שרשור חדשים!

fuksgena

New member
JAG

סדרה פצצתית!!!! אני שמח ומחכה בכליון עיניים לעונה החדשה!!! רק אני מקווה שהפרקים ישנים לא ירדו מהמסך כל עוד לא יסתיימו

j a g f r e a k

New member
אני חדשה פה!

היי, אני ליאור ואני פשוט חולה על ג'אג!!!! אני יודעת על הפורום בגלל שחברה שלי היא מנהלת פורום אי.אר וקיציס ופרידמן. כמובן שאני רואה ג'אג כל יום בערוץ שלוש, וגם ראיתי את העונות 5-7 בסטאר וורלד....

Goooofy

New member
חדשה../images/Emo98.gif

שלום לכולם קוראים לי הדר ואני חדשה בפורום. איזה כיף שסוף סוף פתחו פורום של ג'אג!!!!! התחלתי לראות את הסדרה בפעם הראשונה שהיא שודרה בארץ לפני 6-7 שנים אם אני לא טועה וממש ממש התאהבתי בה. העונה האהובה עליי היא העונה הראשונה (מסיבות שונות ומשונות ביותר). כרגע אני בצבא אז אני לא יכולה לראות את הסדרה כל יום
אבל אחותי מורידה לי את העונה ה-9 ובינתיים הספקתי לראות רק את הפרק הראשון, אני מקווה שאני אספיק להשלים את הפער שבוע הבא. שיהיה לכם שבוע טוב
, הדר

אווזונת

New member
נעשה את זה רישמית.....

אני אווזונת ואני חדשה בפורום
חולה על הארם...מכורהההההההההה לסידרה...ומחכה שתתחיל העונה החדשה...אז מי אתם אנשים

Goooofy

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מצטערת שזה קצת באיחור, כמו שאמרתי אני כל השבוע בצבא. הדר

Goooofy

New member
אופפסס לא שמתי לב

כמובן, גם תודה רבה לכם
כנראה שחוסר שינה והזרקות של סודיום כלוריד משפיעים לרעה על המוח
הדר

rozalinda22

New member
הייי../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo151.gif

אני רוזי... ואני חולה על ג'אגגג
בהצלחה למנהלללל

shambi

New member
בעקבות משימת היחצ"נות שלך

[והכוונה אליך, אלעד אברון] באחד הפורומים קפצתי לבקר.. אז מזל טוב על הפורום
אני לא רואה הרבה את הסידרה אבל אני חייבת לציין שאותו שחקן ראשי [אין לי מושג איך קוראים לו או לדמות שלו] ממש שווה

שלום... ../images/Emo24.gif

אני חדשדשה, נעימאד. אני צופה אדוקה (אבל בארון) של ג'אג כבר די הרבה זמן, האמת ששנים, ושיפרית נלהבת של מאק והארם. אדוקה זה אומר יודעת פרקים שלמים בע"פ וכותבת פאנפיקים. כן, ממש ככה! זאת לא בדיוק סדרה שאופייני לי לצפות בה (אני יותר בקטע של באפי ועמוק באדמה... אפל...
) אבל אין מה לעשות, אני פשוט... מכורה! יש שם משו, בסדרה הזאת. בכל אופן! הידד על הפורום! אני אבקר בו תכופות! סמפר פיי, ולילה טוב!

שלוםםםםםםםםםםם../images/Emo9.gif

אני חדשדשההה, קוראים לי הדר
עוד מעט בת 14 (3.1)
אני מתה על הסדרה
זה נראה לי אחלה פורום, אז החלטתי להצטרף
ולאלעד אברון (המנהל)
עם הפורום החדש
קבל ח"ח ע-נ-ק על פתיחתו

THEchosen1

New member
הלווווווווו ../images/Emo36.gif

קוראים לי שרון כמוכם אנשים , גם אני רואה ג'אג ואני מוכרחת להגיד שהשעה שהיא משודרת לא נורמלית!.. כל השבוע נשארתי ערה לראות , אם ההסעה באה למושב שלי ב7 וחצי רק ב8 ועשרה יצאתי מהבית - באופן חלקי כי אני עצלנית קת'רין בל פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה ! ומאק והארם מושלמים ביחד .. מממ חוץ מזה , אני ישתדל להיות פה כל פעם שייצא לי כי יש דברים שלא תלויים בי , אז אני מאלה שקופצים לבקר מדיי פעם .. שרי שרי ליידי

למעלה