ראש בראש

../images/Emo88.gifראש בראש../images/Emo88.gif

אני מחזיר את הפינה של צח באופן חד פעמי
עליכם לבחור איזו הופעה של What About אתם אוהבים יותר: What About @ The Velvet Rope Tour או What About @ VH1 Fashion Awards 1998 שרשרו
להופעה שבחרתם ונמקו את הבחירה (אם אתם רוצים).

../images/Emo123.gifThe Velvet Rope Tour../images/Emo123.gif

http://www.youtube.com/watch?v=haZccCYm-IE סיבוב ההופעות של The Velvet Rope התחיל באפריל 1998. הוא ביקר ב-5 יבשות (אמריקה, אירופה, אסיה, אפריקה ואוסטרליה), גרף כ-70 מיליון דולרים והיה מועמד ל-13 פרסי אמי. ההופעה האחרונה, שהתקיימה ב-Aloha Stadium בהוואי ב-30 בינואר 1999, היתה עד כדי כך מבוקשת, שנוספו לאולם אלפי מקומות ישיבה חדשים. בכך ג'נט הציבה שיא שלא נשבר עד היום.

../images/Emo123.gifVH1 Fashion Awards 1998../images/Emo123.gif

http://www.youtube.com/watch?v=mOFxvPIygj0 VH1 Fashion Awards הוא טקס אופנה של ערוץ המוסיקה האמריקאי VH1. ג'נט הופיעה עם What About בטקס שהתקיים ב-23 באוקטובר 1998. באותו טקס היא זכתה בפרס הקליפ האופנתי ביותר עבור Got 'Til It's Gone.

../images/Emo127.gif

נימוק: הופעה מעולה, אומנם ג'נט היא רק "המספרת" ואת הסיפור מעבירים הרקדנים שלידיה, אבל הקונספט מעולה. בקטע שהיא בוכה, ממש מאמינים לה ולא כמו בהופעה ב-DVD של ה-Velvet Rope Tour שזה נראה כאילו היא מחייכת...

../images/Emo127.gif

הלכנו לאורך החוף איזה לילה מואר בירח הוא החזיק את ידי בידו הוא נישק אותי ואמר אני רוצה להעביר את חיי איתך אני רוצה שתהיי אישתי רק אז חשבתי (פזמון:) מה עם הפעמים ששיקרת לי מה עם הפעמים שאמרת שאף אחד לא ירצה אותי מה עם כל החרא שעשית לי מה לגבי זה מה לגבי זה מה עם הפעמים שצעקת עלי מה הפעמים בהם בכיתי אתה אפילו לא החזקת אותי מה לגבי כל אותם הדברים מה לגבי זה מה לגבי זה אני לקחתי הפסקה ולאחר מכן אנחה עמוקה הוא הסתכל לתוך עיני כמו שהוא אמר 'אני יודע לא אמרתי משהו לא בסדר' לא היה לי את האומץ להגיד וז חשבתי פזמון שני: מה עם הפעמים שבהם הכת את פני מה עם הפעמים בהם המשכת כאשר אמרתי לך - לא עוד בבקשה מה לגבי כל אותם הדברים מה לגבי זה מה לגבי זה, הוו מה לגבי הפעמים בהם ביישת אותי מ לגבי הפעמים בהם אמרת שאתה לא תז**ן אותה רק היא נתנה לך סמים מה לגבי זה, מה לגבי זה לא רוצה לחיות את חיי באומללות אל תגיד לי שעשית את זה כי אתה אוהב אותי אני לא מאמינה אני חולה ועייפה המשחקים המטעים שלך תוהה לאן הלכת אני לא יכולה לחיות את חיי בתהיות הלב שלי דפק אבל הגיע הזמן להפסיק להרשות ללחישות לבי שליטה עלי ולתת למוח הצורח שלי את הרשות לעשות הסתכלתי לו ישר בעיניים ואז אמרתי

למעלה