שרשור הפרק השבועי

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifשרשור הפרק השבועי

(סליחה על האיחור...שוב)
פרטים כלליים: שם הפרק באנגלית:Valentine's Day Massacre שם הפרק בעברית:טבח ביום האהבה(אל תסתכלו עליי זה השם של הוט) בכורה עולמית:יום ראשון ה-11 בפברואר 2007 מספר הפרק:13 בעונה,13 בסדרה כולה תסריטאי\ת:פיטר קלווי וקליף אולין במאי\ת:מייקל שולץ רייטינג בארה"ב:לא קיימים נתונים
תקציר: ביום האהבה בני משפחת ווקר נקלעים למצבים שלא רצו להגיע אליהם.
השחקנים: ליהוק קבוע: שרה ג'יין מוריס
ג'וליה ווקר סאלי פילד
נורה ווקר הולדן רון ריפקין
סול הולדן פטרישיה ווטיג
הולי הרפר רייצ'ל גריפית'ס
שרה ווידון מת'יו רייס
קווין ווקר קריס ליילה דורסי
פייג' ווידון |ג'ון פייפר פרגושן
ג'ו ווידון דייב אנבל
ג'סטין ווקר קליסטה פלוקהרט
קיטי ווקר בלת'זאר גטי
תומאס ווקר ליהוק אורח: ג'ייסון לואיס
צ'אד ברי רוב לאו
הסנטור רוברט מקליסטר מקסוול פרי קוטון
קופר ווידון ד.ו מופט
מייקל פלינגטון לוק מקפארלן
סקוטי וונדל
ציטוטים: Senator: Hey, there's a few more hours left in Valentine's Day. I think we should go find all the happy couples and throw things at them. -------------- Kitty: Are you considering running for President, Senator? Senator: (looks at Kitty smiling) Yes, I am. -------------------
פאשלות,הערות,רשימות פסקול ועוד...:
שירים מהפרק: "The Otherside" by Breaks Co-op "Easy" by Barenaked Ladies "Opposite of Me" by Josh Kelley "The Mating Game" by Bitter Sweet
רוברט מקליסטר אומר שתמיד היה לו קטע על דמי מור.-דמי מור ורוב לאו היו שניהם חלק מה-brat pack של שנות ה-80 בהוליווד ושיחקו ביחד בשני סרטים בתפקידים הראשיים.
תוספות: תמונות מהפרק כל המידע נלקח מ: www.tv.com www.abc.com

pilot promo

New member
בעקבות הפרק:

(אני לא אכנס לתוכן כי ראיתי לא ראיתי את הפרק כמה חודשים אז אני שם רק שאלות כלליות) דרגו את הפרק מ-1 עד עשר כשעשר מסמל פרק מעולה: דמות ה"עציץ" של הפרק הייתה... הדמות הכי בפרק? השחקנית/שחקן/שניהם הכי טוב/ה/טובים של הפרק? השערות לגבי מה יקרה בפרק הבא: ואני חייב: רוברט וקיטי...?

Kettercat

New member
פרק חמוד לאללה ../images/Emo9.gif

אהבתי את השיחת ועידה המשותפת בהתחלה ואיך שג'אסטין, פייג' וקופר עשו היי-פייב

YaEl 15

New member
פרק חמוד.

אוףף ! הולי הייתה ממש מעצבת. למה היא צריכה תמיד להפעיל את כל המאניפולציות שלה ? איך היא הצליחה להפריד בין שרה לטומי, ולהפוך את שרה למניאקית ?? והם שכחו לומר לנו האם סול הסכים ללכת עם הולי לארוחה... למרות שזה די ברור, הייתי שמחה לראות מה הלך שם. אהבתי את עלילת מקליסטי או מקליטי או.. לא יודעת, מעניין איך קוראים לזה בפורמים האמריקאיים.. לא האמנתי שאני אחבב את הסנטור, כי בהתחלה הוא היה די מעצבן, אבל עכשיו אני לגמריי תומכת בקשר הזה. תודה לאל שנפטרנו מוורן, ומג'ונתן הכונף.. מקליסטר הרבה יותר מתאים לה.. סאלי פילד הייתה גדולה, כרגיל. עם כל הקטע של הסמים.. "איבדתי את הפנים שלי !!"
היא אמרה מלא דברים קורעים בקטע ההוא. עוד זוג שאני תומכת בו -- ג'סטין וטיילר. למרות שג'סטין הפך לעציץ מאז שהוא החליט להיגמל.. טוב, נו, גם לעציצים מגיע חיים. קופר מעצבן אותי... אז מה קרה בסוף? זאת אומרת, ג'סטין התקשר לשרה ואמר לה "תשמעי, אני לא יכול לשמור על הילדים שלך יותר. עוד כמה שעות הולך 'להתמזל מזלי'.."? (באלנגלית נשמע טוב יותר..) מסכנה שרה.. חח.. ולא ראינו את ג'ו בפרק הזה. ואחרון חביב -- קווין. מה הוא חשב לעצמו ?? ולמה הוא לא שיקר לסקוטי בסוף. הוא עורך דין, אני בטוחה שהוא יודע איך.. כי סקוטי הרבה יותר חמוד מצ'אד הסנוב והמלוקק. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

blur2

New member
../images/Emo207.gif

עודכנו התכנים בעמוד הראשי, בטאגליינס ובמאמרים
.. ובהחלט פרק חביב :)

pilot promo

New member
היום בת דודה שלי גררה אותי לראות סקס והעיר

ומישהו מוכן להסביר לי למה כל התפקידים שנותנים לג'ייסון לואיס הם של שחקנים מפורסמים שעושים סקס כל הזמן?(חוץ מבמכושפות...)

pilot promo

New member
לא מעולה אבל בהחלט מעלה חיוך

מדי פעם-למרות שלא כל כך הבנתי מה הולך שם...

למעלה