פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo88.gifפינת השבוע../images/Emo88.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

shirbowie

New member
וואי לא להאמין איזה מהר עבר השבוע...

שיר השבוע של אליס:man in the box שיר השבוע לא של אליס:השיר של ארתור,הצלצול אצלנו בבצפר :] אלבום השבוע של אליס:אנפלגד אלבום השבוע לא של אליס: yield-pearl jam סרט השבוע: ספר השבוע: סיפור של קפקא משיעור ספרות,על איש שקם בבוקר ומגלה שהוא ג'וק :/ מאכל השבוע: עוף של אמא :] ציטוט השבוע: "לא אוכלים במבה בשטח אויב!" אמן השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:חברה עשתה סדר בבגדים וקיבלתי סט של חולצות פלנל :))) משהו רע שקרה השבוע: שפעת :[ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:שביתה (פליז!!) וראש השנה
תמונת השבוע:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס: Don't follow שיר השבוע לא של אליס: 45 - Shinedown אלבום השבוע של אליס: צנצנת זבובים אלבום השבוע לא של אליס: כל מיני סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל ציטוט השבוע: יש הרבהXD 1. "בר מילמוליימך" 2. "אוי ההומור הגס שלי.. מה קשור אגס?" 3. "אולי נשים על כל אחת תגית שם?! אולי נשים על כל אחת ארנב?!" 4. "מקצוע בפ'.. פרוותן!! מה זה פרוותן?! אחד שמייצר פרווה.. טוב, מקצוע בב'.. ברווזן! מה זה ברווזן?! אחד שמייצר ברווזיםםם" 5. "חולון זה לא עיר!! אה.. רגע.." 6. "איך מציירים צנצנת דבש? עם פקק" XDD 7. "איזה ז.. [באה להגיד זין.. אבל אז עובר ילד קטן לידה] ז..זברה~!!" אמן השבוע: המפ כל מיני משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי לכל מיני מקומות.. משהו רע שקרה השבוע: בצפר, ואני די חולה תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ת"א, יומולדת ל2 חברים, ראש השנה, פגישה עם קבוצת אנשים [לא מפגש] תמונת השבוע: >איפה החורף):

rock girl02

New member
להלהלה

שיר השבוע של אליס: junkhead שיר השבוע לא של אליס: vera- pink floyd אלבום השבוע של אליס: dirt אלבום השבוע לא של אליס: משו של tool סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: קוסקוס וסלמון ציטוט השבוע: (אני לוקחת עוגת גבינה) "אני אהיה מיוחדת! אני אוכל עם כפית!" "מי לא אוכל עם כפית?" "אנשים כמוני!" אוי הפיגור... אמן השבוע: לאידעת משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי דברים מגניבים משהו רע שקרה השבוע: מיליון דברים תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: להסתדר תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם..

לאן אתה מצפה שתלך כשאתה בוב ספוג?

שיר השבוע: זה עושה לי שמיח-אינפקציה, הכאפה המצלצלת-הדג נחש אלבום השבוע: טוקסיסיטי-סיסטם אוף אה דאוון סרט השבוע: אין ספר השבוע: 300 תרופות סבתא
מאכל השבוע: עוף סיני של הישיבה ציטוט השבוע: -אחותי צובטת אותי בפיטמה- אחותי(שבכיתה א'): "זה לא שווה, אתה לא יכול להניק" אני: "בטח שאני יכול.. יש לי כאן חלב!" אחותי: "לא נכון! כשאני אהיה גדולה יהיה לי הרבה הרבה חלב ויהיה לי ככה |מדגימה ציצים גדולים|
אני: "המורה, באיזה עמוד התרגילים" המורה: "אממ..אההה.....מממ......... ... לא זוכר!" |ממשיך לבהות בשולחן| אמן השבוע: כל מה שעושה גרוב וגורם לי להיות הומו ולרקוד משהו טוב שקרה השבוע: יום נישואין 21 להוריי משהו רע שקרה השבוע: ציונים גרועים בבגרויות תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: מצדה, ראש השנה, סליחות וזה תמונת השבוע:

ולנטינה בפעולה!

שיר השבוע של אליס: Dirt שיר השבוע לא של אליס: Porch-Pearl Jam אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע לא של אליס: Ten-Pearl Jam קניתי אותו ומאוד מאוד אהבתי. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: הארי פוטר 7, אני כמעט מסיימת
מאכל השבוע: עכבר ירוק. ציטוט השבוע: "שלווום בנות", המורה למוסיקה מתגנב מאחורי ומרים גבה. אמן השבוע: פרל ג'אם. משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע טוב, התחלתי להתאמן שוב. משהו רע שקרה השבוע: חכיתי שעתיים בשביל שיעור ספורט. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: שיעור גיטרה ראשון לשנה הזאת. תמונת השבוע:

nothingman1

New member
אם אתה 555 אז אני 666!

שיר השבוע של אליס: Get born again שיר השבוע לא של אליס: Dissonant- lust כבר כמה חודשים שאני שומע אותו כמה פעמים בשבוע, ואני אוהב אותו יותר ויותר בכל שמיעה פשוט מאסטרפיס אלבום השבוע של אליס: לא היה אלבום השבוע לא של אליס: Death- Symbolic סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: לא היה, צמתי ציטוט השבוע: Big words, small mind, behind the pain you will find a scavenger of human sorrow אמן השבוע: Death, Nevermore, Dissonant משהו טוב שקרה השבוע: לה-מוסיקה משהו רע שקרה השבוע: החזרה ללימודים מסיביים תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד מעט, שיעור בס, להתבאס מזה שאני חייב ללכת להתפלל, לאכול טוב תמונת השבוע: היא נמצאת בפלאפון שלי, אי אפשר להראות אותה

למעלה