שאקירה נגד מדונה...

perrinat

New member
../images/Emo88.gifשאקירה נגד מדונה...../images/Emo103.gif

"מדונה היא חסרת עמוד שידרה"........ כך אמרה שאקירה על מדונה. וזאת בעקבות החלטתה של מדונה לצנזר את הקליפ שלה "American Life" בקליפ ראו את מדונה לבושה במדי צבא, וזורקת רימון לעבר ג'ורג' בוש.... הקליפ עורר סערה, ולכן מדונה החליטה לצנזר אותו. שאקירה הביעה את אכזבתה "ציפיתי ממנה ליותר, חשבתי שהא תעמוד על שלה." כידוע שאקירה מביעה את דעתה נגד המלחמה בעירק - "אני חושבת שזמרת פופ טובה צריכה להביע עמדה פוליטית בעיתות משבר"......

../images/Emo12.gif ../images/Emo105.gif

רינתוש כל הכבוד על החדשות
דבר אחד אני לא מבינה
למה מדונית עשתה קליפ כזה אם היא ידעה שיצנזרו אותו ...

perrinat

New member
../images/Emo117.gifזהו, שלא צנזרו לה...../images/Emo103.gif

היא בחרה לצנזר אותו לאחר הסערה שהוא עורר, ועל זה שאי כועסת עליה, כי לדעתה היא היתה צריכה לדבוק לקליפ המקורי... הבנתוס

DIRRTY

New member
מה?????????????????????????????????

אתם יודעים זה הבעיה אם זמרים וזמרות כל אחד פותח תפה שלו על השני כמו רובי ווילאמס שירד על מייקל גקסון כי קרא לחברת התקליטים שלהם "גזענית" שכל אחד ימור על הפה שלו ועל הדעות הפוליטיות שלו!

perrinat

New member
../images/Emo26.gifהאמת היא ששאקירה../images/Emo103.gif

מפרגנת לכולם, וזו הפעם הראשונה שהיא חלקה על זמרת אחרת. וזה לא שהיא אמרה: מדונה פוסטמה, לא יודעת לעשות מוסיקה בלה בלה בלה.... היא פשוט אמרה שמדונה היתה צריכה לעמוד על שלה, ושאקירה התאכזבה ממנה, והיא אומרת את זה מתוך הערכה למדונה כי היא יודעת שלמדונה יש השפעה על עולם הפופ...
ו- DIRRTY, לא צריך לקחת את זה קשה, כל עוד שאקי לא ירדה עלי- זה בסדר....

S h A k I

New member
באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo141.gif

תודה על החדששות! (חדשות) רינתושששש
אבל... מותר למדונה לצנזר...
שאקי התאכזבה
... לונורא

Hurakano

New member
תפסיק לכתוב ברווחים בנאדם

חלאס לכתוב ברווח כפול זה כואב בעיניים זה נראה כמו רשימה....

n u l i t

New member
ממ...

מלחמה זה טוב או רע ? והאם הנוכחית נחשבת כ"מלחמה"? מדונה אולי חסרת..עמוד שדרה... אבל תירצה זאת בכך שהיא לא רוצה להוריד את המורל של החיילים ולפגוע בהם ובמשימה שלהם (מה שנראה הגיוני), בין אם זה טוב או רע. ואם היא החליטה לצנזר- זכותה. אולי בניגוד לשאקירה היא בעד "המלחמה" הנוכחית.

Hurakano

New member
מה את אומרת...

האם הנוכחים נחשבת כ"מלחמה" ? אמממממ לא היא נחשבת לנופש לצבא האמריקאי ברחבי עיראק הנפלאה... נו באמת... פתחי ת'עיניים אבל תירצה זאת בכך שהיא לא רוצה להוריד את המורל של החיילים ולפגוע בהם ובמשימה שלהם (מה שנראה הגיוני) הגיוני מאוד. "לעודד מלחמה כדי לא לפגוע במורל של החיילים." כן. נכון. אגב זה היה ממש משעשע לנסות להתגרות בי, נדחפת לפורום שבו אף אחד לא מכיר אותך ומחליטה להתעלק על מישהו.... לפי ההודעות שלך שהן לא יותר מ-2 כבר נראה לי שאת סתם באת לעשות צרות אז חלאס

n u l i t

New member
א. זה ש*אתה* לא מכיר אותי,

לא אומר שאני פרסונה לא מוכרת. ב. לא באתי לריב אם אף אחד,ובטח לא להתגרות עם אף אחד. ג.תרגיע, אין נגדך קונספירציות. לא באתי להרוס את שהותך בפורום החביב. ד. אתה מגרש אותי? ה. זכותי המלאה להביע עמדה אפילו אם זה ביקורי הראשון בפורום כלשהו. ו. אם ככה אדוני מארח את אורחיו, אדוני יגלה עצמו נרקב יום אחד בבית ריק ז.עכשיו, בעניין הגדרת ה"מלחמה"- יש שהמכנים את הפעולה של האמריקאים כ-"שיחרורו של העם העירקי" ! בעניין מורל החיילים...אני שמחה שאתה מסכים איתי.

Hurakano

New member
א. זה שלא ראיתי אותך אף פעם בפורום

נותן לי את הזכות לקבוע שלא מכירים אותך פה בפורום, כי אני בפורום כל יום. ב. לא מזיז לי למה באת לפה ואיך הגעת לפה, אבל מה שעשית נראה לי כמו התגרות - אמרתי שאני לא אוהב שכותבים עם רווחים ואת עשית דווקא.... איך את יכולה לקרוא לזה ? "גילוי חיבה" ? אני לא מכיר אותך בכלל ג. אותו דבר כמו ב' ד. לא, את מסיקה מסקנות מהר מדי ה. להביע עמדה סבבה, אבל לא לעשות לי דווקא. כמו תשובה ב' ו. אל תדברי עליי אם את לא מכירה אותי כי אין לך מושג איך אני "מארח את אורחיי", אבל מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאני מתעצבן כשעושים לי דווקא, תופעה דיי נורמלית... ז. אני לא יודע איך את קוראת לפלישה לאדמה זרה עם כוח צבאי ופיצוץ יעדים אסטרטגים, אבל רוב אוכלוסיית העולם קוראת לזה מלחמה. אה, ואת לא מצחיקה.

perrinat

New member
../images/Emo140.gifהיי נולית../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

את בהחלט יכולה להביע את דעתך
ואנחנו אוהבים לקבל אורחים, פשוט לעומרי יש מחר מבחן בהיסטוריה על מלחמת העולם הראשונה אז הוא קצת עצבני בגלל זה.....
וחברה- קחו את זה בקלות
אף פעם לא היו ריבים בפורום, אין סיבה שעכשיו יתחילו.......

Hurakano

New member
שלא תעצבן אותי....

והמבחן לא היה על מלחמת העולם הראשונה, הוא היה על האימפריאליזם האחומדרוב המזדיין במאה ה- 19 המזדיינת, ועל הרצל וישבתי עליו עד 5 שעות מזדיינות אתמול על שנכנסתי למיטה המזדיינת והלכתי לישון ואני מוכן והכל נחמד... ומה שכחתי ?!??!!?!? לקרוא על אחד העם הבן זונה שגם הוא היה למבחן וזה הוריד לי 20 נקודות אוטומטי כי לא עשיתי את השאלה עליו אז אני בטח מקבל 60 ומשהו או 70 מקסימום..... אכזבה

n u l i t

New member
אני אחסוך במילים.

איך לא לעצבן אותך ??? כ כ ה ? ? ? כ כ ה ? ? ? ככה לא לעצבן אותך ?? ???? כן ??????? מה זה מעצבן אותך ? ב א מ ת ? ? ? מ ז ל ש א מ ר ת ל י אחרת עוד היתי עושה את זה בכוונה...

למעלה