2 הודעות קטנטנות

R o c k s e n

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo27.gif2 הודעות קטנטנות ../images/Emo13.gif ../images/Emo37.gif

קודם כל מה שאתן עושות בימים האחרונים פה זה דבר נפלא ואני מעריכה את זה. כשחשבתי אם לפתוח פורום לא תיארתי לעצמי כמה שהוא יהיה גדולל, פורה ומוצלח, אז יפה שהדברים התגלגלו בניגוד לכל מה שחשבתי ותמשיכו ככה
* שרשור ימי ההולדת - מי שלא רשם את שלו אז שיוסיף את התאריך כדי שנוכל לחגוג לו כאן את היום הולדת, הקישור נמצא בטאגליינס. * פרסום הפורום - תראו זה נכון שהכל עובד פה יפה, אבל דבר ששמתי לב אליו (וגם ניני הזכירה לי) ואני בטוחה שגם אתם שמתם לב (אם לא אז לא נורא חח ) שפעם ובעיקר בקומונה היו כותבים פה הרבה יותר אנשים. אני לא יודעת לאן הם נעלמו, אבל זה חשוב שהבסיס מעריצים של אדם יהיה גדול יותר ממה שהוא עכשיו (ויש את הפוטנציאל הזה) וכולם יתרכזו כאן. אני מניחה שיש גם סמויים אז מי שסמוי אל תתביישו לקחת חלק בפורום, נקבל אתכם בשמחה
אם תוכלו לעזור ולפרסם את הפורום שלנו בכל קומונה ופורום אפשרי אני אשמח . אני לא מצפה מכולם שיעשו את זה אבל אם אתם מוכנים לעזור אז סמנו
מצטערת על החפירה
תודה ויום טוב

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif אשתדל, לא מבטיחה כלום..

יש לי כמה חברות שאוהבות אותו, אבל אמממ.... לא באותה צורה שאני ואמ.... עוד כמה בנות פה
האמת היא שניסיתי לשכנע כמה מהן להצטרף והן אממ .. חטפו רגליים קרות .. רק חברה אחת הצטרפה ומתביישת לכתוב .

nini18

New member
../images/Emo45.gif והיי כל הסמויות צאו החוצה ../images/Emo60.gif

וכל הנעלמות תחזרווווו
יום טוב

jen251

New member
שלום לכולם

רציתי להגיד לכולכן איזו עבודה מעולה עשיתן עד עכשיו במיוחד ברגעים הכה קשים אחרי התור שלא היה פפרצי ולא היה כלום חדש על bb ואני גם מחכה בקוצר רוח לגרסא המלאה של TFM נקווה שעד אז יהיה לנו איזה פפרצי מעניין עם דרייק/כריס/איתי חיחיחי

magenta73

New member
לגבי 2-

בזמנו כתבו יותר אנשים בקומונה כי זה היה חדש, ההופעות שלו מאיידול וכו'. תמיד היה "חומר" לכתוב עליו. ועכשיו - מה היה לנו? ריפיטים של סיבובי ההופעות, ודגימה קטנה של שיר אחד. מה שאומר שרק הבסיס של הבסיס של ההארד-קור נשאר. (וכפי שאנחנו שמות לב, הוא לא נח לרגע)... אני בטוחה שכהאלבום יצא והסינגל של הסרט יצא אנשים יתעוררו שוב לחיים.

nini18

New member
אין עליך את המרגיעה הלאומית ../images/Emo104.gif

LOVE U BB
ואני גם מקווה שאת צודקת
ובאמת כולם יחזרו...

nini18

New member
לגיל שלי יותר מתאים רסקיו, אבל שתהייה הכפית

חח

R o c k s e n

New member
את צודקת ../images/Emo13.gif

אבל למה לחכות אם אפשר להעיר אותם עכשיו? כאילו יש המון על מה לכתוב והמון דברים לדבר עליהם
תעשו מה שנראה לכם.

mayarel

New member
מקווה שאחרי שייצא לאדם האלבום

אנשים יגיעו כי הם יאהבו את אדם היוצר והזמר. שהמוסיקה שלו תפתח לו בסיס מעריצים חדש.

t r e c o o l

New member
רוקסאן יש לי שאלה

את יכולה לבקש מתפוז שיפרסם אותנו גם? הכוונה לפני שנכנסים לפורומים..לא יודעת איך קוראים לזה.. כל יומיים יש שם דברים כ"כ שטותיים של פורום כוכב נולד, אפשר גם כאן..

למעלה