קריאה לסדר - הודעות ילדים

ashlaya

New member
לה קורה לה/לי?

בימים האחרונים אני מניקה כל שעה! כל שעה! לרוב היא לוקחת כמה שלוקים ונרדמת אבל...השאלה היא היא נרדמת כי ...? (אלף סיבות - יש לכם אחת?) או אולי בכלל זה קשור אם יש או אין לי חלב ? ניסיתי לטפטף ולא הצלחתי ומצד שני הפדים של ההנקה רטובים כל הזמן

אלינה12

New member
אפשר לקטר?

אוף, אני כל כך מבואסת. היום מטפלת במשפחתון הודיעה לי שהיא לא יכולה להישאר עם בועז שעה נוספת. בגדול, בחרתי במשפחתון הזה כי היא הבטיחה לי בתחילת שנה שברגע שניגמרת לי שעת הנקה, היא תשאר איתו עד 18:00 ואפילו יותר, אני פשוט לא צריכה יותר,אני עובדת עד 17:00 ולוקח לי כ- 45 דקות להגיע מיבנה לפ"ת. ופתאום היום היא אומרת שיכולה לשמור עליו רק עד 17:00.זה אומר שאני צריכה לקחת מטפלת שתיקח את בועז מהמשפחתון. בשיא החורף, אולי בגשם.גם להעביר אותו מיד ליד. אני יכולה להגיד לה שזה הפרת חוזה, אבל מה זה יתן? גם לא חתמנו על שום חוזה וגם אני לא יכולה לאלץ אותה לשמור עליו. ובנוסף בפברואר בעלי יהיה במילואים חודש שלם. אני עדיין מפחדת אפילו לחשוב איך אני אסתדר עם שני ילדים לבד. מחכה לי חודש מטורף. בא לי לבכות.
תודה למי שהגיע עד כאן.

בוניטה3

New member
חנויות עודפים של פוקס או שילב

לאור המצב הכלכלי הקשה האם מישהי יודעת אם יש דבר כזה חנויות עודפים של פוקס או שילב, זה יכול מאד לשדרג את המלתחה של הבנות שלי
אני יודעת שיש חנות עודפים של סריגמיש בראשון לציון, אני קונה להם שם בגדים יפים וזולים אבל הייתי רוצה גם לגוון וגם לא לשלם הרבה

elenae

New member
../images/Emo77.gif איזו מתנה אפשר לקנות לבת חודש?

גיסתי חוגגת חודש לתינוקת שלה, סתם בבית במעגל משפחתי. יש לה מלא בגדים ראשוניים, אוניברסיטה, רעשנים, מוביילים... וחוצמזה, כל פעם שנבוא לשם, אולי נצטרך להביא משהו לתינוקת, או שלא. אני כבר לא יודעת. אם יש לכם רעיונות, ענו לי, אני אשמח!

וונדי1

New member
../images/Emo53.gif דרושה בייבי סיטר בהרצליה

לשעות אחר הצהריים לעזרה בטיפול בשניים (שנתיים, שלושה חודשיים). מישהו מכיר? אשמח לתת פרטים במסר.

elenae

New member
בגדי תינוקות.ילדים...

קראתי בפורום להית הורים פעם על איך ניתן לחסוך. אז כותבים על רשת יוניברס לבגדים לילדים. איפו רשת זו, אולי יש בפתח תיקווה?

משוש30

New member
האם יש אופציה לחפש משפחתון אחר?

יש מישהו אחר (סבא סבתא) שיכול לעזור לך? לפחות בתקופה שבעלך במילואים? שולחת לך
גדול

עודפי פוקס יש באשדוד

ובהרצליה. באשדוד זה ממש עודפים, לא יודעת מה המחירים. זה ליד המגה ברח' האורגים.

dorlim

New member
יש פה שתי שאלות - האם צריך ?

ואם כן מה? אם צריך - עניין של הרגשה אישית. וכך גם לגבי התקציב. אם את מחליטה שכן אני בעד מתנות לגיל גדול יותר
שתיים מהמתנות שאני אישית יותר אהבתי לגיל מאוחר יותר -
הפרפר של למאז
ספר פעילות של טייני לאב

rona25

New member
בדיוק רציתי לבקש ממך פרטים!

אצלנו הבייביסיטר קבועה נוסעת להודו להיזרק לכמה חודשים (אחותי המעופפת) ראיתי את רומי היום היא כזו מקסימה
היא ותומר כ"כ מאוהבים!

משוש30

New member
חוגגת חודש?? ../images/Emo12.gif

תביאי לה או משהו ממש סמלי או שום דבר. מתנות מביאים ללידה וליום הולדת אמיתי או אם מוצאים משהו שבא לך לתת. מה עכשיו תחגגו כל חודש???

דפנה מי

New member
מאיזה אזור את בארץ?

בפוקס יש עכשיו מבצעים של 3 ב 100 וכן הלאה. יש בכלל חנויות בגדים זולות בבייבי שיק בגבעת שמואל, חנויות באזור אור יהודה וכן הלאה....

אלינה12

New member
גם בעלי אומר שצריך לחפש

משפחתון אחר. כל כך לא בא לי להחליף לו מסגרת באמצע השנה. בטח כל המקומות הטובים כבר תפוסים... אולי כרגע אני מדברת מתוך תיסכול. מחר יהיה כבר יותר טוב.

יעל י

New member
בן כמה הוא?

אולי אם תגידי לה שאת מחפשת משפחתון אחר היא תשתכנע ותשאר איתו או תביא מישהי במקומה?

אלינה12

New member
הוא בן 8 חודשים

אני אפילו לא הבנתי מה היא מלמלה לי למה היא לא יכולה. הייתי בשוק כל כך עמוק שאפילו בדרך הביתה נסעתי לכוון אחר בטעות. אני לא בטוחה שכדאי לי להכריח אותה לשמור עליו. מחוסר ברירה היא כבר לא תעשה את זה ברצון. אבל באמת אולי אני אבדוק איתה האם היא יכולה להביא מישהי שתשמור לי עליו אצלה בבית.מדובר סה"כ בשעה.

mummy

New member
ואולי התכוונת גם לפורום הנקה?

נראה לי ששם יוכלו לעזור יותר, לא? בטח התשובה תכיל בצורה כל שהיא את המונח "קפיצת גדילה"
מעבר לזה, אני יכולה להציע לך רק תמיכה מורלי, הזדהות שמבוססת על זכרונות קשים מהעבר (פלוס ביעותים מהעתיד הקרוב לבור - אבל את לא באמת צריכה את כל זה עכשיו. יש לך מספיק משלך). מקווה שמה שזה לא יהיה, זה יעבור מהר.

זה באמת נשמע כמו קפיצת גדילה.

בת כמה היא? איך העליה שלה במשקל? וכמה חיתולים רטובים ועם קקי יש לה ביממה, בימים האחרונים (מאז שזה התחיל)? אם את לא יודעת מה זו קפיצת גדילה, אני אשמח להסביר, או שאת יכולה להכנס לפורום הנקה לקטגוריית השאלות הנפוצות ויש שם הסבר מצויין. תניקי הרבה ותנוחי ככל האפשר, וזה יעבור מהר. לא לשכוח לאכול ולשתות היטב!

למעלה