פרסום ערבי קרבות

../images/Emo88.gifפרסום ערבי קרבות../images/Emo88.gif

נסגר תאריך סופי לערב קרבות של "הזירה" 4.6.2005 במוצאי שבת!! אולם אביב רעננה אני יכול לומר שיהיו קרבות מענינים מאוד, כרגע אסרו עלי לפרט את רשימת המתחרים, אבל אני יכול לומר שצפויים קרבות אגרוף משובחים, קיק בוקס, קראטה, ואפילו FREE FIGHT אחד..... הנכם מוזמנים בשרשור זה לפרסם עוד קרבי קרבות שצפויים בארץ.... יניב

garey

New member
../images/Emo23.gif בהצלחה לכם ולמיתחרים ולכולם

eladי

New member
וזה נדחה כי....

אתה יוצא למילואים ?
(כמעט סידרתי לו"ז ל 21 במאי...)

זה נדחה ..........

משום שהחודש הוא חודש של חגים וקשה לארגן ערב קרבות בחודש כזה... אני עדיין אהיה במילואים עד 6.6.2005 למרות שאני אנסה להשתחרר יותר מוקדם ...., אבל סיכויים שאני אפספס את הערב. יניב

Black Cobra

New member
פישר אולי אני יעשה לך עוד נקע

וככה לא תלך לצבא כמו שלא הלכת לאליפות תגיד להם שטנק מרכבה עלה עלייך

Black Black Cobra כן באמת.........

תודות ל-Black Cobra קיבלתי נקע באצבע של הרגל בהכנות לאליפות CMA דבר שמנע ממני להשתתף באליפות CMA האחרונה.... פרופיל 21 אני בחיים לא יוציא, אם רוצים להתחמק יש גם דרכים אחרות, מה שמחזיק אותי בצבא זה למעשה כל החברה שאיתם אני כבר הולך שניםם רבות.. יניב

MikeTyson

New member
איזה תאריכים נו

סדרו משהו שיהיה אחרי כל הבגרויות.

chty

New member
סבבה.. +

אחלה תאריך בשבילי... לא בחודש של היום הולדת..(עסוק כל החודש הזה.. ) :) אני בא!!! (לפחות מקווה....)

ג'ס....

אם תבואי תראי את התלמיד שלך אור אזולאי חוטף קצת מכות... זה כדאי לך... יהיה כיף לראות אותו מקבל מכות... יניב

orslimy

New member
אוי פישר

אני כל כך שמח על התמיכה שלך....זה פשוט נותן לי מוטיבציה להמשיך להתאמן חזק....:)

Pyongwon

New member
אם לא אהיה, לא נורא. בטוח לא יתרגש!

וכמובן שתצלמו את זה, נכון? אז אפשרי יהיה לראות... ג'ס. ואור יעשה את הכי טוב שלו והוא יהיה בסדר. בטוח יהיה חוויה לימודית..:) ג'ס.

Pyongwon

New member
פשוט. לא תתאמן חזק, אור... תעבור

גמישות אצלי. מציעה לך להתאמן חזק. NO JOKE MAN וכמובן להצליח מחר במתמטיקה! ג'ס.

למעלה