שרשור סיכום שנה

tlingit

New member
../images/Emo88.gif שרשור סיכום שנה

הי חברים ראש השנה בפתח, וזה הזמן לסכם את השנה שחלפה, וליצור דברים לקראת השנה החדשה. אז ברוח הדברים האלה, אני פותחת את שרשור סיכום השנה
ותחילת השנה החדשה
איך היתה השנה שלכם
באימון אישי ובכלל?
איפה הייתם?
מה למדתם?
איפה צמחתם וגדלתם ואיפה לא הצלחתם להגיע לאן שרציתם?
מה אתם מבטיחים לקראת השנה החדשה?
מה אתם רוצים שיקרה? ספרו לנו... שנה טובה לכולם!

tlingit

New member
../images/Emo77.gif סיכום.. זה לא כזה פשוט לסכם שנה שלמה ../images/Emo6.gif

אז אני אתחיל ובאמת אולי לא סיכום מלא ומאורגן כל כך אבל אעלה קצת ממה שקרה לי בשנה האחרונה:
עזבתי (בששון רב) את העבודה הקודמת בהיי-טק (מיציתי..) עד עכשיו שילבתי את שני התחומים במינונים שהלכו וגדלו לטובת האימון...
הפכתי את האימון לעסק העצמאי שלי
יצרתי המון קשרים חדשים עם המון אנשים חדשים, מהמון תחומים
למדתי וגדלתי כאדם, כאשת מקצוע, וכאשת עסקים
טיפחתי והגדלתי את מספר המתאמנים שלי
נתתי לעצמי המון זמן פנוי, מלאן שמחת חיים וכיף
יצרתי לי סדר יום ושבוע שעושים לי טוב ושמח
עזרתי והתנדבתי באימון אישי (אושר עצום) ואני ממשיכה עם זה
איפשרתי לי זמן עם חברות, חברים, בני משפחה ואחיינים חמודים (כן אני יודעת, אבל הם גם בפני עצמם..
) ואני מבטיחה לעצמי לשנה הקרובה
להמשיך לטפח ולהגדיל את האימון - שלי, של מתאמני, והמקצוע בכלל
לשמור על השמחה והכיף שלי וכל מה שמאפשר לי אותם
להמשיך לעזור ולהתנדב באימון אישי
לחפש עוד רעיונות ואפשרויות (עסקיים ואחרים) מעניינים מאחלת לכולנו שנה נפלאה
שנת שפע מבורכת,
שתמיד נהיה יותר

shosh arie

New member
רעיון מקסים

אכן קשה לסכם שנה שלמה...מי זוכר? בכל זאת ... איפשרתי לי זמן בריאות עם בן-זוגי זמן איכות עם בני משפחתי, למשפחתי המורחבת נוספו 2 תינוקות מדהימים טיפחת והגדלתי את העסק שלי -גם במס' המתאמנים וגם בכלים שמסייעים לי בניהולו פיתחתי כלי עבודה למאמנים (ועוד אחד בדרך ...) אני מתנדבת פעילה בעמותת "ביחד" להפרעות קשב וריכוז יצרתי ויוצרת היכרויות, מפגשים ושיתופי פעולה חדשים ומעניינים (מרתק!) התחלתי פעילות ספורטיבית!!! אמנם לא נסענו לחו"ל השנה - אבל יצאנו ל7- סופי שבוע מקסימים בארצינו הקטנטונת. לשנה הבאה אני מאחלת לעצמי ולבני ביתי - בריאות טובה לפני הכל, להתמיד בפעילות הגופנית שהתחלתי להמשיך את הפעילות ההתנדבותית שלי להמשיך ולהתפתח ובעיקר - לאהוב. אהבתי את הברכה ש"תמיד נהיה יותר"...אינשאללה. שנה טובה לנו,

יעללשם

New member
מקסים../images/Emo47.gif

כבוד לשינויים,כבוד לצמיחה,כבוד לשנה .מסתכלת וקבלתי השראה לשנה החדשה. בהצלחה

tlingit

New member
תודה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מזמינה גם אותך לשתף קצת ולהציג את עצמך אם את רוצה

יעללשם

New member
תודה

אני שייכת לפורום אחר,פוריות.נאבקת בהתמדה ובנחישות להיות אמא. נשואה באושר מאמנת לתוצאות. יזמת ובעלת חברת סטרטאפ. קוראת בהנאה ובהתפעמות את הידע,המידע,השיתופים,התובנות ההבנות.נהנית מכל רגע. שנה טובה לכולם.

Rוני

New member
ארים את הכפפה

למרות שלא הייתי פה המון זמן ואולי בגלל זה היתה לי שנה סוערת, לפעמים נהדרת לפעמים ממש לא
השקעתי בבריאות נכנסתי למשטר פעילות בריאותית, אכילה וספורט הרחבתי את עסקיי למדתי והתעמקתי בתחום נוסף השייך לעבודתי בכורי קיבל צו ראשון מה שהכניס אותי ללחץ והזכיר לי (שוב) שהחיים רצים וצריך למצות אותם ולא לרוץ אחריהם הג'וניור מתכונן לבר מצווה, מה שמזכיר לי מה שכתבתי שורה למעלה. משימות לשנה הבאה: שינוי שיטת העבודה, עובדת על זה השארת זמן פנוי לעצמי ולבילוי עם משפחתי המשך השקעה בבריאות (דורש משאבי גוף ונפש
) הרחבת העסקים להגיע לפה יותר
שנה נפלאה לכולם

tlingit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ממש אחלה
מאחלת לך שתנחלי הרבה הצלחות ותחווי הרבה שמחות

עבורי זו היתה שנה מרתקת

שנה שהתחילה עם מלחמה שצרבה את חותמה עלי ועל משפחתי. שנה שמשיכה עם המסע אל עבר האימון. שנה בה התחלתי לפעול כמאמנת. וכל יום אני נפעמת מחדש עד כמה אני במקוםה מדויק עבורי. ממשיכה אל המסע אל עבר עצמי. אל עבר העתיד שלי והעבר. טוב הילדים מציקים. חייבת לסיים. כנראה שזה יהיה סיכום קצר. שנה טובה לכולם.

tlingit

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה של הרבה תנועה ומעברים... מאחלת לך שנה שתניב הרבה פירות

למעלה