שרשור מקומונים

היי שלום לכולם.......:::::

תודה על התשובות שלכם, ואני כן מכירה את גל גפן ואת 3+, פשוט חשבתי שאולי אחד מיכם משכיר דירה או מכיר מישהו שרוצה להשכיר דירה של 2 או 1.5 חדרים... אני לא רוצה לשלם דמי תיווך כידוע לכם אין לי עבודה אני מחפשת משהו לא יקר ממני
רחובותית..............

קמצן

New member
שאלה לבחורצ'יק מגלגפן

נראה לי דוד טל או משהו כזה,,, תגיד אתה הכתב היחיד שלהם?! פתחתי את הגיליון של יום חמישי האחרון וכ-ל הכתבות שם שלך,פרט למדור של התנועה ואסטרולוגיה!!!!!!!!!!!! מה קורה פה?! נגמרו לעיתון הכתבים?

אליגטור

New member
שאלה

מכיוון שמשום מה אין פורום לראשון אבל יש לאריאל למשל (?!), אשאל את אנשי רחובות שאיתם אני חולק את עיתוני השבת והמקומונים השבועיים. השאלה למי שמתמצא- האם למישהו יש מושג מה קרה לאור שדה, כתב הספורט של עיתון "ערים" שסיקר את מכבי ראשון ואת הכדורסל במדור הספורט? למישהו יש ימושג, הוא כבר כמה חודשים לא שם! אבידה אדירה, פעם הייתי לוקח את העיתון הזה לפני "במקום" ו"זמן מקומי" רק בגללו! יוחזר אור שדה לאלתר!

yoavl1

New member
לא יודע לגבי אור שדה

אבל אני עוד זוכר את התקופה שבערים כתבו נתי מור ורפי ג'רבי (הם עדיין כותבים שם? אני לא הכי מעודכן). אתה יכול להכנס לאתרים של המקומונים (יש בקישורים של הפורום) ולנסות לברר שם. ייתכן שהכתב היה כל כך מוצלח עד שנלקח לעיתונים הגדולים (כמו שיניב טוכמן נלקח מגל גפן למעריב, וגיא מי-טל מ'במקום' ל'ידיעות אחרונות')

yoavl1

New member
הוא כבר עורך של "ערים"?

או שעדיין כתב פלילים וספורט?

ליאתגל

New member
היי אם תוכלי לחכות עוד פחות מחודש

קצת.... אז יהיה לי מידע לגבייך כי אחי טס אתמול לניו יורק והוא משכיר דירה פה ברחוב מלצר אם את מכירה?.... אז הוא אמר חודש הוא ימשיך לשלם פה ואז אם הוא לא יחזור וישאר שם הוא ימצא מישהו במקומו זה דירה של 4 חדרים אבל יש בדירה עוד2 שותפים חברים שלו... והוא משלם 850 שקל לחודש אז אם תחכי אני יגיד לך מה קורה......

yoavl1

New member
מאז ומתמיד זה היה כך

תמיד היה לגל גפן כתב אחד מרכזי ואת שאר המדורים עורכים אנשים אחרים. אבל איזו השקעה,הא? כתב אחד על כל העיתון.

הייי זו אני........ רחובותית:

תודה על התשובות .טוב אני אענה... אני מעדיפה לגור ברחובות כי אני אוהבת את העיר הזאת... את האוירה של העיר ואת החברה. יש פה אויר אפשר לנשום אין פה כל כך הרבה בניינים כמו בגוש דן שאפילו אי אפשר לראות אפילו עץ או אדמה.. אני אוהבת מרחב ונופ והעיר הזו מספקת לי את הכול יש לי פה את משפחתי ואת חברייי (ואת המוסד לביטוח לאומי
)ומה אין פה?? יש פה הכול ואת הקניון הכי יפה בארץ............ ואת צומת ביל"ן גפ ככה אין לי אותו פה יש לי גישה לכל מקום אני אוהבת אותך רחובות!!!!!!! ממני

היי זו אני שוב הנודניקית... מרחובות

טעיתי בכתיבת מילים כתבתי בהודעה הקודמת:שיש לי את צומת ביל"ו,גם ככה אין לי אוטו,יש לי גישה לכל מקום בזכות האוטובוסים שיש לנו בעיר.. ובקשר לתגובה השנייה: אני מודה על התשובה אלא שאני בחורה ולא רוצה לחיות עם שותפים... אני מעדיפה לגור לבד... אני מחחפשת 2 או 1.5 חדרים בלי שותפים. ממני ולילה טוב או שאומרים בוקר טוב..... אז בייי בינתיים

שרית ali

New member
קצת על דודו

דודו טל אדם מקסים אוהב מאוד מוזיקה וחולה על ירדנה ארזי כדאי לקרא

דודו טל

New member
תודה

ואחרי שגיליתי מי כתב את זה עלי, אני יכול לומר... אתה מקסים, תודה על המחמאות הרבות.. ואגב, בואו לפורום של ירדנה....

שרית ali

New member
עוד על דודו

חונך מחר מדור חדש בגל גפן. כותב מאמרים על מוזיקה באינטרנט.

דודו טל

New member
בתשובה לשאלתך...

אני הכתב היחידי של "גל גפן" באזור רחובות, לא בגלל צמצומים, אלא בעיקר כי ככה העיתון בנוי, אני מקווה שאתה נהנה לקרוא בכל זאת...

למעלה