# שרשור בקשות #

R h o n e

New member
../images/Emo88.gif # שרשור בקשות # ../images/Emo87.gif ../images/Emo88.gif

רוצים הופעה מסויימת? אתם תקועים בחיפושים אחרי שיר מסויים? רישמו כאן מה שאתם צריכים, ואני, וחברי הפורום נשתדל לעזור לכם לקבל את מבוקשכם

haniela17

New member
אז זה הזמן לבקש..

אני לא מצליחה למצוא בשום מקום לוח הופעות מעודכן של אביב בכל אופן מחפשת הופעה עד ה14 ליולי כי אז ני מתגייסת. אהה ולא בזאפה. פלייייז חיפשתי המון ואני לא מוצאת. :) תנקס ואגב אחלה פורום יש לכם פה

R h o n e

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif הרשימות שלי ../images/Emo36.gif../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif

R h o n e

New member
אקורדים ותווים ../images/Emo41.gif

אקורדים ותווים מסמך עם אקורדים ותווים, מאור הירח ועד ממנטו מורי

mayan d11

New member
הנה התשובה.. ../images/Emo140.gif

ספר האקורדים של אביב השירים האסורים השירים האסורים 2

mayan d11

New member
אההה הבנתי אותך.. ../images/Emo140.gif

זה כל מה שיש לך...? חשבתי כל מה שאתה מחפש. יש לך מסמך במחשב של האקורדים?

R h o n e

New member
כן

אלה כל הקבצים שיש לי, שמי שרוצה משהו מסויים אני אעלה לו הבנת? =]

R h o n e

New member
זה לא השירים האסורים.

זה סתם קובץ של קורדים שמישהו הכין

R h o n e

New member
גנוזים ../images/Emo41.gif

גנוזים
גנוזים מתוך אלבומים
אביב גפן - רוקנרול
גנוזים מתוך הופעות
אבשלום אם מתים עדיף למות בסתיו ג'ינגל לשס זה לא אני חרש ביבבה מה הם רוצים מאביב עצמו עיניים צ'ארלי רוצח משוגע
גרסאות אולפן
here they come אהוב אותי יותר אוהב להיות עצוב אופטימי אלוהים שיכור אם לא אראה אותך אהובתי אם מתים עדיף למות בסתיו אני פה לצידך את אובדת לי בחולצה אדומה וג'ינס קרוע דשא זאת אהבה יש לי אמון בך ישו מסיבת סיום נאמנים לשקר פעם חלמנו על בית פרטי רציתי לאהוב אותך שדות הבתולים לנצח 365 ימים תומר תשומת לב
גרסאות באנגלית
אהבנו אור הירח אל תדאג בוקר טוב איראן האם להיות בך מאוהב לבכות לך
גרסאות ראשוניות
בואי אליי הכל נהיה לא רגיל לפעמים מיליארד טועים שוב החושך אוהב אותה אני שונא עכשיו מעונן אל תכעסו הולך לאיבוד התאבדות משוררים קבעתי עם האושר אבדון שלום חבר מקסיקו

R h o n e

New member
האלבומים ../images/Emo41.gif

האלבומים אביב גפן - כל האלבומים של אביב גפן כולל ירח מלא, עם תמונות. Blackfield - שני האלבומים של בלקפילד.

R h o n e

New member
הופעות ../images/Emo41.gif

הופעות 1992 - באר שבע - רוק עצמאות 1992 - חיפה 1992 - ערד 1992 - ראשון לציון 1992 - תל אביב - רוק עצמאות 1994 - ערד 1995 - תל אביב - היכל התרבות - מרד הדמעות 1996 - ירושלים - משכן הנשיא - מסע השלום 1996 - תל אביב - אמפי וואהל - ירח מלא 1997 - ערד 1998 - ערד 1998 - תל אביב - חלולים - בכורה 1999 - תל אביב - מועדון התיאטרון - לילות לבנים 2000 - הרצליה - חוף אכדיה - הדבר הבא 2000 - ירושלים - הנוער ינהג אחרת 2000 - תל אביב - כיכר רבין - אביב בערוץ הילדים 2000 - תל אביב - מועדון התיאטרון - מסע לשומקום באור הירח 2001 - תל אביב - פסטיבל הפסנתר - מרכז עינב - עם מיכה שטרית ודניאל סלומון 2002 - תל אביב - מועדון התיאטרון - הופעת הזהב מהרדיו 2002 - תל אביב - צוותא - הופעה אינטימית 2003 - תל אביב - אמפי וואהל - עשור לעכשיו מעונן 2003 - תל אביב - האנגר 11 - הופעת בחירות 2004 - תל אביב - האנגר 11 - עשור לאביב גפן III 2005 - תל אביב - זאפה 2006 - ראשון לציון 2006 - תל אביב - האנגר 11 - עשור למכתב ובכורה לעם הזמן 2006 - תל אביב - קונצרט הרוק של קוקה קולה

S h A b i T

New member
בקוקה קולה היה את נשל הנחש בגירסא החדשה?

(אגב, זה היה בחיפה, לא בתל אביב..)

R h o n e

New member
וידאו ../images/Emo41.gif

וידאו
הומור
אביב גפן - אוי אוי אוי ארץ נהדרת - המאיים בהתאבדות המופע המרכזי - אייל גולן ואביב גפן
הופעות וידאו
1999 - צמח 2002 - ממנטו מורי - מבצר שוני
וידאו מהטלוויזיה
אביב גפן - כולך בת 40 שומקום ואהבנו בדן שילון משחק מכור - עונה 4, פרק 6, עם אביב גפן
סרטים
אביב - הסרט אוטובוס החלומות של אביב גפן פרומו לסרט "אביב" אביב גפן - וידאוגרפיה
פלייבק וקריוקי
עורי עור שיר תקווה
קליפים
אהבנו אור הירח בשבילך האם להיות בך מאוהב יום עובר מחר נערי החוף מחכים להמרה - אלימות, בוכה על הקבר, חלולים, יום עובר, נגיעה אחת רכה, סופרסטאר, עורי עור, עכשיו מעונן, עם הזמן

S h A b i T

New member
אני לא יודעת איך ממירים קבצים..

אבל תעשה המרה דחוף לנגיעה אחת רכה. זה הביצוע הכי יפה בעולם. (אם זה הביצוע מדן שילון)

mayan d11

New member
אני אשלח לך.. ../images/Emo140.gif

לא בעיה הוא היה שם עם שיער יפה...

למעלה