שתיים, שלוש, הקשב!

Black Jane

New member
../images/Emo88.gifשתיים, שלוש, הקשב!../images/Emo196.gif

פורום יקר
קודם כל - שבת שלום. ושנית
לאחרונה יש לי הרגשה שהפכנו את הפורום לאלבום תמונות אחד גדול... ומרוב תמונות לא רואים את הפורום!
|עץ|. לכן, מעכשיו - השתדלו להשתמש בכלי האלבומים ולכם להעלות את התמונות. אחרת פשוט נטבע מרוב תמונות
! אם אין אלבום למתמודדת המבוקשת, לעונה, או אנערף למה
- רק תבקשו
על גבי הפורום, במסר, בצ'אט[
]... רק תבקשו!
ההנהלה.

NP16

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

מצד אחד זה נכון,מצד שני הרעיון הוא יותר לדון על התמונות
,ולא יודע אנ ילא רואה את עצמי נכנס שם ממש לאלבומים. אבל זה באמת צודק ואם נגיד מאד בא לי שיראו את התמונות אפשר לעשות נצל"ש קטן שהעלתי לאלבום. אז אחלה :)

Manga136

New member
נראה לי שאני אצטרך אלבום... ../images/Emo142.gif

לפינה החדשה שלי, אם אפשר.

לדעתי...

ANTM זאת תוכנית של תמונות מן הסתם, אז זה מתבקש שיהיו תמונות בפורום. אתן כן צודקות לגבי התמונות שסתם לא קשורות... כמו למשל שרשורי סגידה לניקול ודניאל סתם ככה (אהמ אהמ) ובמצב כזה עדיף פשוט לפתוח אלבום ~סגידות~ למתמודדות באלבומים תמונות למשל של עונות מתקדמות כמו 7-9 כן מצריכות פרסום בפורום, כי אם זה יהיה באלבום, זה יהיה כמו ספויילר בדוק

../images/Emo127.gif לשורהה הראשונהההה

להכל בהמשךךךךך שרשורייי סגידההההההההה זה חובהההההה על העונות הבאות אם כבר זה מיותתתתררר גם ככה חצי לא רואיםםם ספויילריםםםםם אז גם זה ספויילרים גם לא רואים את זה ומדגלים וגם זה תקוע באמצע הפורוםםםם! XD

Black Jane

New member
הוצאתם אותי מהקשרי../images/Emo123.gif

לא אמרתי לא להעלות שרשורי תמונות, כי הם חלק מהכיף. מה שאמרתי, זה שצריך למתן את כמות השרשורים, לא להפסיקם...

זה לא היה ברור ככה מההודעה הראשונהההה

ובגלל זה כולנו הבנו תדברים ככהההה קיצרררר עכשיווווו זה ברוררררררר יאללהההההההה כייףףףףףףףף:]]]]]]]]]

אם כבר הודעות של ההנהלה...

עידכנתי את העמוד הראשי לגבי העונה השביעית ופתחתי בקישורים קטגוריה לשירשורי התמונות שיהיו לנו במהלך העונה [תמונות מפרקים,כן
]. ואני רוצה להזכיר לכולם לסמן ספויילרים! חבל שנמחק סתם הודעות. המשך יום נעים

אויייי באמתתתתת....../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

זה פורוםם של סדרהה על דוגמניותתתת שכל שבוע הדבר הכי חשוב זה התמונות שלההםםם אז ברוררררר שנשים תתמונות ונדבר על תמונות של הפרקקקקקקק בשבילי הסדרה לא שווה הרבה בלי התמונות המדהימותתתתתתתת כאילו דאאא אז מה הקטע של ההודעה הזאת???? וחוץ מזהה מה יש לראות בפורוםםםםם חוץ מתמונותתתתתתת?? זה ממש ישעמם ואפחד לא יכנס לפה...

NP16

New member
ברור שיהיה שרשורי פרק.

דיברו על זה שרשורי סגידה,שתכלס הם ה"תקועים" ולא השרשורי ספוילר,שיש מספיק מי שקורא ספוילר ואפילו רוב מוחלט הייתי אומר..

Black Jane

New member
אתה בטוח שקראת את ההודעה שלי נכון? ../images/Emo12.gif

לרגע לא אמרתי להעלות שרשורי תמונות! פשוט אפשר להעלות את התמונות לאלבום המתמודדת ועל זה לרשום הודעה, הזכרתי שיש את האופציה כי הפורום כמו שרשמתי הפך לאלבום אחד גדול. אם נפשך חשקה בכך אין שום סיבה שלא תעלה שרשור תמונות, פשוט צריך להשתדל שלא כל הפורום יהיה רק שרשורי תמונות...אתה הרי יודע ש-שרשורי התמונות אהובים וכיף לראות אותם [ניכר זאת בתגובות לשרשורים], אבל יהיה יותר נחמד אם יהיה קצת טיימינג בין שרשור לשרשור. בכל אופן, אתה מוזמן להמשיך להעלות את שרשורי התמונות, לא חייבים ישר לבוא בטענות
.

עכשיוווו זה נשמע יותר טוב!../images/Emo140.gif

בהודעה הראשית בכלל לא אמרתתתת על הקטעעע זמן בין שרשור לשרשור זה נכוןןןןן ברור שלא צריך ביום אחדדדדד לשים שבעתלפייייםם שרשורים של כל המתמודדותתתתתתתת ואני מחכה תמידדד כמו בין ניקולללללללללללל לדניאלללללללללללייי וכאלהה בזה זה נכון :)

למעלה