פרק? עונה1 - ביקורת

פנדורה5

New member
../images/Emo88.gifפרק? עונה1 - ביקורת../images/Emo88.gif

וווווווווואאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווו זה היה ממש מגניב, ועצוב ומרגש ומעצבן ובקיצר כל מה שמרכיב פרק טוב. זה היה ממש מתוק כאשר אנה נתנה לג'רמי את הדם שלה, וממש עצוב כאשר ג'ון
תקע בה את היתד. אני לא מבינה למה דיימון לא עשה ארוחת ערב על בוני או למה אליינה סלחה לה
בגללה דיימון וסטפן כמעט מתו. זה היה מדהים כאשר אליינה הטיחה בג'ון שהיא יודעת שהוא אבא שלה
. בהתחלה לא זיהיתי את קת'רין במרפסת היא הצליחה "לעבוד" אפילו עליי לרגע אבל אחרי שהיא נעמדה מול דיימון בצורה שפשוט ביקשה נשיקה הבנתי שזו קת'רין, וחוץ מזה אליינה לא מתלבשת כמוהה. אחרי שג'נה תפסה אותם בחוץ והזמינה פנימה את קת'רין היה על הפרצוף של דיימון הבעה של זו ממש לא אליינה. זה היה מגניב כאשר קת'רין חתכה לג'ון ת'אצבעות ותקעה לו סכין בבטן. מצד אחד אני מקווה שג'רמי יהפוך לערפד, הוא יהיה מה זה מגניב בתור ערפד, אבל מצד שני אני מקווה שלא והוא ישאר בחיים. אני מקווה שקרוליין תיהיה בסדר
אף על פי שהיא לרוב בקצ"ה (ברבי קטנה וצייצנית) ממש אהבתי אותה בפרק הזה. ריצ'ארד לוקווד שאף על פי שהוא אחד מהדמויות שאני מתעבת בסידרה הוא יצא בסדר היום בפרק - הוא דאג שטיילר יחד עם קרוליין ומאט ילכו מהאזור הישיר של הכיכר על מנת שלא יפגעו במהלך המבצע. מה לעזאזל קרה לטיילר בעין? היא השתנתה לעין של חיה!!! אני מהמרת על זאב, כי במהלך העונה בכל פעם שלטיילר היה אחד מ"התקפי תוקפנות היתר שלו" דאגו להדגיש את הירח המלא (ומה הולך עם ירח מלא? אנשי זאב כמובן!). אני אקדיש
לכל מי שמת בפרק (גם ה"רעים"): אנה
ריצ'ארד לוקווד
ג'ון גילברט
כל הערפדים מהקבר
אני לא בטוחה אבל נראה לי שהמקור של אנשי השריף הייתה אנה. זו יכולה להיות הסיבה שבגללה ג'ון דאג באופן אישי לתקוע לה יתד בחזה. בכל מקרה אני חושבת שזה פרק סיום העונה מקווה שיגיע מהר העונה השנייה. פנדורה5

../images/Emo60.gifאהבתי את הסיקור../images/Emo13.gif

את בקצב של הוט אז אני רק יכולה להגיד שבהמשך תופתעי מאוד! :) וכן,זה פרק סיום העונה...פרק מעולה

פרק ממש טוב

אבל ג'ון לא מת והמקור שלו היה הערפד שאלאריק ♥ ודיימי ♥ הרגו ו חכי לעונה השניה היא הרבה יותר טובה אני רואה אותה שוב וחברה שלי החליטה לרות אותה עכשיו למרות שעד עכשיו היא נזהרה מספויילרים וחיכתה שהכל יגיע בזמן שלו

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאבל למה לא לשים ספוילר???

[היי, אני סמויה בפורום, אודה לך אם פעם הבאה תשימי ספוילרררר בקשר לג'ון או לכל דבר אחר בשביל אלה שרואים בקצב הוט!!!]

../images/Emo60.gif../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo70.gif

בקשה להבא, לשים ספוילר לטובת אלה שרואים בקצב של הוט!!

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gif

כבר כתבתי כאן אחריי שראיתי את הפרק הזה באינטרנט [כשלא התאפקתי
] אז הנה התגובה- [+עוד קצת דברים שלא התייחסתי אלייהם
] היה טוב! טוב מאוד! באמת נתן תחושה של פרק אחרון כזה עם מרתון ודברים כאלה, והייתי ממש במתח כשדיימון היה לכוד בשריפה
כשהם התנשקו, יאו מזה התרגשתי
איזה ביאוס זה היה שגיליתי שזו קת'רין.. למרות שבתכלס כל הפרק אני כזה 'נו, איפה קת'רין היא בדוק צריכה להופיע מתישהו'
הקטע עם טיילר היה חמוד, העיינים שלו היו מזה יפות *-* לא היה לי שום מתח לגביי מה הוא, בגלל שאחריי שקראתי כאן כמה ספוילרים ידעתי את זה סוו... אהבתי את הקטע שקת'רין חתכה לג'ון את האצבעות כדיי להוציא לו את הטבעת ובכך לפגוע בו.. זה היה ממש טובXP אנה עצבנה אותי בערך מאז שהיא הגיעה אז לא הכי היה אכפת לי ממנה... וגם ג'רמי התחיל לעצבן אותי מאז שהיא באה אז גם ממנו לא היה הכי אכפת לי
מה שכן,א בתי מאוד את השיחה שדיימון מתנצל בפני ג'רמי, וגם מספר לו שהוא רצה לעזור לאנה אבל לא יכל
[מקווה שאני לא מתבלבת בין הפרק הראשון של העונה השניה, ואם כן, סליחה מראש
] בקיצור... הייתה אחלה עונה! דפנטלי אחת הסדרות היותר יפות שראיתי
ואגב,לגביי מה שאת כתבת [פנדורה5], אליינה וקת'רין היו לבושות אותו הדבר אם אני לא טועה בגלל זה גם דיימון לא הבדיל...

../images/Emo60.gifכן, גם התסרוקת שלהן הייתה אותו הדבר..

בגלל שבאותו יום [אאל"ט] היה שם את הנשף ההוא שהם עשו..

Orush the Best

New member
מזה אא"לט?O:../images/Emo183.gif

ובאותה הזדמנות אשאל, מזה AKA ? מזכירים את זה הרבה בהקשר של שחקן\דמות..

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

אאל"ט=אם אני לא טועה AKA=Also known as(ידוע גם בשם) אני חושבת שמתכוונים לזה

למעלה