שרשור הודעות משוטטות

cjharm

New member
../images/Emo58.gif הציטוט!

Harm: "You ok?" Mac: "Every time I think I've put the pieces of my life together somebody comes along and jumbles them back up. Everybody who has ever meant anything to me is leaving my life." Harm: "It'll be OK, Mac, you'll get to see Chloe again. One day you'll have kids of your own." Mac: "Not at this rate, my biological clock is going off and I keep hitting the snooze button." Harm: "Tell you what, five years from this moment if neither one of is in a relationship, we'll go halves on a kid." Mac: "You and me, have a baby together?" Harm: "With your looks and my brains, he'll be perfect." Mac: "What if SHE has your looks and my brains?" Harm: "That could work too." Mac: "Don't make a promise you can't keep." Harm: "I haven't yet." (They shake hands.) שוב אם משהוא צריך תרגום, רק תגידו!

היום בתפוז אנשים- חדשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live את עברי לידר , שיענה לשאלותיכם לגבי סיבוב ההופעות שלו שיחמם לכם את החורף... "האנשים החדשים"... ועוד.
היום באותה שעה, פורום כדורסל מארח את אחד מכוכבי העבר- בועז ינאי, שיענה לשאלות על הכדורסל בעבר ובהווה.
האם אלכס פארקס, ה"נינט" החדשה של בריטניה תצליח להכנס לקופסא? והאם בריטני ומדונה עדיין ישלטו ביד רמה במקום הראשון? אתם תקבעו! כנסו עכשיו למצעד ודרגו את חמשת האהובים עליכם!

../images/Emo88.gif שרשור הודעות משוטטות

אני גונב פה שיטה של הייזל ממד"ב ובאפי, של לשרשר הודעות קטנות לשרשור אחד. צ'ירז.

cjharm

New member
30

או.קי אני כבר ממש מאחרת לבית ספר אבל אני חייבת להגיד שהפרק אתמול היה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הקטעים בין האדמיראל להארייאט היו מקסימים!!! חייבת לרוץ ביי יום טוב!!!!!!!!!!

למעלה