5 עמודים היום!

משוש30

New member
../images/Emo88.gif 5 עמודים היום!

אז בינתיים כתבתי קצת יותר מחצי מהפרק השני
זז הרבה הרבה יותר לאט ממה שחשבתי. התקוות שלי לסיים את הפרק לפני החזרה לארץ קלושות מתמיד בעיקר כי בספרייה מחכים לי עשרים ספרים שלקחתי בהיסטריה לפני שאני עוזבת את הספרייה המדהימה פה וחוזרת להר הצופים
לפחות אני מרגישה שבכל זאת העניינים מתחילים לזוז
מה איתכם? איך עבר השבוע?

../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif

היום בינתיים כתבתי 2.5 עמודים, אבל אני עוד עירנית, אז אני מקווה לכתוב עוד קצת... מה שאומר שבחצי שבוע של עבודה הספקתי לכתוב 7 עמודים, שלו הייתי בקצב הזה כל הדוקטורט, מזמן הוא היה נגמר... מה שנקרא - עוד צעד בדרך מ
לחירות...

ללס1

New member
קטונתי...

האמת לידכן כותבות הדוקטורט מה אני יכולה להגיד,אני רק בתזה...והדרך עוד אורכה מכאן אני יכולה רק לצפות ולקנא. ובכל זאת למרות העכביד הרע, הכנסתי את כל המאמרים שקראתי לתוך טבלה כך שמחר אני מתכוונת רק לכתוב את הממצאים בקצרה,והצעת המחקר שלי כמעט מוכנה (חוץ מהנספחים בהם אני צריכה לתאר מודל ודרך קידוד ועוד כל מיני מינים!) אז מקווה שאצלכן וגם אצלי הכל יזרום לכיוון הנכון

להיפך - דווקא הצעת מחקר

בכלל לא פשוט לכתוב ולתקן - כך שיפה שאת לקראת הסוף! ומקווה שהרגל פחות כואבת. לכתוב עמודים בפרק אינסופי, זה אמנם לא קל גם כן, אבל לפחות לא צריך להיות מאוד תמציתיים כמו בהצעת מחקר...

לעומתכן אני לא כתבתי

אך ב"ה הצלחתי לקצר את הצעת המחקר שלי בעוד עמ' אחד. שלחתי מייל למנחה שלי, וכעת לא נותר לי אלא להמתין לתשובתו... שיהיה המון בהצלחה היום ובכל יום ויום בוקר טוב והמשך חג שמח

מצטרפת לאיחולי סופשבוע מוצלח

ופורה למי שצריך ! היום נראה לי שאני נותנת לעצמי פטור חלקי, אבל מחר - עבודה רבה...

למעלה