שיר #2

tamarhp

New member
../images/Emo88.gif שיר #2 ../images/Emo88.gif

כמו שני עולמות שונים, נפרדים אחד מנוגה, שני ממאדים לא רוצים לבקר, אולי פוחדים רק עומדים מרחוק, מנחשים, וחושדים אבל מעבר לדיסטנס שבין כוכבים כולם שם דומים, כולם שם שווים רק אמונות שונות, דרכים וקווים אין שם רעים, אין שם טובים אז בואו נבנה שם כמה גשרים לאט לאט יווצרו הקשרים במקום ביקורת יהיו ביקורים ובמקום אוייבים יהיו... חברים אז בואו נתחיל, תביאו קרשים לא צריך להיות בנאי בשביל פטישים גם אני, גם אתה, ביחד נגשים חלומות ישנים, חלומות חדשים...

../images/Emo45.gif|כפיים|

שיר מעולה!... רק בהתחלה קיבלתי רושם שמדברים על נשים וגברים(נוגה ומאדים), אבל סה"כ מצוין, לדעתי הכי טוב עד עכשיו, קבלי ח"ח...

tamarhp

New member
תודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בכוונה לקחתי את נוגה ומאדים, כי זה ביטוי די מקובל (בגלל הספר) כשמתארים עולמות נפרדים.. תודה על הפירגון!! המבצע הזה היה רעיון גדול, סוף סוף מפרגנים אחד לשני....

tamarhp

New member
../images/Emo9.gif

תודה! את השינויים עשיתי בערך ב12 בלילה (זו שעת הפעילות שלי לכתיבת שירים.. גם השיר שבכרטיס האישי שלי חובר ב12:15 בלילה)

lala897

New member
חחח זה גם שעת הפעילות שלי

רק שאני לא כותבת שירים אלא.. רוקדת לעצמי.

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif

איך תתנהל ההצבעה? ויאללה, חבר'ה, תכתבו גם אתם משו.. לא צריך דווקא בחרוזים..

מתנדב

New member
תמרי, דבר ראשון השיר שכתבת

יפה מאוד וראוי לשבח.... לגבי ההצבעה, כפי שכתבתי בעידכון השבועי, אני ויויו נפקח על זה, והזוכים המאושרים יקבלו ממני מסר על זכייתם....

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifשיר 2!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

קודם כל... תמר- השיר שלך ממש יפה
ועכשיו....טאםם טאםםם
שיר מס' 2 (לחן...ביצוע...קלידים...
) אין לנו ארץ אחרת אנחנו פה , ופה נשאר למרות חילוקי הדעות לעולם לא נשבר נלך אחד לכיוון השני נאהב ללא סיבה נחיה רק יחד בהרמוניה שלמה אחרית הימים אינה רק בגדר חלום ברגע שנתאחד ונהיה אחד אף אחד לא יוכל עלינו לעד נפריח את השממה נבנה וניצור את עולמינו אין יותר אני ואתה יש רק אנחנו שים יד חבר לעבר עתיד טוב יותר אין דבר שאינו בגדר האפשר עצום עיניים , דמיין את המחר ..... ושוב תודה מיוחדת לצוות שלי
א'

lala897

New member
הי רבנית!!

זה שיר ממש יפה. מזכיר לי הימנון.. (של ביצפר
) זה מאד וורוד..
יפה.

אממממ....../images/Emo9.gif

ת'אמת לא שמתי
. אבל מכיוון שציינת זאת, השיר הוא כנגד 5 חומשי תורה. תודה שוב ל-א' ול- tamarhp (על העניין של ה- 5
).

saar7650

New member
ממש מקסיםםםםםםםםם!!!

ומרנין... שכחתי... אגב- המס' 5 קשור גם למס' השירים ששלחתי לך?...

תודה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אגב- שלחת לי רק 3 שירים, אני מחכה ל- 2 הנוספים
(אל תשכח לשלוח במקביל חבילת טישו
)

מאוד יפה .....

כתוב יפה , עם חרוזים בהחלט במקום ! מאוד נהניתי לקרוא ..... זה נותן המונמון מוטיבציה שהדבר אפשרי אם רק נרצה ! תודה לך , לגם לא' - מי שזה לא יהיה ......

למעלה