פרק חמוד...../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
נתחיל מטלי ובני... לדעתי, כל הקייס הזה רק יקשה על הנישואים של בני וטלי שכבר ממילא קשים עם הבעיות האלה של הכספים שטלי מבזבזת וכו'. אני לא מבין את בני באמת...
איך אפשר להסכים שאשתך תלד ילד ממישהו שאתה שונא, ממישהו שפל שאנס אותה... מהצד השני אני יכול להבין את בני. הכמיהה לילד, הרצון, הביאו אותו להסכים לשקר הזה שנבנה לאט לאט... אני מרחם על הילד, יגדל עם אבא לא שלו והאבא האמיתי שלו- הוא חרא של בן אדם
מעניין אם גיא יידע על הילד הזה ומה הוא יגיב... מה שכן, הנישואין של טלי ובני והיו מאוד קשים ואני מאמין שנראה ריחוק אחד מהשני... וחבל, כי נראה שהם התחילו להתקרב אחד לשני יותר ויותר...
עידית
מצד אחד את קוראת לדפנה "דיזיינרית" שרוצה להתעלק על יוני אבל מצד שני את מתעלקת עליו בעצמך ועוד מזמינה אותו לארוחת ערב... בארוחת ערב היא נפגשה עם מייק- אבל אני לא מבין אותה - בפרק הקודם לא אמרת "אני לא רוצה לראות אותך במשך שלושת החודשים האלה"
כ"כ מהר היא שחכה?! אבל זה ממש לא יפה שהיא מנצלת ככה את יוני לעצבן את מייק... מזל שמייק לפחות היה עם טלי ולא עם איזה שוודית (
) קאריני
אוי, למה את עוזבת?!?! הכל בגלל הזונה הזאת
מהפרק הקודם הדמות שלה קיבלה קצת "בשר" מה שנקרא. סוף סוף היא מתפרצת, צועקת, מדברת לעניין
כל הכבוד לה(!)
אני אוהב את הדמות שלה... חבל שהיא לא נשארת ב"אופל" בשביל לעצבן את דפנה ואת גיא על הדרך
למה היא עוזבת את אחותה שהייתה כ"כ קרובה אליה?! דווקא עכשיו שהיא צ'כה את העזרה שלה?!
אלוהים, אישה- אל תהיי אגואיסטית... מה עוד היה לנו היום
דין קרע אותי כשהוא דיבר עם דפנה בטלפון ואמר לה "עכשיו אני אתקשר ללאון ואגיד לו לצאת איתי"
בכלל הלאון הזה קורע מצחוק...
מייק הזה
עוד הימורים, עוד סקס, עוד אלכוהול... מה יהיה?! לא יהיה טוב
היה פרק חמוד...
מחכה למחר