פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo88.gifפינת השבוע../images/Emo88.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: חווית השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

nothingman1

New member
פינת השבוע

שיר השבוע של אליס: Get born again שיר השבוע לא של אליס: הרבה יותר מדי אלבום השבוע של אליס: הרואין אלבום השבוע לא של אליס: Spiral architect- A sceptic's universe ציטוט השבוע: אמא שלי: "לא מצאתי אף בגד באף חנות, נמאס לי! מהיום אני נודיסטית" ספר השבוע: לא היה סרט השבוע: לא היה מאכל השבוע: סנדביצ'ים בעיקר, לצערי... חווית השבוע: איטליה? משהו רע שקרה השבוע: לא הלכנו לשחק גולף שוב בגלל הגשם תוכניות לשבוע הבא: שיעור בס, מקווה שחבורת הסטרייטים תמונת השבוע: אמא שלי הכירחה אותי, אז זרמתי איתה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אליס: דירט
שיר השבוע לא של אליס: זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן אלבום השבוע של אליס: דירט אלבום השבוע לא של אליס: בלאקפילד2 ציטוט השבוע: "הוא שעיר ויש לו גרזן", "כמו אבא שלי!!", "הממ..", "מה אתם רוצים, אבא שלי שעיר!" ספר השבוע: - סרט השבוע: - מאכל השבוע: הממ מקדונלדס חווית השבוע: מפגש משהו רע שקרה השבוע: המממ עקרתי שן שבוע שעבר תוכניות לשבוע הבא: איטליה:] תמונת השבוע:>

Aline In Chains

New member
איזה מהר עבר:S

שיר השבוע של אליס: דירט. שיר השבוע לא של אליס: אופת' וקווין בעיקר.. אלבום השבוע של אליס: אין. אלבום השבוע לא של אליס: אין. מאכל השבוע: עוגיותתתתת משהו טוב שקרה השבוע: גור סוףסוף התקשר אליי מחול
תוכניות לשבוע הבא: לראות אותוווו תמונת השבוע: > ציור שציירתי:]

shula 1 6

New member
ניאממממ

שיר השבוע של אליס: Love, Hate, Love שיר השבוע לא של אליס: Pink Floyd - Dark Side of the Moon אלבום השבוע של אליס: דירט אלבום השבוע לא של אליס: החומה ציטוט השבוע: וואי,משעמם פה בואו נעשה משו דאמט!@ ספר השבוע:הארי פוטר 6 סרט השבוע: איזה משו עם קולג' שראיתי היום ביס מאכל השבוע: לאדעת חווית השבוע:דוגית
משהו רע שקרה השבוע: המממ.
תוכניות לשבוע הבא:דוגית שוב תמונת השבוע:

למעלה