פינת ה-

niva99

New member
../images/Emo88.gifפינת ה-../images/Emo6.gif

שיכור נכנס לאוטובוס ומצהיר כל הנקבות שיושבות בצד שמאל זונות וכל היושבות בצד ימין מטומטמות. אשה אחת שישבה בצד שמאל לא התאפקה והגיבה:"איך אתה מעז לדבר ככה"! "אני נשואה לבעלי כבר 20 שנה ובחיים לא בגדתי בו"! אז השיכור מסתכל עליה ואומר:"אז כדאי שתעברי לצד ימין".

niva99

New member
../images/Emo41.gif

טורקי אחד מגיע לביקור בארץ.כשנרשם בדלפק הקבלה במלון,מילא טופס רישום כמקובל.הפקיד הבחין כי בשדה ה-sex רשם הטורקי "4 פעמים בשבוע". העיר לו הפקיד:"בשדה הזה ממלאים האם זה גבר או אישה" ענה הטורקי:"זה באמת לא משנה לי".

niva99

New member
../images/Emo41.gif

בחור נכנס למסעדה היוקרתית החביבה עליו. מתישב בשולחן הרגיל שלו.מסתכל סביב וקולט ליד בחורה מהממת. הוא קורא למלצר ומבקש ממנו לשלוח אליה את היין היקר ביותר.המלצר מביא את הבקבוק היקר ביותר לשולחנה ואומר שהבקבוק נשלח אליה ע'י הג'נטלמן בשולחן הפינתי. הבחורה חושבת רגע ומחליטה להחזיר את הפתק , ובו כתוב:"בכדי שאקבל את הבקבוק הזה,צריך שיהיו לך מרצדס בחניה,מיליון דולר בחשבון בנק ו22 ס'מ במכנסיים". הבחור קורא את הפתק ומשיב לה חזרה:"רק בשביל שתדעי,יש לי בחניה פרארי ,ב.אמ .וו ,ומרצדס. בח'ן שלי יש לי 20 מיליון דולר. וגם בשביל בחורה יפה כמוך-אני לא מוכן לחתוך 5ס'מ-נא להחזיר את בקבוק היין מיד".

niva99

New member
../images/Emo41.gif

מיליונר בן 80 התחתן עם צעירה בת 20.ולאחר שנה היא הגיעה לבי'ח ללדת,כשהיא מלווה בבעלה הקשיש והמאושר.לאחר כמה שעות נולד בן בריא. המילדת התפלאה:"כל הכבוד,איך אדם בגילך הצליח להיות אבא"! ענה זקן ביהירות:"כן,כן צריך לשמור על המנוע פעיל"! הריטואל חזר על עצמו פעם נוספת... ובפעם השלישית כשהגיע,בטרם המילדת פצתה את פיה מיהר הזקן להשתחצן:"כן,כן צריך לשמור על המנוע פעיל". ענתה המילדת:"נדמה לי שהגעי הזמן שתחליף את שמן המנוע,כי התינוק יצא הפעם שחור"?

Multik

New member
אמא ובן בגן חיות

ליד הכלוב אם הקופים הבן צועק: אמא אמא תראי אנשי מחשבים האמא שואלת: למה אתה חושב כך? הבן עונה: הם מטונפים ולא מקולחים ויש להם יבלת על הישבן בדיוק כמו לאבא זה מאותו עיטון

פאריי

New member
גמני אחת בבקשה

מיליונר אחד החליט לעשות מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו מסביב לבריכה. לצורך רושם בבריכה הוא שם כרישים ותנינים ששחו. באמצע האירוע עולה המליונר לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מתכנסים מסביב לבריכה לראות מי קופץ אבל אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה לבמה ומכריז: "מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר וגם את היאכטה שלי". עדיין אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה שוב לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר את היאכטה שלי וגם את הוילה הזאת". לפתע מישהו קופץ לבריכה שוחה מהר מהר לצד השני של הבריכה בשניה האחרונה חומק מהכרישים ויוצא מהמיים. המיליונר יוצא לבחור מחבק אותו ואומר לו: "כל הכבוד לך בחור לפקודת מי לרשום את הצ'ק?" עונה לו הבחור: "אני לא רוצה את הכסף". שואל אותו המיליונר "לאן לשלוח את היאכטה?" עונה לו הבחור: "אני לא רוצה את היאכטה". "ומה עם הוילה?" שואל המיליונר. "אני גם לא רוצה את הוילה" עונה הבחור. "אז מה אתה רוצה?" שואל המיליונר. עונה הבחור: "אני רוצה לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה....:)"

niva99

New member
פאריי-מה שלום ניתושית?

תקראי לה לכאן גם. היא חסרה לאחרונה...

פאריי

New member
עוד אחת

גבר ניגש מדי יום לאישה במשרד שבו שניהם עובדים. הוא עומד קרוב מאוד אליה, לוקח שאיפה עמוקה ואומר לה: "השיער שלך מריח נהדר". אחרי שבוע כזה האישה פונה להנהלה, מספרת להם מה האיש עושה ומבקשת להגיש נגדו תלונה על הטרדה מינית. אחד מחברי ההנהלה קצת מבולבל מהגישה התוקפנית של האישה ואומר לה: "אני לא מבין, למה זאת הטרדה מינית כשחבר לעבודה מחמיא לך על ריח טוב מהשיער?". האישה עונה: "זה חיים, הגמד".

למעלה