התולעת 1

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo63.gif../images/Emo52.gif

ראשית אני מבקשת לאחל לכלכם שנה טובה ומתוקה באמת. שנזכה כולנו להתחדש בשנה הזאת מכל הבחינות לטובה. לזכות לאור באור של קדושה,של ידעת הבורא יתברך,והכרת באמיתות תורתו. שנזכה לאחדות,לאהבת חינם,לנתינת חינם,לקבלה ,לשימחה,לבריאות איתנה ונהורא מעליא,חיים טובים וארוכים באופן שנוכל לתקן כל שיש בידינו לתקן. אחדות ישראל,גאולה שלמה,שנה שתהיה מלאה בעשיה מקודשת לקירוב לבבות. שנה שתהיה מלאה בחדשות מרנינות לב ונפש למלא ליבינו שמחה ,אהבה אחווה ורעות. בקיצור כל ברכות התורה יתקימו בנו ובבני ביתינו בעגלה ובזמן קריב ונאמר אמן. ובאותה הזדמנות אני מבקש סליחה אם חלילה פגעתי במי מכם(חוץ מיוחנן כהן אדיוט,ומן הפורום) במשך הזמן בין בשוגג או בין במזיד,במחשבה דיבור או מעשה,בכל אופן או צד שהוא,אם חלילה בפגעתי אנא מחלו לי בלב שלם,ואני כמובן מוסר הודעה בזאת שאני מוחל לכל מי מכם שיש חשש שמא חטא לי במשהו מן הדברים שנכתבו כאן. אם כי לא ידוע לי דמות ספציפית שכזו,ובכל אופן מחילתי הגמורה מסורה לכם,כל באי הפרום. שנה טובה שאו ברכה יצחק

tamarhp

New member
גמני..

אם פגעתי במישהו - באמת, אני נורא מצטערת וישמח אותי מאד אם תכתבו לי את זה בפרטי. שנה טובה לכולם!

מתנדב

New member
תמרי, בי את פגעת קשות, ואני לא

יכתוב לך בפרטי כפי שביקשת אלא כאן בפורום, שכולם יראו וישמעו... את כתבת בתחילת שבוע סיכום שבועי, ואת ניסית לקחת את מקומי, את חושבת שזה לא מעצבן?, אני עובד על זה קשות, ואת באה ככה ומנסה לקחת את התפקיד במקומי ולכתוב את הסיכום השבועי?, את יודעת שיומיים לא יכולתי לישון בגללך?, ועכשיו בגללך, אני מפיל את התיק עלייך, מאחרי החגים את מתחילה לכתוב באופן קבוע את הסיכום השבועי... סתם סתם סתם אל תקחי את זה כל כך קשה אני רק צוחק, האם נראה לך שאני רציני?

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

הבהלת אותי!!! אין לי מושג איך אתה מצליח לכתוב את הסיכום כל שבוע - זה סיוט... אבל אני אסכים להחליף אותך כשלא תוכל... תודיע לי יום-יומיים לפני, כדי שאני אדע לבקש את המחשב מאחותי

lala897

New member
יש לי שאלה למתנדב..

למה צריך סיכום שבועי אם תמיד כתוב שם נפתח דיון ... ע"י ... והדיון נסגר. אה?

tamarhp

New member
לא תמיד הנושא נסגר

וחוצמזה זה מעולה שיש סיכום - להזכר בכל מה שקרה. ועוד משו - יש גם גולשים מצטיינים, ודבר המנהל והכל...

מתנדב

New member
ללה, אני רואה שתמרי כבר הסבירה

לך, יותר טוב ממנה לא יכולתי להסביר....

tamarhp

New member
../images/Emo9.gif

אבל אני לא יכולה להחליט על גולשים מצטיינים, לכן אני מתפטרת מתפקידי ככותבת הסיכום השבועי, וממנה את עצמי למחליפה שלך כשתצטרך אותי

למעלה