שרשור ה-
הגדול

ה-../images/Emo32.gif היומי שלנו../images/Emo119.gif

סתם ככה רציתי לאחל לפורום הנהדר שלי שיהיה לכולנו יום נפלא ומקסים ומלא אושר
, בריאות
ואהבה
.

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 18:00 טל רבינוביץ מרצה בנושא אלימות במשפחה ומחברת הספר "כלה ונחרצה" תענה בפורום "אומרים לא לאלימות!" לשאלות הגולשים בנוגע לגורמים השונים לאלימות במשפחה וההתמודדות עם אלימות במשפחה.
איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון ומחבר הספר "פוריות מאלף עד טף" יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום פוריות.
איך בוחרים מטפלת לילדים? מחר בשעה 8:00 בבוקר תתארח בפורום להיות הורים לימור גבע, מנהלת חברת kids העוסקת באיתור ומיון של מטפלות לתינוקות וילדים ותענה לשאלות הגולשים בנושא בחירת מטפלת.
תחרות סיפורי הרונים יוצאת לדרך!
איך משתתפים? בוחרים את הרון שאתם אוהבים- ועל פי המשמעות שלו, כותבים תסריט למדיטציה. הסיפורים הטובים ביותר יפורסמו באתר הרונים הישראלי והסיפור הטוב ביותר יזכה בטיפול עם רונים! אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=65208323

jKiTTiE

New member
../images/Emo32.gif הכי עוף ;] בעולם

רציני זה הכי לא קשור לפה אבל בגלל שיש פה מכל הגילאים אני חייבת דעות של אנשים.. היום ישבתי לי בתחנת אוטובוס ועבר לידי איזה אחד שנראה טוב כזה.. ומאחוריו עוד מישי נראת אחלה כזאת אינטיליגנטית...אני והבחור הזה החלפנו מבטים ואז האישה הזאת באה והתיישבה לידי ושאלה אותי אם יש לי שניה אז אמרתי כה בטח...אז היא שאלה אותי מה הגובה שלי? אמרתי 167 ככה אז היא שאלה אם 170 אמרתי שלא...אז היא הסתכלה על הבחור הזה, ושאלה אותי בת כמה אני? אמרתי 15 וחצי. ושוב הסתכלה על הבחור הזה, ועשתה פרצוף כזה מרוצה...הייתי בטוחה שהם חברים והם התווכחו על זה או משו...קיצר אז היא שאלה אותי אם אני רוצה ללכת לאודישנים!? אודישנים של מה?! של דוגמנות... עשיתי לה פרצוף עקום ואמרתי לה לא..לא בראש שלי היא: מה למה לא?! שמעת על התחרות יופי שהייתה לא מזמן פה ברחובות!? אני: אממ שמעתי היא: מה שמעת דברים טובים!? אני: לא ממש התעניינתי בזה סתם שמעתי שהיה ואז הבחור הזה התקרב אלינו... היא: מאיפה את!? אני: ליד מזכרת בתיה היא שאלה טיפה ואז היא גילתה שאני מושבניקית היא: אנחנו מחפשים בנות חדשות..פנים חדשים אנחנו לא רוצים את הצפוניות תל אביביות האלה..אנחנו מחפשים מושבקניקיות פריקיות כאלה... אני: טוווב...מה איך קוראים לחברה שלכם!? היא: מצדה היא ובחור הזה החליפו כמה מילים ושיתפו אותי אבל לא ממש הקשבתי... היא: הוא דוגמן הבית שלנו.. מהה?!?! טוווב שיהיה חחח הוא הכי לא נראה דוגמן...סתם אחד שנראה טוב.. היא: את שמנה?! אני: מה..?! לא... היא: טוב ניקח ממך תפאלפון שלך או שאת את שלנו כי את ממש יפה ואת מה שאנחנו מחפשים.. נתתי לה את שלי... היא שאלה איך קוראים לי..דיברה איתי על זה שיש עוד שבוע שבועיים תצוגת אופנה וכל מיני שטויות כאלה מישו שמע על החברה הזאת!? אנלא יודעת אם ללכת לאודישנים או לא...כי מצד אחד...לא חסר מפגרים בקטעים האלה, וזה נראה ממש מוזר שפתאום באמצע הרחוב ככה קופצים עלי...אבל מצד שני תמיד רציתי כזה, אבל זה גם אומר לוותר על הרבה דברים...כמו פרטיות!? מה הייתם עושים במקומי?!

תתרחקי מזה ...

הנורה האדומה הגדולה פה הוא העניין ששפכת להם פרטים לפני שהם הביאו לך פרטים , זאת דרך לגיטימית "לשבות" אנשים . אמרת להם שאת מושבניקית ? הופה לה , הם צריכים מושביניקיות . בתור אחד שעובד בתחום הבידור -> לעולם לא יפנו אלייך סוכנויות סתם ככה , יש להם דרך מסודרת . פשוט תשכחי מזה

שכחתי לרשום משהו הכי חשוב ../images/Emo9.gif

מה שכן , אם את באמת רוצה להיות דוגמנית וזה החלום שלך - לכי על זה בדרך מסודרת . תפני לסוכנות מוכרת . לאחר חלומות צריך לרדוף

../images/Emo9.gif

כרגע אני סטודנט , זמן מסויים לפני פתיחת הלימודים הייתי תסריטאי באולפני ג"ג .

הממ...

לדעתי זאת סתם עבודה בעיניים, לא הייתי הולכת על דבר כזה ולא מנדבת שום פרטים מזהים. אם הם סוכנים שמחפשים דוגמנים צריך להיות להם כרטיס ביקור, ובמקרה כזה תבקשי כרטיס ביקור ותאמרי שתחזרי אליהם. בכל מקרה, אם את חושבת על דוגמנות- תפני למקום מוכר יותר, תשלמי אולי יותר על בוק וכו' אבל לפחות תדעי שיש אמא ואבא למקום ולא סתם ככה קופצים עלייך ברחוב.

jKiTTiE

New member
עידכונים חח

אחרי כמה בירורים ושאלות שלי על החברה...יש כזאת חברה והיא זאתי שעשתה תתחרות יופי הזאת... קיצר...נראלי שאני כה ילך... מקסימום לא ימצא חן בעיני או משו...אני פשוט ילך...

sivanshain

New member
לדעתי זה ממש ממש לא רציני.

מניסיוני האישי אני יכולה להגיד לך שאצלנו מסתובבים מלא "ציידי כשרונות". וכשהייתי פעם מזמן בתיכון הם היו מסתובבים כל פעם סביב מישהי אחרת דולים ממנה מידע ואין לי מושג מה הלאה כי לא אני ולא אף אחת מחברות שלי התפתתה לדבר הזה. אני דיי מסכימה עם מה שכבר נאמר שעם זה משהו שאת רוצה בו אז לכי על זה אבל מסודר עדיף לדעתי בשיתוף ההורים כדי שאף אחד לא יעבוד עלייך או יירמה אותך בשום צורה. בהצלחה. :)

E y e s

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד!!!!! איזה כיף!!! תהני בכביש ותנהגי בזהירות...

למעלה