שלום, כאן הטייס מדבר

MajorWinters

New member
../images/Emo88.gifשלום, כאן הטייס מדבר../images/Emo160.gif

24 שעות זה אמנם קצת הרבה זמן לטוס על טייס אוטומטי, סביר שתתרסק בלב האוקיינוס בזמן הזה... אבל זה לא כזה המון בשביל מנהל. לא הייתי פה יום, נשמע לי זמן סביר. עוד לא קראתי הכל, אבל זה לא נראה לי טוב. כאוס. ריבים... 5 עמודים ביום! מנהל פורום זיהוי שירים כבר הוציא עליי חוזה. אז עכשיו אני הולך לקרוא הכל. להשתדל לעשות סדר בבלגן... בסופו של דבר, הפורום יגדיר את עצמו, ומי שישאר יבין ויידע בדיוק למה הוא פה. חנון לדעתי היא הגדרה שמאופיינת ע"י האנשים בה, ולא הגדרה המאפיינת את הפרטים. הכל יתברר לאט לאט כשהפורום ייצא מחיתוליו וילמד להשתין בעמידה. אני פה. אני קיים. לא נטשתי...

soulz

New member
הניק שלך נראה לי מוכר...

יכול להיות שהיית פעם מגיב בפורומים של גיימר?

MajorWinters

New member
נשק חם

בקרוב אני הולך להשתמש בנשק ה"פרובו-זיידמן" ולשרשר את כל הפורום לפי נושאים. התהליך באמצע. מומלץ לקפל שרשורים (צלי זה מ120)

MajorWinters

New member
נשק עתיק יומין...

שבעצם אומר יצירת שרשורי ענק של 500 הודעות ויותר. לא יודע אם זה יגיע למספר הזה אבל זה נראה ככה. אני מנסה לשרשר הרבה הודעות בעלות אותו נושא יחד גם אם הן תופסות מקום רב כדי שהודעות טובות באמת (כמו איך חנון מכיר בחורות) לא יבלעו בים ההודעות.

MajorWinters

New member
ברור שאפשר

אבל נעיצות זה דבר מעצבן. וכשאני נועץ אני עושה זאת בשביל סיבה אחת - כדי שתשנאו אותי. מצד שני, כשאני נניח שם הודעה בטאגליין, היא גם לא מעצבנת וגם נשארת לנצח.

MajorWinters

New member
היא שם לנצח...

הזמן שואף לאינסוף... בעוד שלהסתכל שם דורש רק פעם אחת. עכשיו- מה יותר גדול- הסיכוי שהעיניים בטעות יגיעו לשורת הטאגליין או הסיכוי שההודעה לא תהיה יותר בטאגליין (כאמור, היא שם לנצח)?

איי, אתה נשמע כ"כ חכם,

[מן הסתם, פורום חנעג'ות] אולי תעזור לי בסטטיסטיקה? אלוהים אני כ"כ נכשלת בזה שזה עצוב. [כיף למי שחכם, פשוט כיף, בעע]

[חייבת לפרוק]

הOCD שבי [ויש כזה
] משתלט עליי עכשיו וגורם לי ממש לרצות להיות מנהלת גם ולעזור לך לשרשר. מישהו מזדהה עם זה או שזה הדפק שלי? :)

שלי אף פעם לא אובחן,

אבל הוא שם, באמת, אני אומרת לכם. לפעמים הוא מדבר אליי בלילה בשקט כשאף אחד לא שומע... [טוב דיי אני לא מצחיקה אפילו את עצמי]

שתקי. |דוקטור|

חולה |אחות|ך. וגם את, לכי לטיפול, ומיד. |ניעור| אוי ב"ה, שא-ת תעשי אווטינג
[לא יכולתי להתאפק. חי] תהיי לי בריאה [ט
]

היי, תמשיכי להגיב לי, בפקודה../images/Emo70.gif

זה היה משעשע, ואת גם ככה
|הולכת| ל
....
[
800]

כן כן, גם שלי לא אובחן

לרוב האנשים אין את זה, אלא סתם מיני אובססיות אני מכיר מישהו עם משהו קצת יותר רציני, וזה הרבה יותר נוראי ממה שזה נראה בודק את כל הדלתות של האוטו לפני שיוצא ממנו (אחרי שהוא נעל הרבה פעמים, ובדק שהאוטו במצב חנייה עוד כמה פעמים), ואז הוא בכל זאת לא בטוח שהאוטו נעול. הוא סוגר את הברז חזק והוא יסתכל על הברז עד שהוא יהיה בטוח שהוא לא מטפטף וכמובן שיש עוד דוגמאות רבות יש לי ידידה שאם מרביצים לה בצד אחד של הגוף, היא חייבת שירביצו לה בצד השני, ואם לא עושים את זה היא תרביץ לעצמה בצד השני, בד"כ כשלא רואים דווקא נחמד להתעלל בה לפעמים
בהנחה שאין לך את זה, אנחנו ברי מזל.

למעלה