שאלון

../images/Emo88.gif../images/Emo28.gifשאלון

*נגנב מפורום בלו* - שם המורה בכיתה א: - השיר האחרון ששרת: - הדבר האחרון שצחקת בגללו: - הפעם האחרונה שבכית: - מה הקריירה שלך הולכת להיות: - איפה את הולכת לגור: - כמה ילדים את רוצה: - באיזה סוג של מכונית תנהג: - צבע שיער: - צבע עיניים: - גובה: - בגדים שאתה אוהב/ת: - תכשיטים אהובים: - צמיד או שרשרת: - ריח אהוב: - התגעגעות למישהו/מישהי: - להקות אהובות: - ספר אהוב: - דאגה: - שנאה: - הסיפור מאחורי הכינויים שלך: - פריט לבוש אהוב : - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: - אני הכי שמחה כש: - אני מרגישה בודדה כש: - סופרים אהובים: - האם את חושבת יותר מדי: - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: - התמונה שעל שולחן העבודה שלי: - אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילו שהם חרטות: - מה מכעיס אותך: - דרך מועדפת לבזבז זמן: - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: *מי שמגיב - מגניף*

צ'לי ../images/Emo3.gif

- שם המורה בכיתה א: נמ..סמדר נדמה לי.. - השיר האחרון ששרת: blue - curtain falls וגם busted - thunderbirds go. שרתי את שניהם במעורב כזה.. - הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת..! אה אה! התמונה של ג'יימס מבאסטד ב''סמאס היטס!'' - הפעם האחרונה שבכית: אתמול. בגלל האח הדפוק שלי. - מה הקריירה שלך הולכת להיות: סופרת! - איפה את הולכת לגור: לונדון, דה! - כמה ילדים את רוצה: 3 זה הטופ בשבילי. הייתי רוצה שניים..בן ובת. זה מספיק. - באיזה סוג של מכונית תנהג: פרארי אדומה ופורש כחולה/כסופה - צבע שיער:שחור - צבע עיניים:דבש עם ממש טיפונת ירקרק - גובה: פויה, עזבו אותי עם זה. - בגדים שאתה אוהב/ת:אמ..לא יודעת..ספורט אלגנט או משהו.. - תכשיטים אהובים:נמ..טבות וצמידים איי גאס.. - צמיד או שרשרת: צמיד נראה לי.. - ריח אהוב: נמ... של החתולה שלי - התגעגעות למישהו/מישהי:למשהו - העיתונים של ג'ני מבריטניה - להקות אהובות: נו,דה! בלו,באסטד ולפעמים מקפליי! - ספר אהוב:אמ..סדרת הארי פוטר כנראה.. - דאגה: מבחנים במתמטיקה + בוחן בפיזיקה.. ..אני כ''כ הולכת להיכשל בשניהם. - שנאה: ילדה אחת.. - הסיפור מאחורי הכינויים שלך: אמ..האהבה שלי לבלו? - פריט לבוש אהוב : לא יודעת..חצאית? - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נמ..ג'ני - אני הכי שמחה כש: אני שומעת מוזיקה! במיוחד של בלו ובאסטד! וכשאין ביצפר.. - אני מרגישה בודדה כש:נמ..לא יודעת. - סופרים אהובים:ג'יי.קיי רולינג..אני מניחה.. - האם את חושבת יותר מדי: אה? מ'זתומרת? יותר מידי? אני חושבת, נקודה. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נו כמה צריך להגיד? אנגליה - לונדון! - התמונה שעל שולחן העבודה שלי: חיחי הדובים האלו של קוקה קולה.. חיחי - אדם מפורסם שפגשת: אמ..זהבה בן,האחיות פיק..ו: סטיבן שפילברג! - האם יש לך אילו שהם חרטות: אמ..כן..כמה.. - מה מכעיס אותך: הרבה דברים..אי צדק, צבעיות, ביצפר.. האנשים החוצפנים בארץ.. - דרך מועדפת לבזבז זמן: לשמוע מוזיקה/ לראות TV/ להיות במחשב - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמ, הכישרון שלי זה כתיבה, תכונה אמ,כנראה שאיכפת לי מאנשים ואני מנסה לעזור..

ה אורחת

New member
טוב התשובות שלי ../images/Emo9.gif:

אווווווקי: - שם המורה בכיתה א: ספי - השיר האחרון ששרת: Summer moved on - הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי המטומטמת... - הפעם האחרונה שבכית: אמ.... מפרסומת לפני יומיים.... - מה הקריירה שלך הולכת להיות:לא חושפת - איפה את הולכת לגור: מקום יפה
- כמה ילדים את רוצה: חחח מה זה השאלות הפולניות האלו? - באיזה סוג של מכונית תנהג: משהו יפה ושווה
- צבע שיער:בלונדיני - צבע עיניים:ירוקות - גובה: 177 - בגדים שאתה אוהב/ת:מה שנוח...
- תכשיטים אהובים:רק עגילים, ושרשרת קבוע בערך... - צמיד או שרשרת:כן גם בידיים גם בגליים גם בצוואר - ריח אהוב:של אוכל... יאמייייי
- התגעגעות למישהו/מישהי:אמממ... לא ממש ככה ככה... כן! - להקות אהובות: לאננכנסת לזה.... - ספר אהוב:לא נכנסת לזה.... - דאגה:לכל העולם! - שנאה:זו מילה קשה מדי.... - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:כמה יציאות מטומטמות שלי... - פריט לבוש אהוב :אממ... פיג'מה? חחח.... - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בראד! סתם.... לא יודעת
- אני הכי שמחה כש:אין לי צרות על הראש... - אני מרגישה בודדה כש:אני לבד?.. - סופרים אהובים:כנ"ל לגביי הספרים.... אבל בכל זאת, לא עזבו לא משנה! ורק בשביל הרקורד, אני קוראת ספרים! - האם את חושבת יותר מדי:כן נדמה לי - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:מקום שקט וטרופי (תאילנד)או מטורף (ניו יורק) - התמונה שעל שולחן העבודה שלי: אין תמונה סתם ירח במדבר אדום.... - אדם מפורסם שפגשת:לא נכנס לזה אפילו, 3/4 מאוכלוסיית סלבריטאי ישראל ועל חו"ל... אני עובדת על זה
- האם יש לך אילו שהם חרטות:אולי... - מה מכעיס אותך:הרבה דברים... - דרך מועדפת לבזבז זמן:לרבוץ מול הטלוויזיה..... - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין תגובה -_- ... אוקי, אני יודעת שהייתי לא כחלטית אבל מה לעשות

עונהנהנה ../images/Emo9.gif

- שם המורה בכיתה א: חחחח אם אני זוכרת נכון..נורית
- השיר האחרון ששרת: חחחח חרישה-sick and tierd של אנסטסיה.. - הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם משהו שראיתי בטלווזיה
- הפעם האחרונה שבכית: מממ לא זוכרת..אבל לא מזמן
- מה הקריירה שלך הולכת להיות: במאית בהוליווד
- איפה את הולכת לגור: הוליווד חחח
- כמה ילדים את רוצה: ממ,2,3 - באיזה סוג של מכונית תנהג: מכונית ספורט אדומה
- צבע שיער: שחור - צבע עיניים: חום-דבש - גובה: 1.59 - בגדים שאתה אוהב/ת: ג'ינסים, חולצות רגילות..ספונטני כזה
- תכשיטים אהובים: ממ לא אוהבת תכשיטים - צמיד או שרשרת: ממ צמיד - ריח אהוב: ריח של חורף
- התגעגעות למישהו/מישהי: ממממ..לא - להקות אהובות: מארון5
..עוד? בלו,ווסטלייף,כ"ו.. - ספר אהוב: "אין מקום רחוק מידי" - דאגה: ממ לא יודעת, לעתיד.. - שנאה: אין לי שנאה.. - הסיפור מאחורי הכינויים שלך: חחחח...רציתי לקרוא לעצמי לירון כמובן שהכינוי היה תפוס אז לקחתי מה שנשאר פנוי
- פריט לבוש אהוב : מממ ג'ינס חרוש שלי חח.. - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בראד פיט מן הסתם
- אני הכי שמחה כש: יש חופש
- אני מרגישה בודדה כש: אני לא מדברת עם חברות שלי
- סופרים אהובים: ממ סטיבן קינג, טולקין, ריצ'ארד באך - האם את חושבת יותר מדי: חח לפעמים - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לוס אנג'לס
- התמונה שעל שולחן העבודה שלי: כרגע, סתם רקע של נוף יפה כזה - אדם מפורסם שפגשת: חחחחחחח לא בדיוק פגשתי..ראיתי, אלברט אילוז(גרשון ממיכאלה
-אני יודעת-עלוב) - האם יש לך אילו שהם חרטות: אין לי חרטות כי כל דבר קורה מסיבה
- מה מכעיס אותך: מממ ..שאני מפסידה תוכנית אהובה..אני כועסת על עצמי
- דרך מועדפת לבזבז זמן: מממ מחשב..טי וי - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני טובה במחשב חחח..מתמצאת בזה, ממ..ובכל מיני מקצועות..וכ"ו.

מגיבה-כי אני מגניבה!

- שם המורה בכיתה א:ענת..
...אהסבתי אותה דווקא...
- השיר האחרון ששרת:eek:bvilious של בריאן מקפאדן... - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אמממ נראה לי בגלל שחברה שלי סיפרה לי משו על הבנאדם היחיד שחתיך בביצפר(לדעתי)
...משו עליו שגרם לי לצחוק...לא זוכרת..
- הפעם האחרונה שבכית:ממש?בהלוויה של סבא שלי ז"ל...
- מה הקריירה שלך הולכת להיות:עוד לא החלטתי האמת..
...בטח משו עם היסטוריה או אפילו קרימינולוגית....בעעע לא יודעת אבל בטוח זו לא תהיה שכל הזמן צריך לשבת באיזה משרד ממוזג...
- איפה את הולכת לגור: אמממ נראה לי בחו"ל...כן כן בח"ול...אולי לוס אנג'לס או לונדון... - כמה ילדים את רוצה: 3... - באיזה סוג של מכונית תנהג: וואלה לא יודעת אבל אני מקווה שבסוג טוב..
- צבע שיער:חום עם פסים...
- צבע עיניים:חום... - גובה:172 נראה לי...לא מדדתי יובלות..
- בגדים שאתה אוהב/ת:ג'ינסססס...
...חברות שלי קוראות לי ילדת הג'ינס...
- תכשיטים אהובים:אממממ כמעט כל סוג של תכשיט...במיוחד עגילים...יש לי חולשה... - צמיד או שרשרת:שניהם...
- ריח אהוב:יש הרבה... - התגעגעות למישהו/מישהי:נופ... - להקות אהובות: westlife rulzzzzz!!!
- ספר אהוב:3 סדרות של ספרים: שרה"ט וכל הספרים שקשורים אליו,הראי פוטר ורומח הדרקון... - דאגה:לאנשים שאני אוהבת... - שנאה:לפקצות,שקרנים ואנשים צבועים... - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:אמממ ת'אמת אין ממש סיפור,ראיתי שזה שם של שיר שווסטלייף חידשו באיזו הופעה,אהבתי וזה הכינוי!
- פריט לבוש אהוב :אמממ לא יודעת...
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בראד פיט?
- אני הכי שמחה כש:האנשים היקרים לי שמחים.. - אני מרגישה בודדה כש:אני אף פעם לא מרגישה בודדה האמת...ואני מקווה גם לא להרגיש ככה,כשיש לי צורך להיות לבד אני פשוט מתבודדת...
- סופרים אהובים:ג'ון רונלד רעואל טולקין!!!גאון!!! - האם את חושבת יותר מדי:כה...
...חחחחחחח... - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:וואי יש הרבבה מקומות שהייתי רוצה לחיות בהם:לונדון,לוס אנג'לס,איפושהו באירופה...לא יודעת יש מלא מקומות יפים בעולם... - התמונה שעל שולחן העבודה שלי:אמממ קשה לי להסביר...
- אדם מפורסם שפגשת:לא זוכרת עכשיו... - האם יש לך אילו שהם חרטות:אמממ לא ממש...אני בדרך כלל לא מתחרטת על דכרים שאני עושה כי אני מאוד שקולה,אז ככה שאני לא עושה דברים פזיזים למשל שאני מתחרטת עליהם אחר כך... - מה מכעיס אותך:הרבה דברים,במיוחד כשאומרים שאני לא עושה כלום וזה לא נכון!!!
- דרך מועדפת לבזבז זמן:להסתובב בחוץ,לקרוא ספר,מחשב... - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אמממ טוב כמו לכל אדם יש לי הרבה...ואמממ נו טוב אני לא יוכלה להגיד על עצמי מהן האיכויות שלי..

Billy4

New member
עונהה

- שם המורה בכיתה א:מירי... - השיר האחרון ששרת:אמריקן אידיוט של גרין דיי... - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אח שלי נפל במדרגות
- הפעם האחרונה שבכית: מי זוכר.. - מה הקריירה שלך הולכת להיות: שחקנית - איפה את הולכת לגור: בקנדה...הלוואי - כמה ילדים את רוצה: 3...שני בנים ובת - באיזה סוג של מכונית תנהג: מזדה 3 בצבע שחור - צבע שיער: חום - צבע עיניים: דבש - גובה:1.65 - בגדים שאתה אוהב/ת:שחורים - תכשיטים אהובים:... - צמיד או שרשרת:שרשרת - ריח אהוב: - התגעגעות למישהו/מישהי:... - להקות אהובות:green day him linkin park - ספר אהוב:בדיחה טובה - דאגה:... - שנאה: - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:שמו של הסולן של גרין דיי...
- פריט לבוש אהוב :חולצות של הלהקות שאני אוהבת.. - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ג'וני דפ! - אני הכי שמחה כש:אני צוחקת - אני מרגישה בודדה כש:אין לי מוסיקה - סופרים אהובים:חה חה חה - האם את חושבת יותר מדי:מממ...מממ...מממ...מממ..מממ....ממממ....סתם.. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:קנדה!!ברור - התמונה שעל שולחן העבודה שלי:של להקות רוק - אדם מפורסם שפגשת:
- האם יש לך אילו שהם חרטות:לא... - מה מכעיס אותך:כשמעצבנים אותי!!! - דרך מועדפת לבזבז זמן: - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifאני עונה!!!

שם המורה בכיתה א: אממ...אם אני לא טועה ....רינה - השיר האחרון ששרת: שירת הסטיקר של הדג נחש - הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברה שלי.....בדיחה קורעת!!! - הפעם האחרונה שבכית:לפני יומיים-קרובת משפחה שלי נפטרה
- מה הקריירה שלך הולכת להיות: אני רוצה לפתוח חנות או מסעדה - איפה את הולכת לגור: כאילו עיר או בית? - כמה ילדים את רוצה: 5 - באיזה סוג של מכונית תנהג: ג'יפ - צבע שיער:חום שטני - צבע עיניים:חומות - גובה: 1.67...לא בטוח - בגדים שאתה אוהב/ת:ג'ינס וגופיה - תכשיטים אהובים:טבכות,צמידים ושרשרת - צמיד או שרשרת:צמיד - ריח אהוב:של המטהר אויר.....חחחח - התגעגעות למישהו/מישהי:סבא שלי-לא ראיתי אותו 8 שנים - להקות אהובות: יש מלא....אין כח לפרט - ספר אהוב:שר הטבעות והארי פוטר - דאגה:לאח שלי שבצבא - שנאה:לילדה אחת בכיתה שלי-ממש פקצה!!! - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:יש מלא.... - פריט לבוש אהוב :ג'ינס - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אח שלי - אני הכי שמחה כש:לדוגמא כשאני עם המשפחה והחברים - אני מרגישה בודדה כש:אני לבד ומשעממם - סופרים אהובים:של שר הטבעות והארי פוטר - האם את חושבת יותר מדי:לפעמים - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:על אי בודד - התמונה שעל שולחן העבודה שלי:של אורלנדו בלום ובראד פיט - אדם מפורסם שפגשת:אמממ.....יש כמה.... - האם יש לך אילו שהם חרטות:בטח.... - מה מכעיס אותך:כשאני רבה עם ההורים שלי - דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב,טלויזיה ושינה - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני יכולה לישון 14 שעות ברציפות.....חחחחחח

tuty fruty

New member
עונה כי אני מגניבה!

- שם המורה בכיתה א:שושי - השיר האחרון ששרת: "כי אני נבראתי לך..." - הדבר האחרון שצחקת בגללו: מכמות הווירוסים במחשב שלי(אני משתמשת בשל אח שלי כבר שנה ובאו היום לסדר את המחשב שלי) - הפעם האחרונה שבכית:אתמול שדיברתי עם אמא על המצב בארץ - מה הקריירה שלך הולכת להיות: אני מאוד רוצה פסיכולגית - איפה את הולכת לגור: אני חושבת במושב שלי אבל לא בטוחה - כמה ילדים את רוצה: 4 - באיזה סוג של מכונית תנהג:אני מתה למכונית אדומה פתוחה - צבע שיער:שחור - צבע עיניים:ירוק חום - גובה:1.50 - בגדים שאתה אוהב/ת:גופיות - תכשיטים אהובים:טבעות מפלסטיק(כבר יש לי יותר מ-30) - צמיד או שרשרת:צמידים - ריח אהוב:של שוקולד או של דברי מאפה - התגעגעות למישהו/מישהי:קיימת - להקות אהובות:כוורת,הדג נחש,מוניקה סקס - ספר אהוב:באדולינה - דאגה:לחיים שאחריי גיל 20 ככה - שנאה:אני לא שונאת אני פשוט לא אוהבת :שקרים צביעות וכו' - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:של השם שלי םה יש סיפור ארוך שלוודאי לא תבינו אבל זה נוצר מחיפוש שמות "לתאומות" שיש לי בבטן. - פריט לבוש אהוב :צעיפים - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אלון(אתם לא מכירים) - אני הכי שמחה כש:עוברת כל דקה (אני שמחה לרוב תשאלו את גילי) - אני מרגישה בודדה כש:אני הולכת לכל מיני מקומות לבד?! - סופרים אהובים:אין לי במיוחד - האם את חושבת יותר מדי:כן המון כל הזמן! - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:בישראל רק ישראל - התמונה שעל שולחן העבודה שלי:רקע כחול - אדם מפורסם שפגשת:פגשתי מיליונים הנה כמה לדוגמא:גיל ססובר,יעל בר זוהר,מאיה בוסקילה בעעע,עודד מנשה,הדג נחש,איתי שגב,מיכל ינאי,ציפי שביט,תום אבני ויש עוד מלא(כן הרבה פה מערוץ הילדים שהייתי בכיתה ה' הייתי בששטוס) - האם יש לך אילו שהם חרטות:תמיד יש אבל עוברים הלאה - מה מכעיס אותך:עקשנות - דרך מועדפת לבזבז זמן:לרקוד - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לרקוד ולהקשיב

r o n i1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

- שם המורה בכיתה א: לא זוכרת. - השיר האחרון ששרת: מוש בן ארי-את <היה הרגע ברדיו> - הדבר האחרון שצחקת בגללו: המרכז הבוגר של השבט שלי. - הפעם האחרונה שבכית: לפני חודשיים בערך שחברה שלי הודיעה לי שהיא עוזבת את העיר לתמיד. - מה הקריירה שלך הולכת להיות: לא יודעת-אבל רק משהו שיעשה לי טוב. - איפה את הולכת לגור: או במצפה רמון או בניו זילנד או במרכז אבל במקום שקט. - כמה ילדים את רוצה: 3 - באיזה סוג של מכונית תנהג: ג'יפ הכי חדיש וטוב שיהיה. - צבע שיער:חום - צבע עיניים:חום דבש - גובה: 163 - בגדים שאתה אוהב/ת:הכל? חוץ מצבעים זוהרים מידי או בגד שמסתיר רק את הפיטמות או משהו-זה מכוער טילים. - תכשיטים אהובים:צמידים.ופירסינגים בכל מקום אפשרי
- צמיד או שרשרת:צמיד. - ריח אהוב:וניל - התגעגעות למישהו/מישהי: לחברה שלי שעזבה - להקות אהובות: יש המון אז אני לא אתחיל בכלל - ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו של דוד גרוסמן - דאגה:מוות - שנאה:אנשים שעושים דווקא כדי להכאיב - הסיפור מאחורי הכינויים שלך: סתם חברים נתנו <רונצ'ו> ואחותי קקוראת לי במבה כי אני נורא אוהבת במבה - פריט לבוש אהוב :ג'ינסים - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו שאני חשה אליו משו - אני הכי שמחה כש:אומרים לי דברים טובים. - אני מרגישה בודדה כש:אנשים משחקים אותה חברים שלי - סופרים אהובים:יש המון - האם את חושבת יותר מדי:כן - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו זילנד ואוסטרליה בטראקים. - התמונה שעל שולחן העבודה שלי:הרגיל של ווינדוז xp - אדם מפורסם שפגשת:תום אבני/היהודים/עברי לידר/שוטי הנבואה/אביתר בנאי/בתי/יובל בנאי/ברי סחרוף... - האם יש לך אילו שהם חרטות:יש המון - מה מכעיס אותך:אנשים שפוגעים באחרים מתוך כוונה לפגוע. - דרך מועדפת לבזבז זמן:לישון? צופים.. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לרקוד.

מיצי007

New member
כי אני אפילו שומעת שיר של בלו

ממש ברגע זה אז... הממממ אני אענה. אבל אל תגלו לאף אחד-זה רק שיר אחד
- שם המורה בכיתה א: מירי ונאווה - השיר האחרון ששרת: David Guetta Feat. Chris Willis-Stay - הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה שלי מהצבא - הפעם האחרונה שבכית: לפני הרבה זמן כבר...לא זוכרת. - מה הקריירה שלך הולכת להיות: טוב שזאת לא שאלה שאף פעם לא הייתה לי תשובה עליה
- איפה את הולכת לגור: כנראה בניו יורק - כמה ילדים את רוצה: 3-4 - באיזה סוג של מכונית תנהג: הממממ בואו נחשוב,מיצובישי פג'ארו - צבע שיער: כרגע זה גוונים בלונדינים ג'ינג'יים - צבע עיניים: חום משעמם - גובה:1.80 יותר מידי - בגדים שאתה אוהב/ת:ג'ינס,סינקרס,מכנסיים שחורות,גופיות צבאיות,גופיות מתרחבות ונופלות כזה....המממ זהו - תכשיטים אהובים:של מיכל נגרין את האמת,הם פשוט ממש יפים - צמיד או שרשרת:שרשרת - ריח אהוב:Deep Red של HUGO - התגעגעות למישהו/מישהי: בת דודה שלי וחברה טובה שלי - להקות אהובות: Maroon5,Green-Day,Foo Fighters,Coldplay,Keane,The Thrills,The Strokes,The White Stripes ועוד
- ספר אהוב: Alice In Wonderland - דאגה:להיות לבד - שנאה:אנשים צבועים - הסיפור מאחורי הכינויים שלך:מיצי-זה אמור להיות שם רכרוכי כזה ואז הוספתי 007-שזה כזה קשוח אז זה נשמע מדליק,מה לא? - פריט לבוש אהוב : ג'ינס וחולצה שהכתפיים בה חשופות...מדליק לאללה
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בת דודה שלי - אני הכי שמחה כש:אני רואה את האחיין שלי - אני מרגישה בודדה כש:עזבו...עדיף לכן לא לדעת... - סופרים אהובים: המממממ אין ממש ספציפי - האם את חושבת יותר מדי:כן...נדמה לי לפחות - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו-יורק,כמה פעמים אני יכולה להגיד את זה כבר?
- התמונה שעל שולחן העבודה שלי:רקע שמצאתי באחד האתרים.... - אדם מפורסם שפגשת:הממממ די הרבה,בארץ יותר בחו"ל איזה שניים-שלושה - האם יש לך אילו שהם חרטות:כן,שלא התנהגתי יפה והייתי ילדה רעה
- מה מכעיס אותך:השאלון הזה - דרך מועדפת לבזבז זמן:השאלון הזה
- מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני מצחיקה,מה לא?

וואט? מי מו מה? איזה שיר?? גלי לי!!

..אני רוצה לדעת..! riders?breathe easy? איזה?? שפכי!
גאד, עשית לי חשק לשמוע גם!!
אגב - וולקאם באקקקקקקקקק!

מיצי007

New member
חחחחח

אבל בשקט... שששש.... זה רק שיר אחד וזה לא יוצא מכאן
Curtain Falls עכשיו אני שומעת INXS יותר יפה
תודה מותק....

למעלה