ריענון חוקים

FallOutGirl

New member
../images/Emo88.gifריענון חוקים../images/Emo88.gif

נכתב - 16.10.07 שוכתב מעט - 7.7.08 שבו בשקט – תקראו הכל – סמנו
שקראתם.
הודעות חדשות
יש כמה סיבות לפתיחת הודעה חדשה- 1. קליפ חדש. 2. שרשור תמונות מאירוע חדש. 3. סינגל חדש. 4. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות שרשור וידאו שבועי מרוכז (ימנע כמה שרשורים מיותרים). 5. פינות. 6. אוף. 7. חדשים.
נצל"ש
איזה הודעות מנצלשי"ם- 1. תוכנית/הופעה של פארמור שתהיה בעתיד ועוד אין עליה דיון. 2. הודעה חדשה של פארמור בבלוג/מייספייס/אתר. 3. טקס בו הופיעו/זכו. 4. תוכנית טלויזיה בה הופיעו/התארחו.
לאן מנצלשי"ם- לשרשור פארמור בקטנה. אני אפתח כל שלושה ימים לפי הצורך.
לאן לא מנצלשי"ם- 1. פינות. 2. שרשורי חדשים. 3. שרשורי תמונות. 4. הודעות תפוז.
אוף-
1. את האוף הגר פותחת מתי שהיא רואה שצריך אחד חדש. (ואם היא שוכחת אז אני). 2. לאוף אתם משרשרים כל מה שלא קשור לפארמור. 3. הרגישו חופשיים לחפור על מה אכלתם/שתיתם/ראיתם/חלמתם/וכו'.
הודעות תפוז
תפוז אנשים מודיע-כתום ההודעה נפתחת מטעם תפוז בכל יום בשעה 11:00-12:30 1. אין לנצל"ש הודעה זו! 2. אין להגיב להודעה זו! 3. ההודעה נעלמת בחצות של אותו יום.
הנהלת הפורומים-כחול ההודעה נפתחת מטעם תפוז בכל יום רביעי/חמישי. מטרת ההודעה היא לפרסם פורומים חדשים והיא אינה נעלמת. (אליה אתם משרשרים פלייליסט)
שרשור פלייליסט
1. בימי שני בלבד! אתם רשאים להפציץ הודעה אחת של תפוז אנשים מודיע (משתמש כתום). 2. בימי חמישי בלבד! אתם רשאים להפציץ ולנצל את ההודעה הכחולה של הנהלת הפורומים שלא נעלמת.
זכויות יוצרים
1. אין לפרסם ליריקס מלא של השיר (באנגלית). 2. אין לפרסם תמונות סרוקות/מצולמות מהעיתון. 3. אין לצטט כתבה מלאה מעיתון. כל האמצעים האלה מתאפשרים כאשר אתם שמים קישור לתמונה/קישור לליריקס/קישור לכתבה. במקרה של העתקה של קטע מכתבה/בלוג/יומן/מייספייס/אתר באינטרנט אני מבקשת לשים קישור ישיר לעמוד ממנו נלקח.
עוד כמה דברים כללים
1. אין לכתוב בשרשור פלייליסט כל חצי דקה כי אז השרשור סתם עמוס וחבל. 2. אין לקלל. 3. בהחלט אסור לרדת על אנשים מכל סיבה שהיא- דת/צבע עור/אמונה/נטיה מינית/גיל/סוג מוזיקה/תחביבים וכו'. 4. הודעה לא נראית לכם – פנו אלי! 5. אין לכם משהו טוב להגיד על הודעה מסויימת – אל תגיבו!! אני שונאת את כל הריבים האלה כאן. וכן, יש.. אומנם קצת ולא ממש גדולים כי יש כאן כמה אנשים ששומרים על איפוק אבל זה עלול להתפרץ וחבל. הודעות אשר יעברו על חוק כלשהו פעם אחת - יקבלו אזהרה על גבי הפורום. פעם שנייה - אזהרה במסר. פעם שלישית - מחיקה ללא התראה מראש. כמובן שבכל מקרה אחרי האזהרה ההודעה תמחק/תשורשר. אתם פה במטרה להנות וגם אני
וזכרו – הפורום כאן הוא בשבלכם בלבד!! שמרו עליו ותהנו בו
שחר.

Emergency Exit

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif

סתם, אני אוהבת לקרוא חוקים של פורום תמציאי עוד! XD חח ישר כוח! בהצלחה לנו בלשמור על הפורום יפה ופעיל

May Music

New member
../images/Emo45.gif

חח בסוף הסמיילים האלה
קצת תקועים חחח אבל לא נורא. אה ולדעתי לא צריך לעשות שרשור פלייליסט על השרשור הכתום. מספיק פעם בשבוע... וגם חבל כי השרשור הזה נמחק אם לא כותבים בו. אבל חוצמזה הכל מובן וברורP:

Sacred Lie

New member
איזה רעהההה. חחחח

יש לי בעיה איתו. לא משהו אישי איתכם. XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחח לפעמים יש לי יציאות מגעילות כאלה..

אני יכולה להיות הכי מלאך בעולם ופתאום לתקוע איזה משפט ביצ'י XD אני לא שולטת בזה ^^" רוב הזמן אני חסרת טאקט.

Emergency Exit

New member
זה היה בצחוק.../images/Emo13.gif

יכולת לכתוב "כולה בובספוג" מההתחלה במקום ><

למעלה