבא:"כן, לרגע יוצאות מהמטבח וכבר חושבות שהעולם שלהן" סרט השבוע:מת לחיות 4
מאכל השבוע:ספגטי של סבארו משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי כסף בעבודה משהו רע שקרה השבוע:ציונים לא טובים כ"כ במתמטיקה ואנגלית תוכניות לשבוע הקרוב:ללמוד ולהצליח במועד ב' במתמטיקה, לעבוד חצי שבוע שבת שלום

nothingman1

New member
עונה

נו אז איך החופש? נהנים? לא שיר השבוע של אליס: לא שמעתי השבוע... שיר השבוע לא של אליס: radiohead- you אלבום השבוע של אליס: כולם באותה מידה, אפשר להגיד... אלבום השבוע לא של אליס: porcupine tree- fear of a blank planet ציטוט השבוע: I'm saying nothing, but I'm saying nothing with feel סרט השבוע: שרק 3 ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מה שהולך להיות בשבת- פיצה עם 5 תוספות, חצילים מטוגנים, סביח, פסטה ברוטב שמנת ופטריות, ועוד ועוד... משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי אתמול אפקט (פרה-אמפ) לבס שעולה כמו הבס שלי עצמה, וכסף קל משהו רע שקרה השבוע: אני לא יכול להשתמש באפקט הזה עד יום שני
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד מתמטיקה, לסיים עם מתמטיקה, לשמור על אחייניות שלי פעמיים, שיעור בס, בדיקות ראייה לצבא, חזרה עם הלהקה של 4 שעות, ואולי אולי גם קליפ של הסטרייטים, אם יהיה זמן...

nothingman1

New member
אה, נכון... מזל שלחברי הלהקה שלי זה לא מפריע

יש לנו חזרה של 4 שעות ביום חמישי! ועדיף שאתם לא יכולים, גם ככה אני לחוץ בזמן השבוע

כן, תארתי לעצמי

בהצלחה בחזרה
וגם לי יש שבוע לחוץ, אחרי הבגרות אני צריך לעבוד כל השבוע.. ואני בטח אהיה מותש.

shani judd

New member
^^.

שיר השבוע של אליס: גרינד שיר השבוע לא של אליס: Disturbed - Down With The Sickness Madina Lake - House Of Cards The Used-The Bird and The Worm אלבום השבוע של אליס: אין אלבום השבוע לא של אליס: אין ציטוט השבוע: מצחיק שאני לא זוכרת אף פעם סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 ושישי הפוך ספר השבוע: אמ מאכל השבוע: עוגה שאחיינית שלי הכינהXD משהו טוב שקרה השבוע: אממ..אולי 92 במתמטיקה, אבל זה גם נמוך משהו רע שקרה השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: להתאמן הרבה על הגיטרה, לעבור את הקונצרט של כלי זמר וללכת לרופא לב(WTF?)

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

נו אז איך החופש? נהנים?ממש שיר השבוע של אליס:would שיר השבוע לא של אליס: Doors-The Crystal Ship Doors-The Unknown Soldier Doors-When The Music Is Over Queen-Love Of My Life Janis Joplin-Ball And Chain אלבום השבוע של אליס:אין משהו מסוים אלבום השבוע לא של אליס:The Doors ציטוט השבוע:"Music is your only friend until the end." סרט השבוע:שרק 3 ספר השבוע:אין מאכל השבוע:פיצה משהו טוב שקרה השבוע:85 במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע:סתם שבוע נאחס תוכניות לשבוע הבא:כלום

Shemesh161

New member
-

שיר השבוע של אליס: לא שמעתי. שיר השבוע לא של אליס: Plain White T's - Hey There Delilah
. אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ציטוט השבוע: "נוווו! כל כך התרכזתי בריכוז הזה!
" סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות, למרות שנרדמתי באמצע. P: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: היום יומולדת :), קיבלתי פטיפון מתנה ותקליטים של לד זפלין :). ופסטיבל סמילנסקי היה אדיר. משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: אנערף.P:

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס: אין, בקושי שמעתי מוזיקה השבוע שיר השבוע לא של אליס: שירים של ג'ודאס פריסט ופרל ג'אם, דואטיוד, אנדנטה, פרילוד, דונה דונה, לונג לונג אגו ולרגו- אלו קטעים שאני אנגן בקונצרט בעזרת ה' ורק אותם אני שומעת בזמן האחרון.... אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ציטוט השבוע: סרט השבוע: שודדי הקריביים3 ספר השבוע: שאלון ה', הנדסה חלק ב', רכס שסיימתי סופסוף מאכל השבוע: אפרסק משהו טוב שקרה השבוע: הורדתי את הגשר למעלה משהו רע שקרה השבוע: שהייתי אמורה להוריד גם למטה, אבל בסוף דחו את זה לעוד 3 שבועות כי יש שן לא מספיק ישרה, עייפות כללית מרוב תיגבורים במתמטיקה וגם כמובן דואטיוד ופרילוד תוכניות לשבוע הבא: בגרות וקונצרט סיום בכלי זמר בעזרת ה', ומיום שלישי אני נכנסת לחופש גדול בעזרת ה' אז נראה כבר מה יהיה

למעלה