התמונה..
S SimpleSecondsToMc New member 9/4/09 #99 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif איזה פוסטרים יש לך של סימפל ? D:
א א א אלפחורס New member 9/4/09 #102 שניהם אותו הדבר שמאחוריהם יש גדר.. והם דיי צמודים אחד לשני.. אני לא יודעת איך לתאר אותם.. שנייה אני יעלה תמונה..
שניהם אותו הדבר שמאחוריהם יש גדר.. והם דיי צמודים אחד לשני.. אני לא יודעת איך לתאר אותם.. שנייה אני יעלה תמונה..
S SimpleSecondsToMc New member 10/4/09 #107 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הא ^^ תודה, מביאים לי אותו כבר :]
מ מאי יהודאי New member 12/4/09 #138 ../images/Emo84.gifאז אני יכולה אותו ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif
I ILoveMc New member 9/4/09 #100 ../images/Emo226.gifפקאצההההה D: אבל משום מה יש לי הרגשה שתבריזי בדקה ה90 כמו תמיד תגידי יש מצב שיש לך פוסטר של על טבעי ? ואם לא ויש מצב שיהיה לך , אז את יכולה לחפש בשבילי ? כי אם תמצאי לי , אני אוהב אותך מאוד D:
../images/Emo226.gifפקאצההההה D: אבל משום מה יש לי הרגשה שתבריזי בדקה ה90 כמו תמיד תגידי יש מצב שיש לך פוסטר של על טבעי ? ואם לא ויש מצב שיהיה לך , אז את יכולה לחפש בשבילי ? כי אם תמצאי לי , אני אוהב אותך מאוד D:
א א א אלפחורס New member 9/4/09 #103 פקאצהההה שלי!! לא אין לי.. סורי.. וחוץ מזה אני יודעת שאת מתה עליי.. אבל אני עדין לא בקטע של בנות אז.. סורי..
פקאצהההה שלי!! לא אין לי.. סורי.. וחוץ מזה אני יודעת שאת מתה עליי.. אבל אני עדין לא בקטע של בנות אז.. סורי..
א א א אלפחורס New member 14/4/09 #148 סבבה אני יביא את 2 הפוסטרים ותחליטי איזה את לוקחת ואיזה סתיו לוקחת^^