מפגש פסח

עהעהע אפשר של מקפליי ?

תתמונה הזאת ?
ופוסטר של טומי ? אם ישלך ? ואם לא אז כל פוסטר יתקבל בשמחה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעדיין יש לי אותו.. בצד שני של הדלת

אני לא הולכת לזרוק אותו בעידן הקרוב, זה היה הפוסטר הראשון שיש לי שהם. אם תראי בתמונה שהעלתי עכשיו של הדלת, אז הפוסטר הגדול של ג'ונאס, בצד ימין למעלה.. גם אותו אני לא מסוגלת לזרוק כי הוא הפוסטר הראשון שלי שהם

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמוחעחעחעחע לי יש כבר פוסטר של מק

שמור :) נכון רייבן?

AdiA12

New member
ממש בא לי..... ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

בא לי את כל אלו של SP [דרך אגב איזה יש לך?], ואת של פייר בובייה ואת של ליבירן. אבל לא נראה לי שאני באה למפגש, אני עסוקה בימים האלו במעבר חדר. אז.. אני לא ממש אהיה פנויה, ויש לי עוד מיליוני שיעורים, וגם אני מתכננת להיפגש עם חברות, יש מצב את שומרת את זה למפגש הבא או משהו? ובכלל את יכולה לצלם את הפוסטרים שביקשתי כדי שאני אדע איזה בכלל..?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיש לי הרבה של SP, ישנים..

לקחתי אותם לעצמי אבל בסוף לא תליתי אותם.. פייר כבר שמור אבל אני יכולה להביא לך את ליבי, ואת כל סימפל כי אפאחד לא רוצה
אני לא יודעת אם הם ישמרו למפגש הבא, אבל אם כן אני אשמור לך אותם, כי בדרך כלל אני זוכרת את כל הפוסטרים שאפאחד לא רוצה

AdiA12

New member
אה.. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חח אממ.. אם הפוסטר של פייר זה מהראש1 אז יש לי. ואני מקווה שכל הפוסטרים האחרים שרציתי ישמרו :)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifתנסי לבוא כי אני באמת לא יודעת אם

הם ישמרו עד למפגש הבא.. אם איך שאני מכירה את הבנות, הן כבר יקחו את הפוסטרים במפגש עצמו. כי אני מביאה הכל..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבאה P :

שם: יובל D: עיר: מודיעין >< דרך ליצירת קשר: מסן - [email protected] תמונה: לא שלי , של ליאאאאאאון , יותר שווה
חבל שהוא הומו
( מ-24 , ס'חמוד אני בקשתי ממנו שיעשה לב לתמונה DD: ) דרך אגב ,מישהי באה ל-24 יום שבת ? [ לא שזה קשור , אבל סתם שאלה על הדרך XDD ] פוסטרים אני מנויה לראש 1 , אחותי למעריב לנוער.. [אני לא יתחיל לרשום כי יש מללא .. ] קיצקץ מי שרוצה פוסטר משם , שתבקש
וספיר , הפוסטר של SP (מעיתון האיטלקי, לא מה שיש לכולם XD ) אני יביא לך D: שני , הפוסטר של דין ( מ - 'על טבעי' ) , אל תדאגי הבטחתי לך ותקבלי [= הפוסטרים/תמונות שאני רוצה.. זאק אפרון boys like girls האחים גונאס ..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלא ||:

במפגש הקודם נתתי את כל הפוסטרים שהיה לי שלהם =\ אבל יש לי סתם עמוד עם תמונה גדולה שלהם XDD עם את רוצה

../images/Emo26.gifבאה!!../images/Emo36.gif

שםאריאלה עירנחשונים קשר[email protected] תמונהזה התמונה היחידה שיש לי וכן אני יודעת שצאתי פקאצה..אבל אין מה לעשות.. פוסטרים שיש לי להביא: האי טום וולינג ג'סי מקרטני פייר בובייה איוויצה טוקיו הוטל זאק אפרון מקפליי (התמונה הזאת שהם שוכבים על הריצפה הלבנה ויש כל מיני חוטים לידם והארי,דני,ודאגי עם חולצה שחורה וטום עם חולצה לבנה..) מקפליי (התמונה הזאת שברקע יש קיר אדום וכוכבים לבנים ודני משלב את הידיים שלו, דאגי עם כובע שחור וידיים מאחורה, טום עם הידיים בכיסים, והארי עם ידיים ישרות ואצבעות שלובות) נועם טור אבריל לבין ליטל רוזנצוויג סימפל פלאן 2 וזהו...

למעלה